Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θελω να παρω ενα ποντίκι κυρίως για παιχνίδια (fps για την ακρίβεια)

Ειμαι ανάμεσα στο

-- logitech g502 proteus και

-- roccat kone xtd

Ποια ειναι η γνώμη σας;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Από τα δυο που αναφέρεις δεν έχω δυστυχώς προσωπική εμπειρία.Τα έχεις δει από κοντά?

Αν όχι επειδή κατά τη γνώμη μου πρώτα κοιτάω το τι βολεύει στο χέρι θα σου πρότεινα να δεις κάποια mouse σε demo κατάσταση από κοντά και μετά να κατασταλλάξεις σε δύο τρεις υποψήφιες επιλογές.Από εκεί και πέρα συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά και επιλέγεις.(Έχω αλλάξει 4 mouse σε δύο μήνες ελέω fingertip grip και τα χαρακτηριστικά ερχοντουσαν δεύτερα μετα την εργονομία).

Tώρα αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα του live test δες σε πρώτη φάση τι είδους grip σε βολευει (googlαρε fingertip/claw/palm grip) και νομίζω θα είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσει κάποιος.

Σε ότι αφορά το hardware μερος του mouse θα πρότεινα οπτικό για fps και όχι laser εκτός αν παίζεις με high sensitivity.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Ειμαι Palm τύπος. Οσο αφορά στο laser/optical δεν εχω καμια ιδέα και θα ηθελα μια μικρη ανάλυση επι του θέματος.

Εχω ψάξει αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι το laser ειναι πιο νέα τεχνολογία και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αληθεύει ; Γιατι καλυτερα optical?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το deathadder θεωρείται καλο; Εχω διαβάσει οτι μερικά της razer βγαίνουν ελλατωματικα.

Τι λέτε για steelseries rival? ή cyborg rat?

Επεξ/σία από niktsik17
Δημοσ.

Στα laser υπαρχει το θεμα του acceleration (ειτε negative είτε positive) που δεν επιτρέπει την 1 προς 1 κίνηση.Ειδικά για fps το acceleration δεν βοηθάει καθόλου.Αρνητικό ίσως στα οπτικά η απαραίτητη χρήση mousepad.

Aφού είσαι και palm grip και fps παίζεις τότε νομίζω η καλύτερη επιλογή θα είναι το g400s που νομίζω προτάθηκε και από άλλους.Θεωρείται από πολλούς διάδοχος του mx518.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να με βολέψει το g400s. Θα παω βέβαια να το δω απο κοντά.

Οι αλλες δυο επιλογές ειναι steelseries rival και deathadder. Ποιο απο αυτα τα δυο προτείνετε εσεις;

Δημοσ.

Το deathadder θεωρείται καλο; Εχω διαβάσει οτι μερικά της razer βγαίνουν ελλατωματικα.

Τι λέτε για steelseries rival? ή cyborg rat?

Δεν κανουμε εκπτωσεις, μεγαλο μερος τους βγαινει προβληματικα τοσο απο hardware οσο και απο software. 

Κατα τα αλλα απο αυτα που εχεις στη λιστα σου το Roccat XTD θεωρειται απο τα καλυτερα ποντικια που μπορεις να παρεις ενω το G502 ειναι πολυ νεο ποντικι και δεν θα βρεις κανεναν να σου πει εμπειριες μαζι του. Σαν logitech που ειναι ομως, και μαλιστα σε αυτη την κατηγορια τιμης, να περιμενεις υψηλης ποιοτητας ποντικι. Προσωπικα θα αγοραζα σιγουρα αυτο αν κοιτουσα για ποντικι σημερα. 

Επισης να εχεις παντα στο νου σου οτι Optical > Laser γιατι οι πρωτοι αισθητηρες δεν εχουν επιταχυνση που τα laser ποντικια εχουν. Ακομα και το Μ95 μου με τετοιο αισθητηρα laser που εχει και μεσα απο το software σε κατασταση 0 για επιταχυνση παλι αισθανομαι οτι επιταχυνει και με εκνευριζει αφανταστα γιατι σου χαλαει την αισθηση της αποστασης που πρεπει να κανεις με το χερι σου για να βρισκεται σε συγκεκριμενο σημειο ο κερσορας. Εχω πατησει και πατησει κατα λαθος ενα σκασμο απο διαφημιστικα, κλειστες σελιδες, tabs, λαθος ονοματα (το χειροτερο απο ολα αναλογα με το τι θες να πεις) επειδη ο κερσορας παει λιγο παραπανω απο οσο θα επρεπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...