Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ενα άτομο που δεν έχει μάθει ακόμα τις χαρές της μαθητικής ζωής και διαβάζει για το σχολείο (άκουσον ακουσον)

Ψάχνω να της πάρω μια καρέκλα γραφείου λοιπόν που θα ειναι άνετη γιατι περνάει ώρες μπροστά απο το γραφειο της.

Κατα προτίμηση δική της θέλει να ειναι ψηλή η πλάτη της οπότε πάμε σε φάση διευθυντική νομίζω.

(Βέβαια αν υπάρχει κάτι αξιολογο με χαμηλή πλάτη ας υπόθει)

Μπατζετ 100 , χαλεποι καιροί ξέρω.

Αν παει και λιιιιίγο παραπάνω είμαστε οκ.

Έχετε τίποτα δοκιμασμένο ν προτείνετε?

Ευχαριστωω

Δημοσ.

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82415

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82374

έχουμε και τις 2 σπίτι στα γραφεία που αράζουμε... 

το μεν "δερμάτινο" είναι πιο γκλαμουρέ και θα σου βγεί πιο φθηνό, το δε όμως υφασμάτινο δε θα σου λιώσει το κορμί το καλοκαίρι με τις πολλές τις ζέστες.

Αλλιώς πας καμια βολτούλα σε μαγαζιά τύπου εντός κτλ, κάθεσαι, διαλέγεις τί σε βολεύει και πράττεις αναλογα.

• Like 1
Δημοσ.

Τις δερμάτινες τις πήραμε για τα γραφεία, και με την ευκαιρία πήρα και για το σπίτι.

ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη καρέκλα value for money ever..

Και η πιο ανθεκτική.  
ΔΕΝ ρυθμίζεται η κλήση της πλάτης σε σχέση με το κάθισμα (είναι φιξ),
γιατί τα πλαϊνά που ακουμπας τα χέρια είναι και τα στηρίγματα της πλάτης (άκαμπτο μέταλλο).

Αυτό όμως την κάνει και την πιο γερή καρέκλα που είχα ποτέ, γιατί όλοι οι υπόλοιποι μηχανισμοί στήριξης της πλάτης χαλάνε, όσα λεφτά κι αν έχεις δώσει. Σημειωτέον 1.93 ύψος και 150 κιλά....

Δημοσ.

ευχαριστω για την προταση , νομιζω οτι θα την παω να παλουκωσει τον κωλο της πανω να δεις αν της κανει.

αν παρολαυτα υπαρχει τιποτα αλλο ριχτε το μεχρι να παω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...