Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Green 3TB - 85€ @tresar.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικη τιμη αλλα όπως ολοι οι GREEN   εαν βαλεις λειτουργικο θα ειναι ελαφρά αργός  (απο ενα blu/black..)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ποιος βάζει λειτουργικό σε 3ΤΒ "Green" HDD? προφανώς πάει για storage μόνο...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Περα από την πιθανοτητα να διαβασουμε για ακυρα εδώ σημερα-αυριο όπως σε χθεσινο τοπικ (λετε να το γρουσουζεψω; :) ), υπολογιστε ότι εχουμε 4.5€ αντικαταβολή και αλλα 4.5€ τα ελαχιστα μεταφορικα, επομένως η τιμη σκαρφαλωνει στα 94 αν προσθεσουμε και αυτά.

Δημοσ.

καλη τιμη μεν, δεν τρελαινεσαι δε..!!  

ονομαστικα μπορει να βλεπεις -10€, αλλα με τα μεταφορικα κλπ, κλπ, η διαφορα μειωνεται. αρα μιλαμε για κανα 7ευρω...??  δεν το λες και προσφορα...!!!!

Δημοσ.

Καλά.....η fake η απλά ακόμα ένα μαγαζί που θέλει στοιχεία πελατών για μελλοντικές πωλήσεις.Ο δίσκος ούτε υπερχονδρική δεν εχει τόσο.

Αξιολογήσεις 0 στο skroutz.Για να δούμε μακάρι να κάνει καλή αρχή

Δημοσ.

απο χθες παιζει ,το είχε βρει ο sir ImPeCaBlE .....ΑΡΓΟΣ και αναξιοπιστος δισκος :X

• Like 1
Δημοσ.

ΑΡΓΟΣ και αναξιοπιστος δισκος :X

Το αργος δεν ειναι χαρακτηριστικο του δισκου αυτου, αλλα ολων των 5400. Προφανως πανε για storage, οποτε ελαχιστα μας ενδιαφερει η ταχυτητα.

Το αναξιοπιστος απο που προκυπτει;

Green;;;;; μακριααααα...οσο και να εχει...

Ομοιως. Μπορεις να μας εξηγησεις και τον λογο;
Δημοσ.

2 green ειναι σε καδο ηδη. 1 δικος μου 2tb και ενος φιλου 1tb επειδη χτυπαγε μετα απο 1 χρονο. Ενα σπαστικο τακ τακ τακ οταν εγραφε.και μην πω πανω απο 15 ιστοριες για green. Και απο τοτε μονο blue και black με 5 ετη εγγυηση.λιγο θορυβο παραπανω και τελος η ιστορια

Δημοσ.

Το ωράριο της εταιρείας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9.00-17.00

Άρα από Δευτέρα τα σπουδαία για όποιον τολμήσει.

Προσωπικά έχω παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα έναν (από eshop) και για τον σκοπό που τον πήρα (αποθήκη) είναι μια χαρά.

Και μιας και στο άλλο θέμα δεν πήρα απάντηση,για πείτε χρειάζεται την ρύθμιση με τα load cycle ?

Δημοσ.

Το αργος δεν ειναι χαρακτηριστικο του δισκου αυτου, αλλα ολων των 5400. Προφανως πανε για storage, οποτε ελαχιστα μας ενδιαφερει η ταχυτητα.

Το αναξιοπιστος απο που προκυπτει;

Ομοιως. Μπορεις να μας εξηγησεις και τον λογο;

http://www.insomnia.gr/topic/476593-wd-green-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-2-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/

• Like 2
Δημοσ.

2 green ειναι σε καδο ηδη. 1 δικος μου 2tb και ενος φιλου 1tb επειδη χτυπαγε μετα απο 1 χρονο. Ενα σπαστικο τακ τακ τακ οταν εγραφε.και μην πω πανω απο 15 ιστοριες για green. Και απο τοτε μονο blue και black με 5 ετη εγγυηση.λιγο θορυβο παραπανω και τελος η ιστορια

Οκ καλα ειναι να διευκρινιζετε οτι αναφερεστε στην προσωπικη εμπειρια τη δικη σας και μονον, αντε και του φιλου σας, του μπατζανακη σας και του κουνιαδου σας. Την οποια εμπειρια δεν αμφισβητω, ουτε και υποτιμω, αλλα δεν ειναι ικανη να αποτελεσει κανονα για τις αγορες των αλλων.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα υπαρχει ολοκληρο topic πως να μην χαλασει σε 2 χρονια αστα βραστα.τα εκλαψα τα λεφτα μου γιατι παρολο που μου ελεγαν μην τον παρω και ειχα ακουσει ποσα ειπα να δωσω μια ευκαιρια και να τι επαθα και εγω και φιλος.

Οκ καλα ειναι να διευκρινιζετε οτι αναφερεστε στην προσωπικη εμπειρια τη δικη σας και μονον, αντε και του φιλου σας, του μπατζανακη σας και του κουνιαδου σας. Την οποια εμπειρια δεν αμφισβητω, ουτε και υποτιμω, αλλα δεν ειναι ικανη να αποτελεσει κανονα για τις αγορες των αλλων.

Αν θες σου φερνω οχι την δικια μου και του φιλου μου topic ολοκληρα για τους green και παραπονα κοσμου που λενε οτι εχουν θεμα και χαλανε μετα απο καποιον κυκλο ζωης κοντα 2 χρονια.ψαξτο και πες μου μετα.

Δημοσ.
Το τοπικ που μου παραθετεις περιλαμβανει μια διαδικασια για να προστατεψεις τα μηχανικα του μερη, καθως εχει μια λειτουργια που τελικως τα κουραζει. Ακολουθεις την διαδικασια και εισαι οκ σε 2 λεπτα. Εσυ απλως διαβασες τον τιτλο και συμπερανες οτι χαλανε.

Τελος να συμπληρωσω οτι παλαιοτερες σειρες green ειχαν προβληματα τα οποια εχουν διορθωθει εδω και 1 ετος τουλαχιστον. Φυσικα ο τιτλος σε ενα τοπικ και η εμπειρια του γκομενου της ξαδερφης ειναι αρκετα πιο βαρυσημαντα στην Ελλαδα αποτι ο ιδιος ο δισκος, οποτε πασσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...