zio10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ρέθυμνο Κρήτης.. Μεταφορικά 5€ fixed.. Άρα να βγω στην αναζήτηση 250γράμαρου Lavazza με όσο κοντινότερο νούμερο στα 3€. Θα πάρω μια 5άδα να βγάλω καλοκαίρι.. Ρε παιδιά, επί της ευκαιρίας, επειδή δεν έχω τόσο χρόνο για διάβασμα.. θα έκανε κακό αν συνέχιζα τη ζωή με 1-2 Espresso / day; Τον ξαναξεκινάω επειδή πρέπει να ξανακόψω τη φράπα. Ο φραπές σίγουρα βουλώνει τα πάντα. Εννοείς να πάθεις κάτι από 1-2 καφέδες τη μέρα? Ίσα ίσα, νομίζω ότι κάνουν και καλό! (δε θυμάμαι που και πόσο, αλλά έχω την εντύπωση ότι το έχω διαβάσει από "σοβαρή' πηγή) Αν μου λέγανε να κόψω τον καφέ πάντως, ειδικά espresso, θα ζοριζόμουν πολύ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Στην Ελληνική καλοχτυπημένη φραπεδιά που κοχλάζει twice a day στα στομάχια μας αναφέρομαι, Ζίο. To espressάκι μια χαρούλα, αφού φιλτράρονται μια χαρά τα κατακάθια με μπάρες πίεσης και δεν προέρχεται ο καφές πόσο μάλλον και από την Nestle. 1
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κατά προτίμηση τον Lavazza Rossa (κόκκινη-ασημί συσκευασία). Μην πάρεις αυτόν με πορτοκαλί συσκευασία, είναι φθηνός αλλά δεν πίνεται, είναι πολύ πικρός. τον εχω παρει αυτόν, τον πεταξα πριν φτασει στη μεση... :/ Δε πινόταν! (και πινω τις "αηδίες" κατα πολλούς, dolce gusto)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ^ Και μόλις είχα αποφασίσει να πάρω αυτήν. Μήπως είναι περί κώλου και ορέξεως;Θυμάμαι να τον έχω πιει.. δεν θυμάμαι κάτι αρνητικό.
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ^ Και μόλις είχα αποφασίσει να πάρω αυτήν. Μήπως είναι περί κώλου και ορέξεως; Θυμάμαι να τον έχω πιει.. δεν θυμάμαι κάτι αρνητικό. κοιτα ειναι και γούστα αυτα, παρε ενα σακουλακι και βλέπεις...
ntTriantafillos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Lavazza Gold από sm (αλεσμένο) 250γρ γύρω στα 4Ε. Αλλιώς τον Rossa που ανέφερε κάποιος. Αν θες τον απλό lavazza (robusta 100% νομίζω) θα τον βρεις με 3Ε περίπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα