Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γεια σας,σκευτομαι πολυ σοβαρα τωρα που πηρα τα λευτα απο το φοιτητικο επιδομα να επενδυσω ενα μερος αυτων για να βγαλω διπλωμα ναυαγωσωστικης πισινας(περιπου 300ευρω) και ισως και παραλιας(για το οποιο απαιτουνται μερικα χρηματα ακομη+200-300Ε). Πρωτου ομως εναποθεσω τα λευτα μου και τις ελπιδες μου για δουλεια σε αυτο θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας οσοι ξερετε για το τι αποκατασταση εχει η δουλεια του ναυαγοσωστη και ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ μπορει να βρει κανεις δουλεια. (Παρενθεση ειμαι απο κερκυρα που τα ξενοδοχεια φυσανε τουριστες το καλοκαιρι και εχουμε πολλες παραλιες οποτε πιστευω θα μπορουσα να βρω καπου δουλεια.)Αν προσληφθεις τα λευτα ειναι καλα μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω οποτε εχω αμεση αποσβεση σε 1 μηνα. Αξιζει ομως τον κοπο να χαλασω αυτα τα χρηματα ?
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γεια σας,σκευτομαι πολυ σοβαρα τωρα που πηρα τα λευτα απο το φοιτητικο επιδομα να επενδυσω ενα μερος αυτων για να βγαλω διπλωμα ναυαγωσωστικης πισινας(περιπου 300ευρω) και ισως και παραλιας(για το οποιο απαιτουνται μερικα χρηματα ακομη+200-300Ε). Πρωτου ομως εναποθεσω τα λευτα μου και τις ελπιδες μου για δουλεια σε αυτο θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας οσοι ξερετε για το τι αποκατασταση εχει η δουλεια του ναυαγοσωστη και ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ μπορει να βρει κανεις δουλεια. (Παρενθεση ειμαι απο κερκυρα που τα ξενοδοχεια φυσανε τουριστες το καλοκαιρι και εχουμε πολλες παραλιες οποτε πιστευω θα μπορουσα να βρω καπου δουλεια.)Αν προσληφθεις τα λευτα ειναι καλα μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω οποτε εχω αμεση αποσβεση σε 1 μηνα. Αξιζει ομως τον κοπο να χαλασω αυτα τα χρηματα ? μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω 800 ευρω 800 ευρω 13
mathsrule Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω Ούτε καν. Και για του λόγου το αληθές, η μητέρα μου εκτελεί χρέη ναυαγοσώστη κάθε καλοκαίρι από τότε που γεννήθηκα.
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία υποχρεωμένα να έχουν ναυαγοσώστη (νομίζω εξαρτάται από το βάθος της πισίνας) ούτε όλες οι παραλίες(νομίζω και πάλι ότι μόνο αν είναι οργανωμένες ας πούμε). Αφού είσαι από τουριστικό μέρος προσπάθησε να μάθεις τι παίζει στην πραγματικότητα από θέσεις και λεφτά. Τρομακτικό πράγμα ο πνιγμός πάντως, αχρείαστος να είσαι...
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στο πρώην ξενοδοχείο που δούλευα, διώξαν τη ναυαγοσώστρια και κάναν ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ σεμινάριο σε 2 σερβιτόρους και τους βαφτισαν ΚΑΙ ναυαγοσώστες 4
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω 800 ευρω 800 ευρω Ειρωνικα το λες ρε φιλε? Ετσι εχω διαβασει απο το λιγο που εψαξα,αν ξερεις κατι παραπανω πες το να ενημερωθω αλλα ασε τις ειρωνιες Ούτε καν. Και για του λόγου το αληθές, η μητέρα μου εκτελεί χρέη ναυαγοσώστη κάθε καλοκαίρι από τότε που γεννήθηκα. 1)http://www.pashna.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=79 2)http://www.in2life.gr/features/notes/article/238871/ta-mystika-ths-nafagosostikhs-baywatch-ala-ellhnika.html πό εκεί και πέρα, εφόσον έχει κανείς το πτυχίο και τις σχετικές άδειες, προσλαμβάνεται είτε από τους Δήμους είτε από ιδιώτες και του παρέχεται ο εξοπλισμός, ενώ ο μέσος μισθός φέτος κυμαίνεται στα 800-1000€. 3)http://sguide.gr/panellhnia-sxolh-nauagoswstikhs/
mathsrule Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 1)http://www.pashna.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=79 2)http://www.in2life.gr/features/notes/article/238871/ta-mystika-ths-nafagosostikhs-baywatch-ala-ellhnika.html πό εκεί και πέρα, εφόσον έχει κανείς το πτυχίο και τις σχετικές άδειες, προσλαμβάνεται είτε από τους Δήμους είτε από ιδιώτες και του παρέχεται ο εξοπλισμός, ενώ ο μέσος μισθός φέτος κυμαίνεται στα 800-1000€. 3)http://sguide.gr/panellhnia-sxolh-nauagoswstikhs/ Πραγματικά, δεν ξέρω πως προκύπτουν αυτά τα νούμερα. Η μητέρα μου, απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με μεταπτυχιακό και ειδικότητα Θαλάσσια σπορ (και εννοείται με εκπαίδευση Ναυαγοσώστη και εντός αλλά και εκτός σχολής) δεν έβλεπε τα 800€ ούτε με τα κιάλια.
gigisoni Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πραγματικά, δεν ξέρω πως προκύπτουν αυτά τα νούμερα. Η μητέρα μου, απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με μεταπτυχιακό και ειδικότητα Θαλάσσια σπορ (και εννοείται με εκπαίδευση Ναυαγοσώστη και εντός αλλά και εκτός σχολής) δεν έβλεπε τα 800€ ούτε με τα κιάλια. Μια χαρά προκύπτουν τα νούμερα αν σκεφτείς ότι μιλάει για μεικτό μισθό, για 7 μέρες την βδομάδα αφού σχεδόν όλα τα τουριστικά καλοκαιρινά επαγγέλματα 7 ήμερο είναι, και με ωράριο από την ώρα που θα ανοίξει η πισίνα/παραλία μέχρι αργά, δηλαδή άνετο 12ωρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ειναι αναλογως και που θα δουλευεις,αν και γενικα ακουγεται οτι εχει λευτα..επιτρεπεται να ρωτησω που δουλευε η μητερα σου? και γενικοτερες λεπτομερειες οπως ωρες,ποσα επαιρνε κτλ.Οταν λεω που δεν εννοω να μου δωσεις ονομα εργοδοτη προς θεου σε παραλια,σε ξενοδοχειο,σε μπανιερα? σε τι?
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μιας και ο κατωτατος μισθος ειναι στα 800 ευρω Ούτε καν. Tώρα εσύ γιατί μας χαλάς το όνειρο? 1
mathsrule Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ειναι αναλογως και που θα δουλευεις,αν και γενικα ακουγεται οτι εχει λευτα..επιτρεπεται να ρωτησω που δουλευε η μητερα σου? και γενικοτερες λεπτομερειες οπως ωρες,ποσα επαιρνε κτλ.Οταν λεω που δεν εννοω να μου δωσεις ονομα εργοδοτη προς θεου σε παραλια,σε ξενοδοχειο,σε μπανιερα? σε τι? Σε παραλία δούλευε. Ήταν με σύμβαση στον δήμο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα έπαιρνε αλλά το νούμερο (τριψήφιο) άρχιζε από 5 και ήταν κοντά στα 600. Φυσικά δεν δούλευε πολλές ώρες, τα σαββατοκύριακα από τις 7 το πρωί με 2 το μεσημέρι και την καθημερινές λιγότερες ώρες, αλλά μπορεί να πήγαινε και το απόγευμα. Tώρα εσύ γιατί μας χαλάς το όνειρο?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Tώρα εσύ γιατί μας χαλάς το όνειρο? Trilobite Κανεις η σκευτεσαι και εσυ να πας μαθηματα ναυαγοσωστικης? Mathsrule νταξει ειναι αναλογως που δουλευεις,και το ωραριο. Κανεις αλλος ρε παιδια ξερει τιποτα παραπανω σχετικα με το θεμα>?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ρε παιδιά ένας γνωστός σε πεντάστερο στη Ροδο το καλοκαίρι επαιρνε 1300 (+ένσημα+κυριακές+1 ρεπο την εβδομάδα) ως ναυαγοσώστης και δωρεάν στέγη, φαγητό και "διασκέδαση"... Τι 500-600€; Αυτα μονο σε ψωροδήμους με τις κλασσικές απαραδεκτες συμβάσεις παίζουν... Για μένα ειναι καλή περίπτωση αρκεί να μπορεσεις να χωθείς το καλοκαίρι (ίσως είναι ήδη αργα βέβαια..).
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ρε παιδιά ένας γνωστός σε πεντάστερο στη Ροδο το καλοκαίρι επαιρνε 1300 (+ένσημα+κυριακές+1 ρεπο την εβδομάδα) ως ναυαγοσώστης και δωρεάν στέγη, φαγητό και "διασκέδαση"... Τι 500-600€; Αυτα μονο σε ψωροδήμους με τις κλασσικές απαραδεκτες συμβάσεις παίζουν... Για μένα ειναι καλή περίπτωση αρκεί να μπορεσεις να χωθείς το καλοκαίρι (ίσως είναι ήδη αργα βέβαια..). \ Κάτι τέτοια έχω ακούσει και εγώ.
Ather Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τα καλά πόστα είναι συνήθως μιλημένα και δεν πας έτσι. Φίλος μου πάντως είχε χτυπήσει λίγο πάνω από 900, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει φαγητό και στέγη (μπουφέ και στέγη μαζί με άλλα άτομα, μην περιμένεις πολυτέλειες). Τώρα για τη "διασκέδαση" αν είσαι λίγο ωραίος, όλο και κάποια ξένη θα "σώσεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα