NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν κάποιος Έλληνας σπουδάζει στην Αγγλία πως καλύπτετε ασφαλιστικά αν αρρωστήσει, χρειαστεί νοσοκομείο, γιατρό κλπ? Εννοείται χωρίς να δουλεύει
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παει στο GP (General Practicioner) της περιοχης του και κανει εγγραφη, δωρεαν φυσικα. Αλλα εφοσον σπουδαζει, κατα 99% ειναι ασφαλισμενος απο το Πανεπιστημιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Register σε GP έχεις κάνει; Θυμάμαι ήταν δωρεάν στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά πρέπει να έκαναν αλλαγές το τελευταίο διάστημα Καλύτερα πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα
itsgosu Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγώ έχω κάνει register σε GPαλλά σκάω και στα ξεκάρφωτα στα νοσοκομεία και μια χαρά με εξυπηρετούν χωρίς να μου εχουν ζητησει κανέν εγκραφο. απλως τους λέω ειμαι φοιτητής.
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δωρεαν ειναι ακομα. Την Δευτερα εκανε ο κολλητος μου που ηρθε…
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγώ έχω κάνει register σε GP αλλά σκάω και στα ξεκάρφωτα στα νοσοκομεία και μια χαρά με εξυπηρετούν χωρίς να μου εχουν ζητησει κανέν εγκραφο. απλως τους λέω ειμαι φοιτητής. Ναι αλλά το τρως το διωράκι στο περίμενε αν πας στα 'επείγοντα' Αν κλείσεις ραντεβού, το πολύ να περιμένεις 10 λεπτά
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Και να μην δουλευεις ειναι δωρεαν για τους κατοικους της χωρας. 1
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν δεν εχει αλλαξει και ειναι ακομα δωρεαν θα ειναι τυχερος…. Πλεον θελουν να ακολουθησουν πιο συντηρητικη πολιτικη για την μεταναστευση και πανω σε αυτο παιρνει και το NHS η μπαλα. Αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω σαν φοιτητης κατα 99% σε καλυπτει το Πανεπιστημιο.
Highlander Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε επειγοντα δεν εχω περιμενει ποτε πανω απο 20 λεπτα. Ψέμα. Άλλα λέει ο υπουργός.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Περα απο τα νοσοκομεία, σε μια απλη περίπτωση που χρειαστείς ενα γιατρο και φάρμακα τι γίνετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Περα απο τα νοσοκομεία, σε μια απλη περίπτωση που χρειαστείς ενα γιατρο και φάρμακα τι γίνετε? Πάντα πρώτα στον GP πας. Έτσι λειτουργεί το σύστημα εκεί Εκτός αν είναι κάτι πιο επείγον ή περίεργη ώρα οπότε πηγαίνεις στα 24/7 walk-in, emergencies της περιοχής Σε επειγοντα δεν εχω περιμενει ποτε πανω απο 20 λεπτα. Αναλόγως το αν πεθαίνεις ή όχι
dollyyy19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 σαν της ελλαδας δεν εχει.........εφημερευοντα και 6ωρακι χαλαρα...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα