Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε καμιά άκρη που να στέλνει/πουλάει μεγάλες ποσότητες Εσπρέσο (όχι για μαγαζί, για εμένα..), σε Bulk φάση για να βγει οικονομικότερα;

Είχα κόψει την Εσπρεσιέρα λόγο κόπου, μετά από 2 έτη.. και έχω ξεκινήσει τα Φραπετσίνο της τεμπελιάς εδώ και μήνες. Θέλω να τα κόψω, αλλά δε μπορώ να πίνω εσπρέσο και να έρχονται τα ατσικώνια και να τα έχω με τη φράπα.

ΆΚΡΗ λοιπόν, η οποία να στείλει κάνα σακούλι επιπέδου ποιότητας τουλάχιστον Lavazza και να μην κοστίζει τον σταυρό των γενεθλίων μου;

Κάτι καλό σε αναλογία ρε παιδιά.

Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις το πακέτο lavazza (250gr) γύρω στα 3 ευρώ.

Σε καταστήματα on-line δεν έχω βρει κάτι που να είναι φθηνό, συνήθως με τα μεταφορικά ανεβαίνει η τιμή αρκετά. Επίσης να ξέρεις ότι αν αγοράσεις 1-2 κιλά καφέ, μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας θα χάσει το άρωμα του σχετικά γρήγορα.

Μόνο αν έχεις κάποιο γνωστό στην Ιταλία μπορείς να βρεις πολύ χαμηλότερες τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ένα εξαιρετικό καφεκοπτείο στην περιοχή μου, αλλά αμφιβάλλω αν στέλνει και δε θέλω να σου πω πού μένω.

Φαντάζομαι θα έχεις και εσύ κάποιο τριγύρω.

Δημοσ.

Έχει ένα εξαιρετικό καφεκοπτείο στην περιοχή μου, αλλά αμφιβάλλω αν στέλνει και δε θέλω να σου πω πού μένω.

Φαντάζομαι θα έχεις και εσύ κάποιο τριγύρω.

Τόσο επικίνδυνο είναι το κορίτσι-για-πισι;;  :-D

Πείτε κανένα καφεκοπτείο με καλές τιμές γιατί συνήθως βρίσκω με 20 ευρώ /κιλό.

Δημοσ.

εχει κατι κοκκους σπυρι το carrefour τρομερο vfm.κοντα στα 3 ευρω το πακετο 250gr.αυτο ειναι το ποιο φτηνο που ξερω.μετα πας σε coffee island που παντου εχει ενα δεν παιζει να μην εχει ενα κοντα σου και περνεις οσο θες η ποιότητα παιζει αναλογα με το τι θα παρεις πχ τα δικα του blends ειναι το χαλι το μαυρο αλλα ειναι παντοτε φρεσκα αλλες επιλογες ποιο μπαγιατικες αλλα με καλυτερη ελαφρως γευση.μετα αμα θες online υπαρχουν επιλογες για ολα τα βαλαντια αλλα δεν εχω παραγγείλει για να σου προτεινω.συνηθως αγοραζω απο μαγαζι.

Δημοσ.

να υποθεσω πως εχετε ολοι μυλο ή το παιρνετε κομμενο και οτι βγει?

ατσικωνια απο φουσεκη?ατζγκονια λεει

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει μερικα χαρμανια, τεραστια διαφορα δεν βρηκα ωστε να δικαιολογει τις τιμες.Θα συμφωνησω με τον Judas συμφερει και σαν τιμη και για το αρωμα,(να μην μενει πολυ ποσοτητα και χανει το αρωμα του γρηγορα)ο Lavazza των 250 γραμμαριων. Τον Oro προτιμω λιγο περισσοτερο.

http://www.cafeshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=198

(Η μεταφραση του site του link που βρηκα τυχαια ειναι προφανως του κ***υ. :devil: )

Δημοσ.

Μόνο αν έχεις κάποιο γνωστό στην Ιταλία μπορείς να βρεις πολύ χαμηλότερες τιμές.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί όταν πήγα εγώ Ιταλία, έπαιζαν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες τιμές στον καφέ στα super market. Ασχέτως εάν στα μπαρ ήταν στο 1/8 η τιμή! (τι ωραία που ήταν!!!)

