Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Είμαι στο 6ο εξάμηνο στο τμήμα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς , στην κατεύθυνση πληροφοριακά συστήματα και υπηρεσίες . Το προηγούμενο εξάμηνο είχα ως μαθήματα την Ανάλυση Δεδομένων και τα Ειδικά Θέματα Επιχειρησιακής Έρευνας και αυτό το εξάμηνο έχω ως μάθημα τα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων . Κάνοντάς τα μου κίνησαν το ενδιαφέρον και μου αρέσουν πολύ!

Οπότε σκεφτόμουν όταν τελειώσω την πληροφορική να ασχοληθώ με κάτι σχετικό.

Αλλά που; έχει κανείς καμιά πρόταση; Θα μπορώ να αντεπεξέλθω ή θα γίνει πανικός με μαθηματικά; Και επίσης βρίσκει κανείς δουλειά με κάτι τέτοιο; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :)

Δημοσ.

Αυτό ρωτάω...τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος μετά; εμένα τα μαθήματα αυτά μου άρεσαν πολύ αλλά δεν ξέρω αν βγάλω κάποιο τέτοιο μεταπτυχιακό τι θα μπορώ να κάνω μετά. Μπορείς μήπως να μου πεις ; Σε τι εταιρίες θα μπορώ να δουλέψω μετά και ως τι;

Δημοσ.

Μάλιστα...ξέρεις μήπως κανένα καλό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα; παίζει ρόλο ότι έρχομαι από σχολή πληροφορικής;

Δημοσ.

Αν δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά διάλεξε άλλο κλάδο...δεν είναι τόσο δύσκολα αλλά πρέπει να έχεις καλές γνώσεις.Πήγαινε καλύτερα σε κάνα τμήμα πληροφοριακών συστημάτων που ουσιαστικά είναι combination πληροφορικής/management.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...