EIRINIR Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια πτυχιακής και χρειάζομαι μόνο 10 απαντήσεις ακόμα και έχω πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μου ακόμα.. Όποιος θέλει να βοηθήσει εδώ είναι: Στα ελληνικά: https://docs.google.com/forms/d/1rlh1kd9HB8O-SDmd3wL6eFGCADhVmQ-nK1qM4VBTMm8/viewform Στα αγγλικά: https://docs.google.com/forms/d/1vO8WRNQdVP0vPTf9ymokTkyqRh4TYS2kHz8CFuqYtx8/viewform Ευχαριστώ πολύ!!!
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το σωστό-ηθικό ειναι να γραφεις για τα πλαισια πτυχιακής στο ταδε αει/τει, η ταδε φοιτητρια με τον ταδε καθηγητή... Ή καντε μια δουλεια σωστά ή καθόλου, οχι αρπακόλλες! Φιλικά πάντα. Στο συμπληρωσα πάντως, καλη συνεχεια..
mary Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ε διορθωσε τη τοτε. Σε ποιο αει/τει και ποια σχολη. Να ξερουμε αν ειμαστε του αντικειμενου ή οχι. 'Η αν μας ενδιαφερει να το ανοιξουμ ή οχι
EIRINIR Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ok. Το ερωτηματολόγιο αφορά τον τουρισμό στα Χανιά..Πόσο ικανοποιημένοι μείνατε κατά τη διαμονή σας στα όμορφα Χανιά Είναι από το ΤΕΙ Ηπείρου σχολή διοίκησης και οικονομίας. 2
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Done...ασε τον κόσμο να έχει περισσότερες επιλογές στην απάντηση όχι μονο μια
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για ποια ερώτηση; 1. Ποια ήταν η πηγή πληροφόρησής σας για τα Χανιά; 2. Ποιος είναι ο σκοπός του ταξιδιού σας; 3. Που μείνατε κατά την παραμονή σας στα Χανιά Σε κάθε ερώτηση θα επέλεγα όλες τις απαντήσεις αν μπορούσα
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το σωστό-ηθικό ειναι να γραφεις για τα πλαισια πτυχιακής στο ταδε αει/τει, η ταδε φοιτητρια με τον ταδε καθηγητή... Ή καντε μια δουλεια σωστά ή καθόλου, οχι αρπακόλλες! Φιλικά πάντα. Στο συμπληρωσα πάντως, καλη συνεχεια.. Συγνώμη αγαπητέ και γιατί να γράψει ποιά είναι και ποιός ο καθηγητής; Aναιρείται μήπως ο όρος αρπακόλλες ή αλλάζει κάτι? Είχα αναρτήσει και εγώ πρίν καιρό ένα ερωτηματολόγιο και μου έστελναν κάποιοι pm και γκρίνιαζαν οτι είμαι αγενής επειδή δεν έβαζα ονοματεπώνυμο και ιδιότητα, σιγά μην δώσω και ΑΔΤ. Δεν ειναι κανείς υποχρεωμένος να γράφει ποιός είναι ειδικά μέσα από το ίντερνετ, αν τα γράψεις δλδ και καλά θα φαίνεται ποιό επίσημη η έρευνα..... Τα περί ήθους μου ακούγονται βερεσέ. Όποιον τον ενδιαφέρει το θέμα του ερωτηματολογίου το ανοίγει ψηφίζει και τελειώνει απλά και όμορφα 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Συγνώμη αγαπητέ και γιατί να γράψει ποιά είναι και ποιός ο καθηγητής; Aναιρείται μήπως ο όρος αρπακόλλες ή αλλάζει κάτι? Είχα αναρτήσει και εγώ πρίν καιρό ένα ερωτηματολόγιο και μου έστελναν κάποιοι pm και γκρίνιαζαν οτι είμαι αγενής επειδή δεν έβαζα ονοματεπώνυμο και ιδιότητα, σιγά μην δώσω και ΑΔΤ. Δεν ειναι κανείς υποχρεωμένος να γράφει ποιός είναι ειδικά μέσα από το ίντερνετ, αν τα γράψεις δλδ και καλά θα φαίνεται ποιό επίσημη η έρευνα..... Τα περί ήθους μου ακούγονται βερεσέ. Όποιον τον ενδιαφέρει το θέμα του ερωτηματολογίου το ανοίγει ψηφίζει και τελειώνει απλά και όμορφα Σου λεω τι λεει ο κωδικας επιστημονικής δεοντολογίας, αν θελεσαι μετα απο αυτό το αει/τει να λεγεσαι επιστήμονας (ανεργος) και οχι απλα άνεργος. Και στο κάτω κάτω ειναι μια επιβεβαίωση για το που θα πάνε οι απαντήσεις/δεδομένα μου.. Που ξέρω εγω οτι αντι για τη δηθεν φοιτήτρια δε πάνε σε μια εταιρεία που θα βγάλει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ;; Απο εκει και πέρα ο καθένας μεχρι εκει που τον κόβει πράττει. υ.γ. εχω προετοιμάσει και αξιολογήσει ερωτηματολόγια για τουλάχιστον 30 έρευνες, οποτε νομίζω οτι ξέρω κάτι παραπάνω απο το μέσο φοιτητή που του είπαν "θα κανεις ερωτηματολόγιο". 2
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Συγνώμη αγαπητέ και γιατί να γράψει ποιά είναι και ποιός ο καθηγητής; Aναιρείται μήπως ο όρος αρπακόλλες ή αλλάζει κάτι? Είχα αναρτήσει και εγώ πρίν καιρό ένα ερωτηματολόγιο και μου έστελναν κάποιοι pm και γκρίνιαζαν οτι είμαι αγενής επειδή δεν έβαζα ονοματεπώνυμο και ιδιότητα, σιγά μην δώσω και ΑΔΤ. Δεν ειναι κανείς υποχρεωμένος να γράφει ποιός είναι ειδικά μέσα από το ίντερνετ, αν τα γράψεις δλδ και καλά θα φαίνεται ποιό επίσημη η έρευνα..... Τα περί ήθους μου ακούγονται βερεσέ. Όποιον τον ενδιαφέρει το θέμα του ερωτηματολογίου το ανοίγει ψηφίζει και τελειώνει απλά και όμορφα Μην τους παρεξηγεις, έχουν συνηθησει απο το εξωτερικό οπου όλοι οι φοιτητές βάζουν και την φωτογραφία τους στο ερωτηματολόγιο. Διαφάνεια και λοιπά ευρωπαϊκά. In other news 10 ερωτήσεις και οχι 10 απαντήσεις
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και εγώ. Δεν έχω πάει στα χανιά και τελείωσε γρήγορα η ερευνα!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα