Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πολύ κοντά στην εξαγορά της εταιρείας Beats βρίσκεται η Apple σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times οι οποίες επιβεβαιώνονται και από άλλα μέσα.Η συγκεκριμένη εξαγορά αν τελικά ολοκληρωθεί, αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Apple αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία θα «κλείσει» στα 3.2 δισ. δολάρια, ποσό που επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου Bloomberg. Η Beats Electronics ιδρύθυκε το 2006 από τον Jimmy Iovine και τον γνωστό ράπερ-παραγωγό Dr Dre και έγινε κυρίως γνωστή για τα ακουστικά Beats by Dr.Dre τα οποία συνάντησαν σημαντική επιτυχία. Από το 2009 έως το 2012, την αποκλειστική κατασκευή των ακουστικών της Beats είχε αναλάβει η εταιρεία Monster Cable ενώ με τη λήξη της συμφωνίας η Beats ξεκίνησε μόνη της την κατασκευή τους. Σημαντικός σταθμός στην πορεία της εταιρείας θεωρείται ο Αύγουστος του 2011 όπου ο γνωστός κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων HTC, προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου 50.1% της Beats που δεν απέκλειε όμως τη λειτουργία της ως αυτόνομη εταιρεία. Τον Ιούλιο του 2012 η HTC πούλησε πίσω στη Beats το 25% του μεριδίου της για το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων και το Σεπτέμβριο του 2013 το υπόλοιπο ποσοστό για 265 εκατομμύρια δολάρια. Σχετικά πρόσφατα η Beats εγκαινίασε τη δική της streaming υπηρεσία μουσικής η οποία θεωρείται αντίπαλος της αντίστοιχης της Apple, του iTunes Radio. Site: Financial Times Site: Wikipedia
leonidas_fs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μου την δίνουν αυτά τα ακουστικά! Ποιός ο λόγος να γίνει αυτή η κίνηση;
NOODLE Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για να τα βάλει στο κινητο της και να τα πάρει απο την htc.χααχαχαχαχαχαχαχαχ 9
Windows8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ουτως η αλλως η φαση ειναι SMS by 50.http://smsby50.com/ 2
Calexako Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ποζερια x10 δλδ. Official πούλημα μουρης πλέον από την Apple. 2
Andreas_FrenzY Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αντί να συνεργαστεί με καμιά σοβαρή εταιρία στον χώρο (όπως τοοοοσα χρόνια λέω) μπας και ενσωματώσει καμιά πραγματική audiophile τεχνολογία στα iphone,ipod , πάει και αγοράζει ο,τι ποιο overpriced hyped sound "technology" υπάρχει... οκ... 11
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ποσοι απο το αγοραστικο κοινο θα νoιαστουν αν το iphone τους εχει sennheiser ακουστικα και ποσοι αν εχει beats?ποια απο τις 2 μαρκες ξερουν, ηλικιες απο 15-25? γιναμε μηλο-beat κατασταση..αυτα μας εφαγαν.. 9
efo355 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ε δε νομίζω να διαβάσατε την είδηση γιατί μάλλον ενδιαφέρεται πιο πολύ για τη streaming υπηρεσία. Το μέλλον είναι σε υπηρεσίες τύπου Spotify και η apple θέλει να μπει στην αγορά και να προσφέρει streaming μουσική στους ήδη υπάρχοντες χρηστες I συσκευών ώστε να τους δέσει ακομα πιο πολύ στο οικοσύστημα της. Το μοντέλο του iTunes κάποτε υπήρξε επανάσταση τώρα μάλλον έχει ξεπεραστεί. Αν προσφέρει premium δωρεάν σε όλους τους κατόχους I συσκευών και ταυτόχρονα με android εφαρμογή ως δούρειος ίππος τραβήξει κόσμο στο ios θα έχει πετύχει η εξαγορά. 4
jordfarra Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ε δε νομίζω να διαβάσατε την είδηση γιατί μάλλον ενδιαφέρεται πιο πολύ για τη streaming υπηρεσία. Το μέλλον είναι σε υπηρεσίες τύπου Spotify και η apple θέλει να μπει στην αγορά και να προσφέρει streaming μουσική στους ήδη υπάρχοντες χρηστες I συσκευών ώστε να τους δέσει ακομα πιο πολύ στο οικοσύστημα της. Το μοντέλο του iTunes κάποτε υπήρξε επανάσταση τώρα μάλλον έχει ξεπεραστεί. Αν προσφέρει premium δωρεάν σε όλους τους κατόχους I συσκευών και ταυτόχρονα με android εφαρμογή ως δούρειος ίππος τραβήξει κόσμο στο ios θα έχει πετύχει η εξαγορά. ε βέβαια, το ζουμί της είδησης είναι στην τελευταία παράγραφο: "Σχετικά πρόσφατα η Beats εγκαινίασε τη δική της streaming υπηρεσία μουσικής η οποία θεωρείται αντίπαλος της αντίστοιχης της Apple, του iTunes Radio." αλλά όλα τα υπόλοιπα σχόλια είναι του είδους "βλέπεις το δέντρο και δεν βλέπεις το δάσος"! 3
azuli Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 οι 2 αυτες εταιριες πουλανε ακριβως το ιδιο πραγμα,υπερτιμημενα μετρια προιοντα. Οποτε ταιριαστο παντρεμα 5
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 οι 2 αυτες εταιριες πουλανε ακριβως το ιδιο πραγμα,υπερτιμημενα μετρια προιοντα. Οποτε ταιριαστο παντρεμα Για "μέτρια" δεν ξέρω, πάντως υπερτιμημένα είναι σίγουρα. 3
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ποσοι απο το αγοραστικο κοινο θα νoιαστουν αν το iphone τους εχει sennheiser ακουστικα και ποσοι αν εχει beats?ποια απο τις 2 μαρκες ξερουν, ηλικιες απο 15-25? γιναμε μηλο-beat κατασταση..αυτα μας εφαγαν.. εγω πάλι θα ήθελα κάτι απο BOSE
go.george Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εμενα αυτο που με εκπλησει με τα εν λογω ακουστικα ειναι 2 πραγματα... 1ον: οτι στο εξωτερικο τουλαχιστον εχουν κανει τρομερες πωλησεις και βλεπεις τον οποιοδηποτε να τα φοραει ασχετως ηλικιας, εισοδηματος κτλ κτλ που ειναι περιεργο εαν αναλογιστει κανεις την τιμη τους. 2ον: Το ποσο κακης ποιοτητας ειναι ο ηχος (για την τιμη τους)... Πας σε ενα καταστημα να δοκιμασεις ακουστικα και ξεκινας κλασσικα απο beat 400£ και στα δυσκολα κομματια ακους εαν οχι παρασιτα τουλαχιστον αισθητη διαστρεβλωση του ηχου... Λιγο πιο διπλα δοκιμαζεις Sony των 70-100£ και νομιζεις οτι βρηκες το φως σου, εαν οχι την ακοη σου... Εχω δοκιμασει και μερικα απο τα τελευταια μοντελα και παλι δεν εμεινα ικανοποιημενος.. Στα ιδια λεφτα εννοειται Bose ή Sehninseinhninier ή οπως αλλιως λεγονταιΑπλα εχουν γινει μοδα... Ο δε συνδυασμος iphone-beats σκοτωνει... Την τσεπη σου.... 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) οι 2 αυτες εταιριες πουλανε ακριβως το ιδιο πραγμα,υπερτιμημενα μετρια προιοντα. Οποτε ταιριαστο παντρεμα Η εμπορικη επιτυχια ειναι η απαντηση σου, στην προφανως ανυποστατη κριτικη σου . Αν και δεν ειμαι πολυ της μουσικης για να εχω τετοιου ειδους ακουστικα θεωρω και εγω πως η αγορα δεν εγινε μονο με γνωμονα αυτα αλλα και για την υπηρεσια. Ειναι γεγονος παντως πως εχουν πολυ μεγαλη ανταποκριση στο εξωτερικο βλεπεις πολυ συχνα ατομα στον δρομο και οχι μονο να τα φορανε .Ειναι οντως πολυ ποιοτικα . Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από Fotis13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα