Cossutius. Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτο που λέει ο paredwse ισχύει κατά βαση. Μια εποχή είχε έρθει περιπολικό να με μαζέψει στο πατρικό μου γιατι προφανως δεν είχαν άτομα. Ήμουν διπλοεγγεγραμένος από υπηρεσιακό λάθος προφανως και ψήφιζα πλέον σε άλλη πόλη. Το θέμα λύθηκε εύκολα ύστερα από τηλεφωνημα του δικαστικού αντιπρόσωπου του τμήματος που ψήφιζα στο εκλογικό τμημα που ήμουν διπλοεγγεγραμένος. Δεν είχε εμφανιστεί κανείς. Αντίθετα στην επαρχία είχαν κάτσει καμια 20αρία άτομα και έτρωγαν όλοι παρέα όσο ο κόσμος ψήφιζε. Α ναι. Να και η νομιμη φουστιά. Π.Δ. 96/2007 – ΦΕΚ 116/Α’/5.6.2007 Παραγραφος 7. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών είναι υποχρεωμένα να εκτελούν τα καθήκοντά τους ανεξαρτήτως αν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως. Ουσιαστικά πας να ψηφίσεις και σου λέει ο δικαστικός αντιπρόσωπος οτι πρέπει να κάτσεις διότι δεν υπάρχουν άτομα. Και εισαι υποχρεωμένος να κάτσεις. Το ακόμα χειρότερο ειναι πως το "δικαιωμα" της ψηφου ειναι υποχρεωτικό!!!!! Ναι υπάρχουν ποινικές κυρωσεις. Μπορει να μας το επιβεβαιωσει ο paredwse αυτό.
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και για να μην ιδρώνετε με αυτά που λέει ο paredwse (ορθώς) - όχι οι μπάτσοι δεν έρχονται με πολιορκητικό κριό. Δεν τους ανοίγεις απλά, και όλα ok... been there.
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εγω τους εχω πει τους δικους μου, "αν ερθει αστυνομία και με ζητήσει για εφορευτική ή στρατό δε σε ξερω δε με ξέρεις, εχουμε να μιλήσουμε χρόνια!" Να έδιναν ένα τυπικό μεροκάματο στην επιτροπή ναι ίσως και να πήγαινα, να χάσω όλη την ημέρα μου και να ακούω τον κάθε ηλιθιο με το μακρύ του και το κοντό του δωρεάν ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ. Οι γραμματείς των δικαστικών δηλαδή γιατί το παίρνουν το κατοστάρικο; Τι σκ*τα παραπανω κανουν...; 7
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Η αλήθεια ειναι πως δε θα χανόταν ο κόσμος να έδιναν ένα μεροκάματο της τάξεως των 20 ευρώ. Ούτε αποχή θα υπήρχε και η δουλειά μια χαρά θα γινόταν. Για τόσες βλακίες πληρώνουμε, το 0,03 λεπτά στη φορολογική μας δήλωση για την εφορεπιτική επιτροπή μας μάρανε? Θα μπορούσαν επισης να βάλουν καναν καρεκλοκένταυρο από καμια βουλή ή υπουργειο αλλά εκεί τους καλύπτει ο νόμος...δε γινεται να τους πάρουν αυτους. 2
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τι θέλεις να σου υπογράψουμε συμβόλαιο;Σου λέμε δεν σου κάνουν τίποτα. εσενα φιλε μου σε εχει συμβει και δεν πηγες? το θεμα ειναι το εκλογικο κεντρο ειναι κοντα απο εδω που μενω και κοντα στο πατρικο μου.με τι δικαιολογια δεν θα παω??χαχαχαχαχα!!
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εσενα φιλε μου σε εχει συμβει και δεν πηγες? το θεμα ειναι το εκλογικο κεντρο ειναι κοντα απο εδω που μενω και κοντα στο πατρικο μου.με τι δικαιολογια δεν θα παω??χαχαχαχαχα!! Εμένα με είχαν καλέσει και -εννοείται- πως δεν πήγα. Δεν πήγα να ψηφίσω καν και δεν με έψαξε ποτέ κανείς. Αλλά και να με έψαχναν, δεν θα με έβρισκαν.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και για να μην ιδρώνετε με αυτά που λέει ο paredwse (ορθώς) - όχι οι μπάτσοι δεν έρχονται με πολιορκητικό κριό. Δεν τους ανοίγεις απλά, και όλα ok... been there. Οι αστυνομία αν παει παει στην διεύθυνση που γράφουν τα χαρτιά, στην προκειμένη περίπτωση εχει γινει λαθος η επίδοση, όποτε δεν είναι καν υποχρεωμένος και νομικά να πάει.
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εσενα φιλε μου σε εχει συμβει και δεν πηγες? το θεμα ειναι το εκλογικο κεντρο ειναι κοντα απο εδω που μενω και κοντα στο πατρικο μου.με τι δικαιολογια δεν θα παω??χαχαχαχαχα!! Και περιμένεις να σου απαντήσω; Βρες άλλον να τρολάρεις.
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οι αστυνομία αν παει παει στην διεύθυνση που γράφουν τα χαρτιά, στην προκειμένη περίπτωση εχει γινει λαθος η επίδοση, όποτε δεν είναι καν υποχρεωμένος και νομικά να πάει. εγω παντως δεν μενω στο πατρικο μου μενω με την κοπελα μου!!τωρα αμα παει στο πατρικο μου δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. Και περιμένεις να σου απαντήσω; Βρες άλλον να τρολάρεις. δεν τρολαρω κανεναν απλα ρωταω!
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αμα πας υπογραψεις και φυγεις τι θα σου κανουν δηλαδη; πρεπει να ξανα εμφανιστεις κα ιτο βραδυ;
johnnyman Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 λογικα ναι αλλα αμα πας θα σε κρατησουν σιγουρα ετσι διαβασα απο αλλα παιδια..!
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 γιατι με χειροπεδες θα εισαι? δεν θα εχει διαλλειμα να φας κατι? δεν θα σε αφησουν να πας να φας?
johnnyman Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 δεν ξερω τι ισχυει αλλα δεν με κοβω να πηγαινω.+ οτι εχω και προβλημα και στα ποδια(γονατα) και στη μεση και δεν μπορω τοσες ωρες να ειμαι εκει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 gl με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γενικότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις