Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρομποτικης τι εγινε ?

Πότε είπα "Μηχανικός Ρομποτικής"; Δεν υπάρχει αυτό. Άλλο που ένα απ'τα πεδία μας είναι κι αυτό.

Δημοσ.

Μόνο ο δικος μου πατερας ρε γαμωτο χαιρεται οταν κανω αντροδουλειες δλδ; Και οχι μονο χαιρεται, αλλά αν του πεις ποιος θα βαλει πχ το καδρο στο τοιχο θα σου πει  η Μαίρη.

Ουτε καρφι δε ξερει να βαζει και το παραδεχεται! :-D

Δημοσ.

Πότε είπα "Μηχανικός Ρομποτικής"; Δεν υπάρχει αυτό. Άλλο που ένα απ'τα πεδία μας είναι κι αυτό.

παλια το νομιζω ηταν ΤΕΙ Αυτοματισμου και Ρομποτικης , λαθος κανω ?

Δημοσ.

Πάτρας;

Δημοσ.

Όχι, πάντα Αυτοματισμού. Απλώς τώρα το άλλαξαν σε Μηχανικών Αυτοματισμού.

Πάτρας;

Πειραιά.

Δημοσ.

Καμιά σχέση, σε εμάς η οικονομοτεχνική μελέτη είναι σε σχετικό μάθημα παραπλήσιο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Οχι σε εμας ειναι μονο θεωρεια πως παιρνεις ενα εργο, πως να υπολογιζεις ποσο θα σου παρει ενα εργο, πως να βγαζεις κοστολογιο κλπ.

Πειραιά. Γιατί; Αρ. Μητρώου δεν δίνω, δεν δίνω και δεν δίνω!

Ενα φιλο που ειχα στην Χαλκιδα νομιζω οτι το ελεγαν ΤΕΙ Αυτοματισμου και Ρομποτικης

Δημοσ.

Επίσης, στα μαθήματα, μετά λυπης μου διαπίστωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι υπάρχει προκατάληψη. Τι μπορείς να κάνεις όμως; Αποδεικνύεις με το ήθος και τις δυνατότητές σου ότι κάνουν λάθος. Στη σχολή το ανέχομαι και το παλεύω, με μπριζώνει και μου δίνει κίνητρο. Αλλά στον εργασιακό χώρο, αν δε μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω στο αντικείμενό μου, με φοβίζει :(

Απλα θα χρειαστει να προσπαθησεις περισσοτερο απο οτι ενας ανδρας για να καταξιωθεις.Καλως η κακως υπαρχουν επαγγελματα που θεωρουνται περισσοτερα ανδρικα και γυναικεια.Ετσι το βαρβατο στιβαροανδρικο χερι ειναι για τις mobo ξερω γω και το ντελικατο γυναικειο για το μανικουρ  :-D

Δημοσ.

Πειραιά.

Όχι, νόμιζα ότι το Πατρών είναι αυτοματισμού - ρομποτικής.

Δημοσ.

Απλα θα χρειαστει να προσπαθησεις περισσοτερο απο οτι ενας ανδρας για να καταξιωθεις.Καλως η κακως υπαρχουν επαγγελματα που θεωρουνται περισσοτερα ανδρικα και γυναικεια.Ετσι το βαρβατο στιβαροανδρικο χερι ειναι για τις mobo ξερω γω και το ντελικατο γυναικειο για το μανικουρ  :-D

Κι όμως, ένα ντελικάτο χεράκι, τα βγάζει καλύτερα πέρα εκεί μέσα. Προσπαθώ να θυμηθώ μόνον ένα εξάρτημα σε mobo φίλης που δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσει (το πιο ευχάριστο service ever) που τραβάγαμε και δεν έβγαινε με τίποτις!

Δημοσ.

Κι όμως, ένα ντελικάτο χεράκι, τα βγάζει καλύτερα πέρα εκεί μέσα. Προσπαθώ να θυμηθώ μόνον ένα εξάρτημα σε mobo φίλης που δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσει (το πιο ευχάριστο service ever) που τραβάγαμε και δεν έβγαινε με τίποτις!

Ψιλοπλακιτσα κανω.Ενταξει ειναι καραμπαμπιδηδες πολλοι αλλα μην το βαθυνουμε και πολυ με το σεξιστικο του θεματος.Εχει να κανει και με τα ενδιαφεροντα που εχουν οι σπρωχνονται πο μικρα τα παιδια.Ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ενδιαφερεται για τα αυτοκινηρα, ενα αγορι η ενα κοριτσι ? Ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καλος μαστορας, αυτος που εχει παθος με κατι η οχι ? Αρα -> μηχανικος αυτοκινητων=ανδρας.Βεβαια αν μια δυο κορυφαιες ομαδες φορμουλα  προσλαμβαναν σαν αρχιμηχανικους γυναικες θα αλλαζαν καποια στανταρ αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.

Δημοσ.

Και βεβαια υπαρχουν γυναικες μηχανικοι στην φορμουλα απλα δεν ειναι στο pit lane. Οπως και οδηγοι σε ενα μεγαλο φασμα του μηχανοκινητου αθλητισμου .

Δημοσ.

Και βεβαια υπαρχουν γυναικες μηχανικοι στην φορμουλα απλα δεν ειναι στο pit lane. Οπως και οδηγοι σε ενα μεγαλο φασμα του μηχανοκινητου αθλητισμου .

Εστω , ειναι εκει οπου δεν τις βλεπουν οι θεατες (πελατες) και ετσι παραμενει ενα σκληροτραχηλο ανδροκρατουμενο αθλημα  :P

Πω,πω εσεις τα προδιδετε ολα.Κρατηστε και μια γραμμη μαζινο γιατι μας βλεπω να φτιαχνουμε μουσακα στο τελος .Και ειναι και παλουκι ο ατιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Σπούδασα 4 χρόνια πληροφορική. Δουλεύω κοντα 1μιση χρονο ως προγραμματιστης. Εχω συνεργαστει με πανω απο 20 αλλους προγραμματιστες στην δουλεια. Ακομα δεν εχω συναντησει γυναικα συναδελφο! Δεν ετυχε... Στην σχολη ειχα αρκετες συμφοιτητριες, δεν εχω μαθει καποια απ´αυτες να ασχολειται ακομα με ΙΤ.

Απο κει και περα δε βλεπω γιατι να αντιμετωπιζα διαφορετικα μια γυναικα απο τους αντρες συναδελφους..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...