Προς το περιεχόμενο

HTC one M8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για το HTC one M8 . Και τι άλλο θα προτείνατε και γιατί ευχαριστώ.

Δημοσ.

Προχωράς άφοβα στην αγορά του αν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις τόσα λεφτά.

Υπάρχουν ωστόσο επιλογές στο 1/2 της αξίας του με παρόμοια χαρακτηριστικά, που προσφέρουν πολύ καλύτερο value for money.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 500€ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΟ ΘΕΣ.

Δημοσ.
Το έχω εδώ και κάτι μέρες, απίστευτη συσκευή. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί τώρα σε αυτά τα λεφτά και η ποιότητα κατασκευής είναι εκεί που πρέπει για ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο. 

Ωστόσο, άμα ενδιαφέρεσαι για raw χαρακτηριστικά και όχι ενα complete πακέτο μπορείς να περιμένεις για το One Plus One(το οποιο είναι ΤΕΡΑΣ για 300 ευρώ).

Όσο για την κάμερα που κράζουν μερικοί, κάποια shot που έβγαλα τις τελυταίες μέρες (ακόμα ψάχνομαι) τα Ultrapixel είναι μεγάλη υπόθεση, όπως και το manual mode στην κάμερα του m8!

72ptOYb.jpg

r3T92Ls.jpg

KArrl8l.jpg

Θα συμφωνήσω επίσης με τον καταραμένο, άμα δεν καίγεσαι μπορείς να περιμένεις 3-4 μήνες και θα πέσει η τιμή. Εγώ το πήρα νωρίς νωρίς γιατί έπρεπε να αλλάξω συσκευή. 

A... Και ο ήχος από τα boomsound speakers είναι απλά σοκαριστικά καλός. Απλά θα σου πω ότι ένα παιδί που ήθελε να αγοράσει το Galaxy s5 ακύρωσε την παραγγελια του μετά από 10 λεπτά χρήσης με το m8 :)

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικές είναι οι φωτογραφίες. Απ τις καλύτερες κάμερες και άσε τους άλλους να μετράνε τα mp. Απλά παρατήρησε το bokeh στη δεύτερη και την τρίτη φωτογραφία.

Σούπερ κινητήρα, μακράν τα καλύτερα υλικά και ποιότητα κατασκευής σε κινητό (ναι καλύτερα και από iPhone), εντελώς αλαγκαριστο και απίστευτος ήχος.

Παρ όλα αυτά στα 500+ ευρώ συνεχίζει να μην είναι vfm.

Δημοσ.

Αν είναι όντως τόσο κακές τότε μάλλον φταίω πιο πολύ εγώ παρα η συσκευή. Κάποια παιδιά σε αυτό το thread έχουν βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694621.

Προσπαθώ να το μάθω σιγά σιγά και εγώ  :-)

Ένα από τα άλμπουμ στο flickr https://www.flickr.com/photos/56930129@N03/sets/72157643769963843/

fQVBIlo.jpg

fn7fo9j.jpg

aBz8l51.jpg

k4Qsawf.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορουμε να λεμε εξαιρετικη αυτην την φωτογραφια:

100% crop απο την 1η φωτο:

Image%202014-05-08%20at%206.03.17%20PM.p

Σε σκοτεινες συνθηκες βγαζει μαλλον τις καλυτερες φωτο το m8 μαζι με τα καλα lumia.

Σε νορμαλ συνθηκες ειναι αισθητα υποδεεστερες οι φωτογραφιες του σε σχεση με αλλα top smartphones.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον χρησιμοποίησα πολύ το macro στο manual mode του m8, η θολούρα είναι κυρίως bokeh από την κάμερα.

Δεν ειναι bokeh αυτο, στην πρωτη δεν εχει bokeh.

Δημοσ.

@Spartan117: οι φωτο ειναι ... ψιλοαπαραδεκτες.

Εχει κακη καμερα το m8.

Θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί σου. Οι φωτογραφίες σαν ποιότητα είναι πολύ καλές. Το χέρι του καμεραμαν ίσως να μην είναι όσο σταθερο χρειάζεται για να τις αναδείξει.

Στο μόνο που χάνει είναι οτι λόγο λίγων megapixel δεν έχεις το περιθώριο να κάνεις κροπ.

Δημοσ.

Θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί σου. Οι φωτογραφίες σαν ποιότητα είναι πολύ καλές. Το χέρι του καμεραμαν ίσως να μην είναι όσο σταθερο χρειάζεται για να τις αναδείξει.

Στο μόνο που χάνει είναι οτι λόγο λίγων megapixel δεν έχεις το περιθώριο να κάνεις κροπ.

Δεν νομιζω οτι ειναι κουνημενη, απλα υστερει αισθητα σε λεπτομερεια.

Ετσι ειναι το m8:

Σε σκοτεινες συνθηκες βγαζει μαλλον τις καλυτερες φωτο το m8 μαζι με τα καλα lumia.

Σε νορμαλ συνθηκες ειναι αισθητα υποδεεστερες οι φωτογραφιες του σε σχεση με αλλα top smartphones.

Ακομα και στα περισσοτερα review , ειναι εμφανες το προβλημα με την λεπτομερεια.

Απλα δειτε αντιστοιχες φωτο με φυλλωσιες που δεν μπορει να αποτυπωσει καθολου λεπτομερεια και βγαινουν κακες φωτογραφιες , τοσο που νομιζουμε οτι ειναι κουνημενες.

http://www.anandtech.com/show/7893/the-htc-one-m8-review/2

http://images.anandtech.com/reviews/smartphones/HTC/M8/cam/IMAG0198.jpg

Image%202014-05-08%20at%206.30.33%20PM.p

http://www.anandtech.com/show/7893/the-htc-one-m8-review/3

Performance in well lit scenes is also more than reasonable if you’re talking about sharing for the web at reduced resolutions:

IMAG0087sm.jpg

The problem becomes when you start trying to share at full resolution:IMAG0087crop.jpg
Δημοσ.

Επειδή ήμουν περίεργος να δω άμα έφταιγα εγώ ή το m8  έβγαλα φωτό από το ίδιο σημείο λίγο πιο προσεγμένα.

ydA1VKd.jpg

zmERBqH.jpg

UO4fw2n.jpg

8MckEfg.jpg

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από πριν. Τώρα μάλλον θα πρέπει να δανειστώ το z2 ενός γνωστού για να τσεκάρω, μπορεί να βρω και κανένα 5s. Άμα τα έχω στα χερια μου θα ανεβάσω φωτό από το ίδιο σημείο.

Δεν ειναι bokeh αυτο, στην πρωτη δεν εχει bokeh.

Έκανα focus στα φυτά μπροστά και όχι πίσω, η κάμερα έχει bokeh ανάλογα που κανεις focus στο manual mode. Το μονο όπου έχει θέμα και πρέπει να προσεχεις είναι το exposure, πχ τώρα βλέπω στην πρώτη φωτό κάνει μοβ light bleeding εκεί που είναι overexposed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...