Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο θεμα του χαρακτηρα της γυναικας. Ειναι θεμα οτι αμα εχεις μια επιχειρηση και δουλευουν πες σε ενα τμημα 7-8 αντρες αμα βάλεις 1-2 γυναικες μεσα ξερεις τι εχει να γινει? αντε να δουλεψουν αυτοι μετα. 

σοβαρα τωρα; 5 χρονα δουλευουν;

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σοβαρα τωρα; 5 χρονα δουλευουν;

Περυσι τον Μάιο ειχε μπει κάποιος και ειχε ανοιξει θρέντ που εγραφε οτι ειχε παει σε μια εταιρεια ολο γυναικες και επειδη βγηκε με μια ή την ειχε κανει φιλη στο φβ βρηκαν ευκαιρια και τον έτζασαν. Απορω τι ειναι αυτο που σας κανει εντυπωση το να μην παιξει σαν ενδεχομενο? τεσπα. 

Δημοσ.

Εμπρός να ξαναγίνουν τα σχολεία αρρένων-θηλέων γιατί ο σταρλαητ είναι ασυγκράτητος ερωτικός τυφώνας.

• Like 5
Δημοσ.

Περυσι τον Μάιο ειχε μπει κάποιος και ειχε ανοιξει θρέντ που εγραφε οτι ειχε παει σε μια εταιρεια ολο γυναικες και επειδη βγηκε με μια ή την ειχε κανει φιλη στο φβ βρηκαν ευκαιρια και τον έτζασαν. Απορω τι ειναι αυτο που σας κανει εντυπωση το να μην παιξει σαν ενδεχομενο? τεσπα. 

και πιστεψες οτι αυτος ηταν ο λογος που τον ετζασαν;  :rolleyes:

Δημοσ.

και πιστεψες οτι αυτος ηταν ο λογος που τον ετζασαν;  :rolleyes:

Ετσι ειχε γράψει. Αναγκαστικα οτι σου γραφουν πιστευεις στο νετ δεν μπορεις να το ψαξεις περαιτερω. 

Δημοσ.

Πολύ ωραία. Απλά επισημαίνω ότι νωρίτερα (εκεί που έκανα παράθεση) λες "η πλειοψηφία των γυναικών" και πως "ο κλασικός κανόνας ισχύει". Αυτό ακούγεται κάπως. Αν έλεγες "σε πολλές περιπτώσεις έτυχε να δω" δε θα το σχολίαζα γιατί είναι προσωπική μαρτυρία. Η πλειοψηφία σαν έκφραση είναι στερεοτυπική, και δύσκολα θα μαντέψει ο άλλος ότι δεν το εννοείς έτσι.

ναι , έχεις δίκιο.

Το γενικό νόημα είναι : Τις στερεοτυπικές απόψεις που ακούμε συχνά (και από γυναίκες) γενικά τις αξιολογώ ως 'τι μαλακίες είναι αυτές που μου λένε'..

Κάποιες από αυτές με το πέρασμα των χρόνων είδα ότι επιβεβαιώνονται αρκετά συχνά.

Κάποιες.

Και όχι πάντα..

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε επαγγελματική ικανότητα , έτσι ;

Αυτό είναι στερεότυπο , και ελεεινό μάλιστα..

Γενικότερα , σε πολλές καταστάσεις, ιδιαίτερα όπου υπάρχει Multitasking διαχείριση, πολύ συχνότερα με έχουν εντυπωσιάσει γυναίκες, παρά άντρες.

Άποψη μου, έτσι; Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.

Δημοσ.

Εσυ δεν ησουν που την άλλη φορά έγραφες οτι ειχες δει μια στο αεροδρομιο ή γενικα κάπου έξω και ηθελες να της την πέσεις ή γενικα οτι εισαι του καμακιου? τωρα τι έγινε? σοβαρεψαμε ξαφνικα και λεμε τους αλλους καραγκιοζηδες?   :P

http://www.insomnia.gr/topic/520985-γυναίκεςπως-να-τις-προσεγγίσετε-και-να-τις-κα/?p=53051273

Σε περίπτωση που την επόμενη φορά δεν είμαι μπροστά να βοηθήσω, υπάρχουν στα φαρμακεία χάπια που λένε πως βοηθάνε στη μνήμη.

Επίσης, αν χρειάζεται να σου εξηγήσω τη διαφορά ανάμεσα στο πέσιμο σε επαγγελματικό περιβάλλον και στο πέσιμο "γενικά κάπου έξω"... άστο πήδα το.

• Like 1
Δημοσ.

Εμπρός να ξαναγίνουν τα σχολεία αρρένων-θηλέων γιατί ο σταρλαητ είναι ασυγκράτητος ερωτικός τυφώνας.

Εγω? παρεξηγησες. Εγω εγραψα απλα τι μπορει να παιξει σαν ενδεχομενο. 

Δημοσ.

Ετσι ειχε γράψει. Αναγκαστικα οτι σου γραφουν πιστευεις στο νετ δεν μπορεις να το ψαξεις περαιτερω. 

πραγματικα η δικαιολογια του γνωστου σου ειναι τοσο ηλιθια που κραζει απο χιλιομετρα οτι ειναι ψεματα. 

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/520985-γυναίκεςπως-να-τις-προσεγγίσετε-και-να-τις-κα/?p=53051273

Σε περίπτωση που την επόμενη φορά δεν είμαι μπροστά να βοηθήσω, υπάρχουν στα φαρμακεία χάπια που λένε πως βοηθάνε στη μνήμη.

Επίσης, αν χρειάζεται να σου εξηγήσω τη διαφορά ανάμεσα στο πέσιμο σε επαγγελματικό περιβάλλον και στο πέσιμο "γενικά κάπου έξω"... άστο πήδα το.

http://www.insomnia.gr/topic/520985-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1/page-30

#442 :D

δεν πειθεις αγορι μου αστο. 

Δημοσ.

Εγω? παρεξηγησες. Εγω εγραψα απλα τι μπορει να παιξει σαν ενδεχομενο. 

Και δε θα προσλάβω δηλαδή εγώ τη Μαρία επειδή ο Μπάμπης ο λογιστής ΜΠΟΡΕΙ να έχει καύλες;

Ποιο το νόημα αυτού που λες;

• Like 3
Δημοσ.

Και δε θα προσλάβω δηλαδή εγώ τη Μαρία επειδή ο Μπάμπης ο λογιστής ΜΠΟΡΕΙ να έχει καύλες;

Ποιο το νόημα αυτού που λες;

Eξηγησε τοτε γιατι καποιες αγγελιες ζητανε μονο άντρες ή μονο γυναικες. Για ποιο λογο?

Δημοσ.

Σε ό,τι δεν αφορά εργασία με παιδιά ή βαριά χειρωνακτική δουλειά, επειδή είναι σεξιστές.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ό,τι δεν αφορά εργασία με παιδιά ή βαριά χειρωνακτική δουλειά, επειδή είναι σεξιστές.

ή επειδη ανησυχουν για την κατασταση του εργασιακου περιβαλλοντος εγω ετσι πιστευω. Επισης πιστευω οτι πολλοι απο αυτους που κανουν τους υπερανω θα ηταν οι πρωτοι που θα την επεφταν σε κάποια μεσα απο την δουλεια τους. Αμα ερχοταν καποια εμφανισιμη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...