Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις Ηλ. εγκαταστάσεις είχαμε μια που ήταν τελείως για τον πούτσο, όλες οι ομάδες τις κόπηκαν πανηγυρικά, αυτή ούτε για φυσικός σε γυμνάσιο δεν έκανε. Παραιτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες φυσικά.

Όσο για το βυζί, ας είχες και εσύ, δεν σου φταίει η φύσης εντάξει; ;ρ

Οχι εμεις ειχαμε πολυ καλη και ηξερε τι παιζει στην αγορα μαλιστα ηταν και πολυ αυστηρη .

Για τον πεουλα ειχαμε μια που ηταν ηλεκτροτεχνια εργαστηριο.

Εχεις ενα δικο και εγω αν ημουν καθηγητης μεσα στους μουσατους μαντραχαλαδες και εβλεπα βυζγια θα την περναγα :P

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιλώντας μέσα από την "πιάτσα" του τεχνικού τομέα δυστυχώς υπάρχει ακόμα η νοοτροπία του τεχνικός = άντρας και δεν το χωράει ο νους μας να είναι αλλιώς. Ο Lucifer το έθεσε πιο βαθειά. ;)

Απόρροια προηγούμενης γενιάς που κατά κανόνα κρατάει τις ηγετικές θέσεις στις εταιρείες που θα σε πληρώνουνε όμως.

Στο χέρι σου είναι να τους αποδείξεις το αντίθετο. ;)

/sc

Δημοσ.

Όποια συμπεριφέρεται χυδαία, πρόβλημά της και πρόβλημα κυρίως αυτών που την εξυπηρετούν.

Εμείς οι υπόλοιπες τι φταίμε δεν ξέρω.

Επίσης, στα μαθήματα, μετά λυπης μου διαπίστωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι υπάρχει προκατάληψη. Τι μπορείς να κάνεις όμως; Αποδεικνύεις με το ήθος και τις δυνατότητές σου ότι κάνουν λάθος. Στη σχολή το ανέχομαι και το παλεύω, με μπριζώνει και μου δίνει κίνητρο. Αλλά στον εργασιακό χώρο, αν δε μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω στο αντικείμενό μου, με φοβίζει :(

Δυστηχως ετσι ειναι ο κοσμος και ειναι γεματος προκαταληψεις και στερεοτυπα 

Δημοσ.

Οχι εμεις ειχαμε πολυ καλη και ηξερε τι παιζει στην αγορα μαλιστα ηταν και πολυ αυστηρη .

Για τον πεουλα ειχαμε μια που ηταν ηλεκτροτεχνια εργαστηριο.

Εχεις ενα δικο και εγω αν ημουν καθηγητης μεσα στους μουσατους μαντραχαλαδες και εβλεπα βυζγια θα την περναγα :P

Από την άλλη, για το πέος, μεταφορικά και μη, είναι η καθηγήτρια που κάνει Βιομηχανικό μάρκετινγκ και διοίκηση ολζζζζ χααα ψψψψψ, χαααα ψψ.;ρ

Δημοσ.

Από την άλλη, για το πέος, μεταφορικά και μη, είναι η καθηγήτρια που κάνει Βιομηχανικό μάρκετινγκ και διοίκηση ολζζζζ χααα ψψψψψ, χαααα ψψ.;ρ

Τι ειναι αυτα ΔΟΝΑ ? Ειχαμε και εμεις ενα μαθημα για λιγο που το εκανε γυναικα και ηταν ΔΟΝΑ αλλα δεν παταγε κανεις και τελικα το κατεργησαν :P

Δημοσ.

Τι ειναι αυτα ΔΟΝΑ ? Ειχαμε και εμεις ενα μαθημα για λιγο που το εκανε γυναικα και ηταν ΔΟΝΑ αλλα δεν παταγε κανεις και τελικα το κατεργησαν :P

Ε, σε εμάς τα έχουν στα μικρά εξάμηνα και ρίχνουν τάπα στους νεους.;ρ

Δημοσ.

Δεν είναι φαλλοκρατικά. Όταν όλοι ξέρουν οτι δέσποινής είναι η τάδε και εσυ λες το αντίθετο πιστεύω οτι δεν κάνουμε εμείς λάθος.

Λοιπόν, όπως και τα αγόρια, έτσι και τα κορίτσια, από το 16ο της ηλικίας τους, προσφωνούνται επισήμως ως "κύριοι". Κύριος το αρσενικό και κυρία το θηλυκό. Έχει καταργηθεί ο μεταβατικός όρος "δεσποινίς" για ευνόητους λόγους. Έχω κατεβάσει κι ένα ΦΕΚ του 83, μόλις το βρω θα το παραθέσω. Μιλάμε με αποδείξεις, όχι αστεία :P

• Like 2
Δημοσ.

Ε, σε εμάς τα έχουν στα μικρά εξάμηνα και ρίχνουν τάπα στους νεους.;ρ

Σε εμας ειναι στο τελος γιατι ειναι σημαντικα πχ νομοθεσια και ασφαλεια , διαχειρηση επιχειρησεων , διαχειρηση ολικης ποιοτητας κλπ

Δημοσ.

Αμα ηταν καποια σκληρη δουλεια[κουβαλημα ,μπετα κτλ]δεν θα επαιρνα γυναικα γιατι θα θεωρουσα[λογικο]οτι ενας αντρας με μεγαλυτερη δυναμη θα εκανε πιο γρηγορα και αποτελεσματικα την δουλεια του.Τωρα για εκξαταστασεις pc ,για κινητα τηλεφωνα [βιδακια κτλ που δεν απαιτουν δυναμη κτλ],φυσικα και θα επαιρνα γυναικα.Αν λεω ημουν επιχειρηματιας :-(

Υπάρχουν εξαιρέσεις. Περναγα κατι καλώδια και η ιδιοκτητρια εκανε εργασίες με τροχο και ανοιγε με τρυπάνια εσκαβε με κομπρεσερ.Ηταν πρωην αθλητρια ομως με βαρη χεχ.

Δημοσ.

Μηχ. Αυτοματισμού.

Ενδιαφέρον, καλή πρόοδο. :)

Σε εμας ειναι στο τελος γιατι ειναι σημαντικα πχ νομοθεσια και ασφαλεια , διαχειρηση επιχειρησεων , διαχειρηση ολικης ποιοτητας κλπ

Νομοθεσία την βρίσκω ενδιαφέρουσα και σχετική με την ειδικότητα, τα υπόλοιπα είναι απλά για να γεμίζουν το πρόγραμμα, και για αυτά μας έχουν βγάλει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Δημοσ.

Εμ και εσεις,με την πρωτη κουβεντα και τις απανωτες κλειστες πορτες να τα παρατησετε αντι να επιμεινετε.

ΥΓ.Τις γυναικες μηχανικους αυτοκινητων λυπαμαι,που εχουν αντιμετωπισουν τον καθε ψευτοπερηφανο ανδρα που στο μυαλο του νομιζει πως ειναι μηχανικος αλλα επειδη δεν ξερει που του πανε τα 4 φερνει το αμαξι του σε συνεργειο επειδη "βαριεται",τους τελειωμενους καγκουρες,τα παππουδια που δεν θα αφησουν την κουρσα τους στα χερια γυναικας κτλ.

Δημοσ.

Μηχ. Αυτοματισμού.

Το ρομποτικης τι εγινε ?

Νομοθεσία την βρίσκω ενδιαφέρουσα και σχετική με την ειδικότητα, τα υπόλοιπα είναι απλά για να γεμίζουν το πρόγραμμα, και για αυτά μας έχουν βγάλει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Και τα αλλα ειναι ενδιαφερον πχ εχουν οικονοτεχνικη μελετη , εχεις ομως ενα δικιο σε εμας ειχαν ως επιλογης τα PLC για να εχουν βασικα κατι βλακιες.

Δημοσ.

Εμ και εσεις,με την πρωτη κουβεντα και τις απανωτες κλειστες πορτες να τα παρατησετε αντι να επιμεινετε.

ΥΓ.Τις γυναικες μηχανικους αυτοκινητων λυπαμαι,που εχουν αντιμετωπισουν τον καθε ψευτοπερηφανο ανδρα που στο μυαλο του νομιζει πως ειναι μηχανικος αλλα επειδη δεν ξερει που του πανε τα 4 φερνει το αμαξι του σε συνεργειο επειδη "βαριεται",τους τελειωμενους καγκουρες,τα παππουδια που δεν θα αφησουν την κουρσα τους στα χερια γυναικας κτλ.

Έχεις σ'όλα δίκιο. Κι εγώ τα παράτησα επειδή δεν είχα την πολυτέλεια να έχω 1 ραντεβού την εβδομάδα (κάποιοι με αμφισβητούσαν τόσο που ρωτούσαν γνωστούς να τους επιβεβαιώσουν ότι έκανα καλή "διάγνωση" και με έπαιρναν εκ των υστέρων να πάω να δουλέψω. Στον ίδιο κύκλο βρισκόμαστε όλοι...). Έπρεπε να βρω κάτι να ζήσω. Αλλά θέλω να επιστρέψω σε αυτό που είμαι, αργά ή γρήγορα. Αν θέλω να πετύχω, πρέπει να το κάνω με τα όπλα που διαθέτω.

Από εκεί και πέρα, σκέψου ότι αυτό με τα αυτοκίνητα, γίνεται και με τα πισι, σε μικρότερο βαθμό. Νομίζει ο άλλος ότι επειδή κατάφερε να μάθει να χειρίζεται τον chrome, ότι επειδή άνοιξε facebook και βάζει dvd να βλέπει, έγινε tech maniac. "Ρε κοπελιά, επειδή ξέρω δυο πράματα, δείξε μου να μαθαίνω να μη σε φωνάζω". Την ώρα που κρατάω με την τσιμπίδα την μπαταρία. Και μετά φίλη μου κιόλας "Έλα ρε Γαλάτεια, σιγά τι κάνεις; Ένα f3 πατάς. Δείξε μου πότε να το πατάω να μη σε χρειάζομαι." Και της το δείχνω. Ένα μήνα μετά: "Γαλάτεια, λάθος μου τα 'μαθες. Το πατάω και δε φτιάχνει." Πρέπει να χρεώνω και ψυχική οδύνη..

• Like 3
Δημοσ.

Το ρομποτικης τι εγινε ?

Και τα αλλα ειναι ενδιαφερον πχ εχουν οικονοτεχνικη μελετη , εχεις ομως ενα δικιο σε εμας ειχαν ως επιλογης τα PLC για να εχουν βασικα κατι βλακιες.

Καμιά σχέση, σε εμάς η οικονομοτεχνική μελέτη είναι σε σχετικό μάθημα παραπλήσιο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...