Αν θυμάμαι καλά, στο καρφούρ έχει κόκκους σακούλι μισόκιλου ή κιλού. Πήγαινε να δεις μήπως σε συμφέρει. Αλλά τι να τον πάρεις να τον κάνεις αν είναι να ξεθυμάνει; 

Δημοσ.

Εγώ τον βάζω να μου τους αλέθει. Είμαι τέτοιος.

Shame-on-you-GIFS.gif

:P

να υποθεσω πως εχετε ολοι μυλο ή το παιρνετε κομμενο και οτι βγει?

ατσικωνια απο φουσεκη?ατζγκονια λεει

εχω μυλο χειροκινητο για γερα μπρατσα.ετσι εχω και φρεσκο καφε και σπαω νευρα με τη φασαρια.αλλα εχω παντοτε καβατζα αλεσμένο illy ή lavazza για τις μερες της βαρεμαρας.
Δημοσ.

Shame-on-you-GIFS.gif

:P

εχω μυλο χειροκινητο για γερα μπρατσα.

Εγώ από την άλλη πρώτη σκέψη έκανα το Grinder. Πόσο διαφέρει κορίτσι από κορίτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί όταν πήγα εγώ Ιταλία, έπαιζαν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες τιμές στον καφέ στα super market. Ασχέτως εάν στα μπαρ ήταν στο 1/8 η τιμή! (τι ωραία που ήταν!!!)

Έχω πάει πολλές φορές στην Ιταλία. Καταρχάς έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και οι τιμές είναι σίγουρα πιο χαμηλές. Λογικό αυτό άλλωστε γιατί κάνουν και μεγάλη κατανάλωση ενώ εδώ είναι είδος πολυτελείας.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα διπλά πακέτα σε Lavazza και άλλες μάρκες κόστιζαν γύρω στα 4 ευρώ.

Δεν ξέρω τι παίζει στα τουριστικά μέρη, ίσως στο κέντρο της Ρώμης να είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Έχω πάει πολλές φορές στην Ιταλία. Καταρχάς έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και οι τιμές είναι σίγουρα πιο χαμηλές. Λογικό αυτό άλλωστε γιατί κάνουν και μεγάλη κατανάλωση ενώ εδώ είναι είδος πολυτελείας.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα διπλά πακέτα σε Lavazza και άλλες μάρκες κόστιζαν γύρω στα 4 ευρώ.

Δεν ξέρω τι παίζει στα τουριστικά μέρη, ίσως στο κέντρο της Ρώμης να είναι πιο ακριβά.

Σε χωριό είχα πάει. Ρώμη δεν ψώνισα γενικά. Βέβαια είχα πάει πριν 3+ χρόνια. και δεν μπορώ να κρίνω γιατί σε 1 μέρος είχα πάει. :P 

ΥΓ: Αν είναι να μας φέρετε λίγο :$

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει μερικα χαρμανια, τεραστια διαφορα δεν βρηκα ωστε να δικαιολογει τις τιμες.Θα συμφωνησω με τον Judas συμφερει και σαν τιμη και για το αρωμα,(να μην μενει πολυ ποσοτητα και χανει το αρωμα του γρηγορα)ο Lavazza των 250 γραμμαριων. Τον Oro προτιμω λιγο περισσοτερο.

http://www.cafeshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=198

(Η μεταφραση του site του link που βρηκα τυχαια ειναι προφανως του κ***υ. :devil: )

Ρέθυμνο Κρήτης.. Μεταφορικά 5€ fixed..

Άρα να βγω στην αναζήτηση 250γράμαρου Lavazza με όσο κοντινότερο νούμερο στα 3€.

Θα πάρω μια 5άδα να βγάλω καλοκαίρι..

Ρε παιδιά, επί της ευκαιρίας, επειδή δεν έχω τόσο χρόνο για διάβασμα.. θα έκανε κακό αν συνέχιζα τη ζωή με 1-2 Espresso / day;

Τον ξαναξεκινάω επειδή πρέπει να ξανακόψω τη φράπα. Ο φραπές σίγουρα βουλώνει τα πάντα.

Δημοσ.

Κατά προτίμηση τον Lavazza Rossa (κόκκινη-ασημί συσκευασία).

Μην πάρεις αυτόν με πορτοκαλί συσκευασία, είναι φθηνός αλλά δεν πίνεται, είναι πολύ πικρός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...