defacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Luci σεβασμό στις γριές. Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές για να ταΐσουμε τους φτωχούς. 2
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ας ανησυχούν όσο θέλουν και ας κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση. Η τυχαία κοπελιά που έχει τα προσόντα για τη δουλειά αλλά τρώει Χ επειδή όλοι τη βλέπουν σα μουν* και όχι σαν άνθρωπο, γιατί να την πληρώσει; 1
Star_Light Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ας ανησυχούν όσο θέλουν και ας κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση. Η τυχαία κοπελιά που έχει τα προσόντα για τη δουλειά αλλά τρώει Χ επειδή όλοι τη βλέπουν σα μουν* και όχι σαν άνθρωπο, γιατί να την πληρώσει; Ρατσισμος ειναι δεν λέω οχι. Αλλα σε αυτη τη περιπτωση υπάρχει οντως ζητημα. Ο εργοδοτης θα σκεφτει τι θα γινει αν αυτοι αντι να δουλευουν γκομενιζουν. Δεν ειναι σπάνιο σαν φαινομενο εδω ακουγεται οτι έχουν πιασει ατομα και στις τουαλετες του χωρου εργασιας τεσπα επειδη εχω δουλειες δεν θα μπορεσω να παρακολουθησω αλλο το θρεντ. Τα λεμε
~mxls~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ..."Ζητείται προγραμματιστής/τεχνικός/μηχανικός ΑΝΔΡΑΣ". ... Καταλαβαίνω απόλυτα ότι νιώθεις στην "απ'έξω" και δεν βρίσκεις τις ευκαιρίες που πιθανώς σου αξίζουν, λόγω του φύλου σου, αλλά σε αμέτρητα επαγγέλματα συμβαίνει αυτό. Και όχι μόνο λόγω φύλου, αλλά και ηλικίας, εθνικότητας, χρώματος. Κακώς αλλά έτσι είναι η αγορα εργασίας. Συνέχισε την προσπάθειά σου. 1
bluesattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Χαίρομαι που θα πάρεις προαγωγή αλλά όχι για τη λογική σας. Ας ανησυχούν όσο θέλουν και ας κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση. Η τυχαία κοπελιά που έχει τα προσόντα για τη δουλειά αλλά τρώει Χ επειδή όλοι τη βλέπουν σα μουν* και όχι σαν άνθρωπο, γιατί να την πληρώσει; Γιατι ειναι μλκες.Αλλα για να ειμαστε δικαιοι και η γυναικεια ομορφια ειναι διαβατηριο σε πολλες δουλειες , εκει δεν διαμαρτυρεται κανεις για σεξισμο
bluesattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τριχες εκανα.Θελω και εγω να βλεπω πιπινακια να δουλευουν στις καφετεριες και οχι νταγλαραδες, οπως ολοι. Εκεινο παντως που μου ανεβαινει πραγματικα το αιμα στο κεφαλι ειναι η εκμεταλλευση και η καταπατηση των εργασιακων δικαιωματων λογω φυλου (και οχι μονο). 2
Karkabilios Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Στην δουλειά μου πάντως τώρα δεν πολυπαίρνουν γυναίκες για κλητήρες. Εϊναι μια βλαμμένη η οποία δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να ανέβει σε σκάλα, δεν μπορεί να σκύψει, δεν μπορεί να σηκώσει βάρος... Ε, συγγνώμη, τί σκατά κλητήρας είσαι τότε; Όπως και στην πρακτική άσκηση των φοιτητών πλέον μόνο άντρες θέλουν όπου χρειάζεται κλητήρας. Είχαμε μία στο τμήμα η οποία δεν μπορούσε να σηκώσει βάρος, ήταν κοντή και αναγκαζόμουν όλη την ώρα να πάω να βάζω εγώ τα χαρτιά στη θέση τους, να ανεβοκαταιβαίνω τις σκάλες 100 φορές γιατί ήταν βαριά τα χαρτιά και γενικά να κάνω όλο το κουβάλημα γιατί ήμουν ο μόνος άντρας. Μην μου λέτε λοιπόν μετά για σεξισμό και ρατσισμό απέναντι σε γιυναίκες. Δεν θα μου βγεί ο πάτος για να έχουμε την άλλη απο το ΤΕΙ να μιλάει τζαμπέ στα τηλέφωνα όλη μέρα και να σαπίζει σε μια καρέκλα και εγώ να κάνω όλη τη δουλειά του γραφείου.
Galatea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γιατι ειναι μλκες.Αλλα για να ειμαστε δικαιοι και η γυναικεια ομορφια ειναι διαβατηριο σε πολλες δουλειες , εκει δεν διαμαρτυρεται κανεις για σεξισμο Και ποιός σου φταίει γι'αυτό; Η γυναίκα που είναι όμορφη; Ή ο μουνόδουλος; Ε μα πια. 1
Karkabilios Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Και ποιός σου φταίει γι'αυτό; Η γυναίκα που είναι όμορφη; Ή ο μουνόδουλος; Ε μα πια. Α, έτσι πάει για τις γυναίκες ε;
Galatea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αντίστοιχα κι ένας άνδρας όταν τον προτιμούν επειδή είναι άνδρας, τι φταίει αυτός που είναι άνδρας; Φταίει αυτός που κάνει φυλετικές διακρίσεις. 'Ντάξει τώρα; Ευχαριστημένος;
rus Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Στο εξωτερικο υπαρχουν ακομα και γυναικες μηχανικοι αυτοκινητου ή σε τυπογραφειο. Αλλα αντρας νοικοκυρα μαλλον δεν υπαρχει πουθενα. Αδικια.
kage Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 το google εβγαλε αποτεσματα κ στην ελλαδα... http://www.espressonews.gr/περιεχόμενο/espresso-girl/71968/στο-συνεργείο-αυτοκινήτων-με-γόβες Εκτός από μοντέλο η Γιώτα είναι μηχανολόγος-μηχανικός και εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων: http://www.kathimerini.gr/243474/article/oikonomia/epixeirhseis/oi-gynaikes-epidoth8hkan-kai-anoi3an-synergeia γυναικεια επιχειρηματικοτητα.Συγκεκριμένα, το 10,19% των επιχειρήσεων (351) αφορά δραστηριότητες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων οχημάτων και το 8,97% (309) υπηρεσίες πλύσης οχημάτων ----------------------- Τελος,υπαρχει ενα τοπικ "τεχνικος αποτυχημενο επαγγελμα" 200σελιδες ειμαι σιγουρος οτι γραφτηκε εδω ειναι γραμμενο και εκει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα