winterman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες, θελω να πάρω μια εμφάνιση ποδοσφαίρου της adidas απο εξωτερικό (απο e shop).....Σαν νουμερο πάντα φοράω το medium ....αλλά αν λάβουμε υποψιν οτι οι φανέλες ποδοσφαίρου εχουν φαρδια γραμμή...προσανατολίζομαι να παραγγείλω το small....
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες, θελω να πάρω μια εμφάνιση ποδοσφαίρου της adidas απο εξωτερικό (απο e shop).....Σαν νουμερο πάντα φοράω το medium ....αλλά αν λάβουμε υποψιν οτι οι φανέλες ποδοσφαίρου εχουν φαρδια γραμμή...προσανατολίζομαι να παραγγείλω το small.... καλύτερα μαγαζί αν δεν είσαι σίγουρος. 1
linuslost Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες, θελω να πάρω μια εμφάνιση ποδοσφαίρου της adidas απο εξωτερικό (απο e shop).....Σαν νουμερο πάντα φοράω το medium ....αλλά αν λάβουμε υποψιν οτι οι φανέλες ποδοσφαίρου εχουν φαρδια γραμμή...προσανατολίζομαι να παραγγείλω το small.... Δεν υπαρχει σε καποιο μαγαζι οπου να μπορεις να την δοκιμασεις, για να ξερεις τι να πραγγειλεις? 1
winterman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δυστυχως παιδια , δεν υπάρχει Ελλάδα ...αν υπήρχε εννοειται θα δοκίμαζα.... 1
kfyros Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δυστυχως παιδια , δεν υπάρχει Ελλάδα ...αν υπήρχε εννοειται θα δοκίμαζα.... στενή γραμμή έχουν οι αθλητικές εμφανίσεις, όχι φαρδιά! 1
Kapws Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γιατί πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό;; Ζήτα τους να σου στείλουν τις βασικές διαστάσεις των 2 μεγεθών που σε ενδιαφέρουν και προχώρα σε σύγκριση με αυτές μίας μπλούζας που ήδη έχεις και ξέρει ότι σου κάθεται κουτί. Ό,τι σου έρθει πιο κοντά, παρήγγειλέ το!
winterman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ποια μπλουζα θες? Βαλε ενα λινκ! http://shop.bild.de/adidas-fc-bayern-muenchen-cl-trikot-2013-2014--27527/
Unabomber Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σχεδον ολες πλεον οι φανελες (και της Bayern) ειναι κολλητες….
winterman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σχεδον ολες πλεον οι φανελες (και της Bayern) ειναι κολλητες…. Δεν ειναι ετσι παντα ...προσφατα πηρε φίλος της εθνικης βραζιλιας το medium.. ....δηλαδή το νουμερο που φοραει ....και του ηταν τσουβαλι....
linuslost Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οxi ρε φιλε, παρε το νουμερο σου δηλαδη το medium! Oσες φανελες ποδοσφαιρου εχω αυθεντικες μου ηταν ενταξει το νουμερο μου! Επισης αν εισαι σε μεγαλη πολη, κανε μια βολτα απο κανενα adidas ή intersport και θα την βρεις για να την δοκιμασεις! 1
winterman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οxi ρε φιλε, παρε το νουμερο σου δηλαδη το medium! Oσες φανελες ποδοσφαιρου εχω αυθεντικες μου ηταν ενταξει το νουμερο μου! Επισης αν εισαι σε μεγαλη πολη, κανε μια βολτα απο κανενα adidas ή intersport και θα την βρεις για να την δοκιμασεις! Δεν παιζει να την βρω δυστυχως φιλε μου.... Αλλά την φανελα της εθνικής βραζιλιας πχ ...που πηρε ο φιλος ,και ειναι medium, την δοκίμασα και εγω που φοράω το ιδιο νούμερο και ειναι οντως αρκετα φαρδια....Τωρα θα μου πεις ειναι και πως θελεις να ερχεται πανω σου ....να πλεει λιγο η να ναι ποιο εφαρμοστη.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα