Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή με αδεια αττικη/εθνικη οδο κυριακη ξημερωμα :) και με αμαξι που να τραβαει προφανως :)

σαξοοοοο αμα κανω 16λεπτα η διαδρομη ΔΩΡΟ :)

ΥΓ: ενταξει μαλακιες , 15 λεπτα δεν βγαινουν...20 βγαινουν πιστευω :)

Ε Κυριακή με αδειούς δρόμους πας και απο βάρης κορωπιου και παραλιακή και βγαίνεις στο μπαμ! Κοιτά, επειδή τα εξπρές του αεροδρομίου τα έχω φάει με το κουταλι σου λέω ότι μικρή χρονική διάφορα εχουν σε σχέση με το αυτοκίνητο. Πχ εγω απο το Σπιτι μου απο περιφερειακη υμηττου-Αττική οδό θέλω περίπου 25 λεπτα με άδειο δρόμο και πατητος. Απο μεσογειων και λ. Λαυριου περίπου 35-40 λεπτα υπό φυσιολογικές συνθήκες... Ε το λεωφορείο κάνει ~50!
Δημοσ.

πολλα λες νομιζω...

θυμαμαι μια κυριακη ειχα κανει αεροδρομιο - εξοδος φυλης (ή την επομενη) μεσα σε 15-20λεπτα... δηλ μιλαμε σχεδον τα 2/3 της αττικη οδου :)

προφανως αδειος δρομος , προφανως κατω απο 140 δεν ειχα πεσει....

εσυ που παιζεις με πιο "νωρις" εξοδο , κανεις πιο γρηγορους χρονους για το σπιτι σου....

τεσπα ...ας παρει λεοφωρειο :)

Δημοσ.

πολλα λες νομιζω...

θυμαμαι μια κυριακη ειχα κανει αεροδρομιο - εξοδος φυλης (ή την επομενη) μεσα σε 15-20λεπτα... δηλ μιλαμε σχεδον τα 2/3 της αττικη οδου :)

προφανως αδειος δρομος , προφανως κατω απο 140 δεν ειχα πεσει....

εσυ που παιζεις με πιο "νωρις" εξοδο , κανεις πιο γρηγορους χρονους για το σπιτι σου....

τεσπα ...ας παρει λεοφωρειο :)

Στην αττική και την περ. υμμ. με τα ρανταρ δεν εχω παω πανω απο 150 και 80 αντίστοιχα!! :o Προσοχή με αυτα-εχουν πάει σε πολλούς πεσκέσια μετα απο καιρο!!

Ετσι όπως το υπολογίζω, απο είσοδο κατεχάκη εως αεροδρόμιο παίζει να ήταν 17-18 λεπτα (αφαιρω καποια κομματια μεσογείων κλπ που εκανα)

Δημοσ.

Παίδες, δεν έχω αποψη για το χρόνο, αναπαρήγαγα ότι λεει το σαιτ...

Παντως απ'την μικρή μου εμπειρία στην εξωτική Αθήνα, την ίδια διαδρομή (τει Αιγάλεω - Παλάσκας) την έκανα σε μή ώρα αιχμής σε 15-20 λεπτά και σε ώρα αιχμής σε...60+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...