rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ναι και τους δυο, αλλα ποιον περισσοτερο? Εννοειται οτι δε μπορεις να ξερεις το ποιον ενος αγνωστου, το ερωτημα ειναι υποθετικο.
bluesattack Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν εχεις απεναντι σου δυο ατομα που αξιζουν σεβασμο, δεν ειναι δηλαδη κωλοπαιδα, ο ενας ειναι 17 ετων και ο αλλος 77, ποιον θα σεβαστεις περισσοτερο? Μια διευκρινιστικη ερωτηση.Ειναι και οι δυο νεοελληνες ? Δωστε καποια data παραπανω γιατι η ερωτηση ειναι πιο δυσκολη απ'οσο δειχνει
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν εχεις απεναντι σου δυο ατομα που αξιζουν σεβασμο, δεν ειναι δηλαδη κωλοπαιδα, ο ενας ειναι 17 ετων και ο αλλος 77, ποιον θα σεβαστεις περισσοτερο? για να αξίζουν σεβασμό πάει να πει οτι τον κέρδισαν με κάποιο τρόπο. Σ'αυτή την περίπτωση θα σεβαστώ και τους δύο το ίδιο. αλλα αφού ρωτάς τόσα να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι αν ήσουν σε μια κατάσταση κ μπορούσες να σώσεις τη ζωή ενός απ τους δύο που ανέφερες ποιον θα έσωζες και γιατί? 2
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 για να αξίζουν σεβασμό πάει να πει οτι τον κέρδισαν με κάποιο τρόπο. Σ'αυτή την περίπτωση θα σεβαστώ και τους δύο το ίδιο. αλλα αφού ρωτάς τόσα να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι αν ήσουν σε μια κατάσταση κ μπορούσες να σώσεις τη ζωή ενός απ τους δύο που ανέφερες ποιον θα έσωζες και γιατί? Εγω φιλε μου σε ρωτησα ποιον θα σεβοσουν περισσοτερο. Γιατι δυσκολευεσαι να απαντησεις? Νομιζω η απαντηση ειναι αυτονοητη. Σεβομαστε περισσοτερο τον υπερηλικα. Αν ηταν να σωσω τη ζωη ενος απο τους δυο, εννοειται θα εσωζα τον νεαρο. Αυτονοητο ειναι και αυτο
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγω φιλε μου σε ρωτησα ποιον θα σεβοσουν περισσοτερο. Γιατι δυσκολευεσαι να απαντησεις? Νομιζω η απαντηση ειναι αυτονοητη. Σεβομαστε περισσοτερο τον υπερηλικα. Αν ηταν να σωσω τη ζωη ενος απο τους δυο, εννοειται θα εσωζα τον νεαρο. Αυτονοητο ειναι και αυτο δε ρώτησες εμένα αλλα σου απάντησα , που βλέπεις δυσκολία ? η μόνη δυσκολία που διακρίνω ειναι η δική σου να ξεχωρίσεις τα "πρέπει" που σου φύτεψαν στο κεφάλι απο παιδί με τα "πρέπει" που έπρεπε να αναπτύξεις σαν ενήλικας ξεχωρίζοντας καταστάσεις κ ανθρώπους. Απότι φαίνεται το μιαλό σου έχει κλειδώσει και δε βλέπεις ανθρώπους , μόνο ηλικίες. anyway , σεβάσου όποιον γουστάρεις , δικο σου θέμα
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγω φιλε μου σε ρωτησα ποιον θα σεβοσουν περισσοτερο. Γιατι δυσκολευεσαι να απαντησεις? Νομιζω η απαντηση ειναι αυτονοητη. Σεβομαστε περισσοτερο τον υπερηλικα. Αν ηταν να σωσω τη ζωη ενος απο τους δυο, εννοειται θα εσωζα τον νεαρο. Αυτονοητο ειναι και αυτο Κατά την γνώμη σου. Εγώ θα σεβόμουν και τους 2 και δεν μπαίνω σε διαχωρισμό επιπέδων σεβασμού αναλόγως τις ηλικίες.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δε ρώτησες εμένα αλλα σου απάντησα , που βλέπεις δυσκολία ? η μόνη δυσκολία που διακρίνω ειναι η δική σου να ξεχωρίσεις τα "πρέπει" που σου φύτεψαν στο κεφάλι απο παιδί με τα "πρέπει" που έπρεπε να αναπτύξεις σαν ενήλικας ξεχωρίζοντας καταστάσεις κ ανθρώπους. Απότι φαίνεται το μιαλό σου έχει κλειδώσει και δε βλέπεις ανθρώπους , μόνο ηλικίες. Η ερωτηση ηταν ποιον θα σεβοσουν περισσοτερο. Με το να λες και τους δυο το ιδιο φοβαμαι οτι δεν απαντας. Οk να το θεσω αλλιως. Ποιον θα σεβοσουν περισσοτερο εαν ηταν υποχρεωτικο. Ποια "πρεπει" μου φυτεψαν στο κεφαλι? Μια απλη ερωτηση εκανα και αρχιζουν αναλυσεις προσωπικοτητας και ψυχολογικες ερμηνειες... Καλο ειναι οταν σε ρωτανε κατι να απαντας χωρις να κατηγορεις το συνομιλητη σου οτι εχει κλειδωματα μυαλου ή οτι αλλο παραγει η ζωηρη φαντασια σου. anyway , σεβάσου όποιον γουστάρεις , δικο σου θέμα Δεν ερωτηθηκα εγω τι σεβομαι. Εγω εκανα το ερωτημα. Κατά την γνώμη σου. Εγώ θα σεβόμουν και τους 2 και δεν μπαίνω σε διαχωρισμό επιπέδων σεβασμού αναλόγως τις ηλικίες. Ο υπερηλικας κατα τη γνωμη σου με την εμπειρια του δε πρεπει να τυγχανει μεγαλυτερου σεβασμου απ οτι ενα αμουστακο παιδι? Με τον ιδιο τροπο μιλας και στους δυο?
man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας γενικώς.Δεν είναι θέμα σεβασμού το να σηκωθείς να παραχωρήσεις την θέση σου σε ενήλικα είναι θέμα αδυναμίας του ενήλικα να στέκεται όρθιος.Και μένα αν κάποιος ενήλικας με βρίσει άσχημα χωρίς λόγω θα τον βάλω στην θέση του αλλά τι έχει να κάνει αυτό με το αν θα παραχωρήσω την θέση μου σε κάποιον ηλικιωμένο στο λεωφορείο;Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Όπως είναι υποχρέωση μου να δώσω κάθισμα ή την σειρά μου σε μία έγκυο σε μία δημόσια υπηρεσία την ίδια υποχρέωση έχω και απέναντι σε ένα ηλικιωμένο..Δεν είναι θέμα σεβασμού είναι θέμα προτεραιοτήτων......
redhotstef Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σε ηλικιωμενους (60-80) παραχωρω την θεση μου. Σε γυναικες μαμαδες (με κοιλια) επισης. Δεν σηκωνομαι ομως ποτε για να κατσει καποιος με πολυ παραπανισιο βαρος. Το βλεπω σαν ευκαιρια, να γυμναστει, τουλαχιστον ορθιος σαν ειναι.
Aztec Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σκηνικό . Ειμαι σε ένα λεωφορείο με δυο φιλους μου . Ηλικίες πρέπει τότε να ήμασταν δεκατεσσερα μαχ . Ε και έχουμε κάτσει γαλαρία και είμαστε στον κόσμο μας. Χαβαλέ και αστεια και έτσι. Δεν δίναμε καθόλου σημασία τι γινόταν γυρω μας . Σε κάποια στιγμή ξεκινάει ένα σούσουρο ανευ προηγουμενου . Ε κλασικά γιατι δεν σηκωθήκαμε . Ένας οικοδόμος στυλ αρχιζε και έλεγε θα φάτε καμια να πεταχτητε έξω απο το παράθυρο , οι γέροι τα δικα τους. Δεν το ξέραμε να ελέγχουμε ποιος μπαίνει στο λεωφορείο για να σηκωθούμε . Αλλες εποχές βεβαια
nikos-thess Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ναι το διαβασαμε και αυτο.Οτι οι γεροι φταινε για ολα τα προβληματα της χωρας και δεν αξιζουν κανενα σεβασμο. Βριστε τους λοιπον σκαστε τους και κανα μπουνιδι αν ειναι αγενεις μεσα στο λεοφωρειο να νιωσετε μεγαλοι και τρανοι.Προσοχη μονο μην σας παρει πρεφα κανας νοημων ανθρωπος να κανετε τους μαγκες στους γερους γιατι μετα προβλεπω να σας ψαχνουν σε κανα χαντακι εκτος λεωφορειου.
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ήθελα να 'ξερα αυτοί που λένε για τους παππούδες και τα προβλήματα της χώρας, το δικό τους τον παππού που ψηφίζει ΝΔ στα 90 επειδή έτσι έκανε πάντα τον έχουν πετάξει στα σκυλιά όπως του αξίζει ή κρύβεται πουθενά το καθήκι;
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ήθελα να 'ξερα αυτοί που λένε για τους παππούδες και τα προβλήματα της χώρας, το δικό τους τον παππού που ψηφίζει ΝΔ στα 90 επειδή έτσι έκανε πάντα τον έχουν πετάξει στα σκυλιά όπως του αξίζει ή κρύβεται πουθενά το καθήκι; και οι δύο παππούδες μου έχουν πεθάνει
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και οι δύο παππούδες μου έχουν πεθάνει Ναι αλλά τους πέταξες στα σκυλιά ή κάνεις διακρίσεις και τους επέτρεψες να επιλέξουν την αυτοκτονία από τον ατιμωτικό θάνατο; Anyway λίγο μακάβριο και δε θέλω να το συνεχίσω. Νομίζω το point μου το έκανα.
bluesattack Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Oταν λεμε μεγαλυτερους απο ποια ηλικια αρχιζουμε και μετραμε ? Γιατι μπορει ο αλλος να ειναι 50ρης συνταξιουχος και να νιωθει κουρασμενο παλικαρι απο την σκληρη δουλεια που εριξε τοσα χρονια... Ένας οικοδόμος στυλ αρχιζε και έλεγε θα φάτε καμια να πεταχτητε έξω απο το παράθυρο , οι γέροι τα δικα τους. Μαγκια κλανια στους μικροτερους και αδυναμους.Τυχαιο ειναι που εφθασε σε αυτη την κατασταση η χωρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα