Stelis90 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλημερα σε ολους. Ελπιζω να υπαρχουν και λογιστες στο φορουμ! Εχω γραφτει στην amway, μου εγινε καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο το ποσο των 35€ και εκδοθηκε αποδειξη δαπανης. Αυτη ανεβηκε κατευθιαν στο ταξις νετ. Ειμαι φοιτητης και η δηλωση μου θα ηταν μηδενικη. Επειδη ομως πηρα αυτα τα 35€, το ταξις με βλεπει σαν ελευθερο επαγγελματια, το οποιο ειναι μια αλλη κατηγορια και μου ζηταει να πληρωσω 980€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι σοβαροι; Για 35€ θα πληρωσω σχεδον ενα χιλιαρικο φορο; Στην amway που πηρα τηλεφωνο η τηλεφωνητρια με παρεπεμψε στον κυριο τσιτσανη ο οποιος προφανος θα ειναι ο ειδικος σε αυτα τα θεματα και μου ειπε οτι ειναι νεος νομος ο οποιος ειναι γενικος για ολους τους ελευθερους επαγγελματιες αλλα δεν μπορει να εφαρμοστει σε καποιες ειδικες καταστασεις οπως φοιτητες και αλλους που δε θυμαμαι και σε επικοινωνια τους με το αρμοδιο υπουργειο περιμενουν μεχρι το τελος του μηνα καποιες τροποποιησεις. Υποψιν οτι ο νομος αυτος επειρεαζει μονο οσους κανουν μηδενικη δηλωση και συνεπως δε τους πιανει καμια κλιμακα φορολογισης....αν δηλαδη καποιος ειναι στη πρωτη κλιμακα (προφανος βγαζει περισοτερα απο 35€/χρονο) θα πληρωσει λιγοτερα απο εμενα! Εσεις τι λετε για ολα αυτα; Γνωριζετε κατι πανω στο θεμα;
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σώθηκες με τον Ν. 4261/2014. Περίμενε να υιοθετηθεί από το taxis.
Stelis90 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τι λεει αυτος ο νομος; Υπαρχει καποιο λινκ να το διαβασω; Βρηκα ενα pdf 108 σελιδες δε ξερω που να πρωτοκοιταξω. Ευχαριστω παρα πολυ!
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Θα αρχίσω να γράφω σαν τον Viper να δεις εσύ λακωνικότητα Ψάξε λίγο, όλα μασημένα.
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τι λεει αυτος ο νομος; Υπαρχει καποιο λινκ να το διαβασω; Βρηκα ενα pdf 108 σελιδες δε ξερω που να πρωτοκοιταξω. Ευχαριστω παρα πολυ! εδω τα λεει χοντρικα http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/18596
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα