Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στενόμυαλοι άνθρωποι ! ... δε μπορούν να δουν πέρα από τα στερεότυπα.

Στη θέση σου θα του έφερνα το Marie Claire στο κεφάλι :)

Είσαι τόσο πίσω...Marie Claire έπαιρνε η σχωρεμένη η μάνα μου το 99...

Ναι στο πρώτο (αλλα θέλουμε και γυναίκες υδαυλικούς-ηλεκτρολόγους), ναι στο 2ο (θεωρώ οτι οταν θέλετε -ορισμένες-  εχετε πιο δομημένη σκέψη που είναι απολύτως χρήσιμη για τον προγραμματισμό), όχι για το 3ο (δε σας παίρνει το πεδιο/γιαπί/εργοτάξιο... εκ κατασκευής, απλό!)

κατα τα άλλα κομπλεξ ελληνων "επιχειρηματιών"...

Όταν λέμε "μηχανικός" γιατί να πάει το μυαλό σου σε γιαπί και εργοτάξιο; Μόνο τέτοιους μηχανικούς γνωρίζεις; 

Είσαι παντρεμένη και μας το έκρυβες; :P

Βρε... δεσποινίδα λέγεται όποια είναι κάτω των 18. Το ξέρω ότι είμαι φρέσκια, νέα και δροσερή, αλλά 18 δε μοιάζω!

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βρε... δεσποινίδα λέγεται όποια είναι κάτω των 18. Το ξέρω ότι είμαι φρέσκια, νέα και δροσερή, αλλά 18 δε μοιάζω!

Βασικα και μετα τα 18 λεγετε αν ειναι ανυπαντρη γιατι και καλα δεν εχει παει ακομα με ανδρα.

Δημοσ.

Δεσποινίδα εγώ ήξερα ότι ονομάζεται οποιαδήποτε κοπέλα δεν έχει παντρευτεί. Μετά τον γάμο ονομάζεται κυρία (είτε χηρέψει μετά, είτε χωρίσει, πάλι κυρία θα λέγεται).

Δημοσ.

Κόμπλεξ μέσου σεξιστομαλάκα μεσήλικα που ένα γκομενέτο ξέρει να κάνει κάτι που αυτός δε μπορεί.

Και θα πρέπει να της δώσει και λεφτά μετά.

Δεν είμαι γκομενέτο  :( Απλώς με βλέπουν όλοι σα μικρό κοριτσάκι. Και να πεις ότι είμαι μικροκαμωμένο; Ψηλή είμαι, πλατιά με λες κιόλας, γενικά θεωρητικιά! Και το βλέμμα που σκοτώνει όταν ακούω διάφορα που λέει "Δε θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω, όπως έχω τα χέρια μου στη μητρική σου, μπορεί να γίνει κάποιο...ατύχημα".

Δεσποινίδα εγώ ήξερα ότι ονομάζεται οποιαδήποτε κοπέλα δεν έχει παντρευτεί. Μετά τον γάμο ονομάζεται κυρία (είτε χηρέψει μετά, είτε χωρίσει, πάλι κυρία θα λέγεται).

Αυτό μέχρι το '81. Δεν είχαμε γεννηθεί ούτε εσύ ούτε εγώ. Impressive. 

Δημοσ.

Όταν λέμε "μηχανικός" γιατί να πάει το μυαλό σου σε γιαπί και εργοτάξιο; Μόνο τέτοιους μηχανικούς γνωρίζεις; 

Ο μηχανικός πληροφοριακός συστημάτων δε θεωρείται για μένα μηχανικός...

ο ΗΜΜΥ ειναι αλλα τον εχω και αυτόν συνδεδεμένο με την κατασκευή (από Φ/Β έως Η/Μ σε κτήρια)

Δημοσ.

Βασικα και μετα τα 18 λεγετε αν ειναι ανυπαντρη γιατι και καλα δεν εχει παει ακομα με ανδρα.

Το 'χετε τερματίσει με τη μυθολογία,έτσι;

Λεγόταν μέχρι τις αρχές του 80 δεσποινίδα, πριν παντρευτεί, οπότε θεωρείτο κυρία του κυρίου. Πλέον, όλες οι κοπέλες μετά τα 18 απευθύνονται ως κυρίες εφόσον δεν έχουν κηδεμόνα και δεν χρειάζονται σύζυγο ως προστάτη. Στο ίδιο πλαίσιο με τη μη υποχρεωτική λήψη του επωνύμου του συζύγου περάστηκε και αυτό.

Επειδή δε θέλω να spammάρουμε ένα σημαντικό για πολλές εδώ μέσα θέμα με παραφιλολογίες, ψάξτε το αν δε σας πείθω κι ελάτε να με βρείτε.

Ο μηχανικός πληροφοριακός συστημάτων δε θεωρείται για μένα μηχανικός...

ο ΗΜΜΥ ειναι αλλα τον εχω και αυτόν συνδεδεμένο με την κατασκευή (από Φ/Β έως Η/Μ σε κτήρια)

Για σένα λοιπόν. Εγώ ως μηχανικός έχω κάνει βρώμικες δουλειές σε εργαστήριο υδραυλικών σαε. Μέχρις εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μέχρι το '81. Δεν είχαμε γεννηθεί ούτε εσύ ούτε εγώ. Impressive. 

30px-Open_book_01.svg.png Ουσιαστικό[15px-Nuvola_apps_kedit.png]

δεσποινίς θηλυκό

1. νεαρή κοπέλα
  2. τίτλος που συνοδεύει το όνομα νεαρών ανύπαντρων γυναικών
  3. προσφώνηση για νεαρή ανύπαντρη κοπέλα        Ο τίτλος "Δεσποινίς" καταργήθηκε και έμεινε μόνο η "Κυρία" στην Γαλλία, όχι στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω.
Δημοσ.

Δεν το έχω εύκαιρο. :P

Οπότε πες ναι, να τελειώνουμε! :P Έχω να πάω στο γιατρό, μετά θα κάτσω να βρω και την παράγραφο ακόμα.

Μη μου το χαλάτε το θέμα με σεξιστικά κολλήματα, πληζ <3 Σας αγαπώ.

Το ξερω ρε αλλα οι πιο πολλοι το ελεγαν γιατι ηθελαν να μαθουν οι κοπελες τι τις περιμενει βεβαια υπηρχαν και μερικοι μαλακες.

Φυσικα ομως φταιτε και εσεις γιατι ποτε δεν φταει μονο ενας ειχα κοπελες στην σχολη που περνανε 5αρι γιατι κουναγαν τον κωλο τους οποτε λογικο ως ενα σημειο να υπαρχει απαξια στις γυναικες μηχανικους.

Εγώ τι φταίω αν υπάρχουν τέτοιες; Ή τι φταίω αν υπάρχουν καθηγητές που την πέφτουν στις μικρούλες; Αν ήταν έτσι, να απαξιωθουν κι όλα τα αγόρια που κάνουν σκονάκια, όλα τα αγόρια που μου ζητάνε να τους δείξω απ'την κόλλα μου. 

Αυτό λοιπόν, είναι πρόβλημα της κοινωνίας που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το Α με το Β, όχι του υποσυνόλου που λέγεται γυναίκες.

Δημοσ.

Και εγω αυτό ξέρω. Τί λέτε τώρα μερικές...

• Like 1
Δημοσ.

Τη μέρα που θα με διορθώσει πάντως άνθρωπος "όχι δεσποινίς, κυρία" ενώ δεν κάνω πέσιμο, θα περάσει αυτόματα στη συνομοταξία "μωρή".

Σόρρυ Γαλάτεια.

• Like 6
Δημοσ.

Τη μέρα που θα με διορθώσει πάντως άνθρωπος "όχι δεσποινίς, κυρία" ενώ δεν κάνω πέσιμο, θα περάσει αυτόματα στη συνομοταξία "μωρή".

Σόρρυ Γαλάτεια.

Όχι, δεσποινίς, κυρία!

Επειδή βλέπω ότι σας ιντριγκάρει το συγκεκριμένο θέμα, ας το μεταφέρουμε κάπου αλλού, πραγματικά θέλω το αρχικό θέμα καθαρό και φοβάμαι ότι με το δεσποινίς/κυρία κι άλλα φαλλοκρατικά, θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα. Κανένα πρόβλημα, απλώς θα χαθεί ο αρχικός σκοπός το θέματος :(

Δημοσ.

Οπότε πες ναι, να τελειώνουμε! :P Έχω να πάω στο γιατρό, μετά θα κάτσω να βρω και την παράγραφο ακόμα.

Μη μου το χαλάτε το θέμα με σεξιστικά κολλήματα, πληζ <3 Σας αγαπώ.

Δεν είναι σεξιστικό κόλλημα. Εάν το εξέλαβες έτσι, τότε ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Απλά ο πατέρας μου με έπρηζε από μικρό παιδί που ήμουν να είμαι πάντα σωστός στις προσφωνήσεις. :P

Δημοσ.

Δεν είναι φαλλοκρατικά. Όταν όλοι ξέρουν οτι δέσποινής είναι η τάδε και εσυ λες το αντίθετο πιστεύω οτι δεν κάνουμε εμείς λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...