Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα μαχαίρι ειδικων δυνάμεων που να ειναι λεπίδα απο τη μια μεριά και να κοβει μέχρι και φύλλο απο χαρτί και πριονωτό απο την άλλη..

Κάτι σα το μαχαίρι που εχει ο Ράμπο στις ταινίες..

Βαμμένο μαύρο για να μη γυαλίζει τη νύχτα.. και φυσικά ψιλομεγάλο και πολύ δυνατό για να το χρησιμοποιω σε παγίδες, στο κυνήγι, για επιβίωση κτλ

Πρέπει να βγάλω άδεια απο την αστυνομία για να το πάρω?

Γιατι μου λέει ενας φίλος μου οτι αμα με πιάσουν με τετοιο μαχαίρι πάνω μου θα με κατηγορήσουν για οπλοκατοχή και χρυσαυγιτη!

Και στο Ράμπο 2 νομίζω το Ραμπο τον συλλάβανε γιατι κουβαλούσε τετοιο μαχαιρι..

Εχει πάρει κανενας να μου πει τι ισχυει.. .γιατι ντρεπομαι να πάω να ρωτησω..

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια συμβατικη λύση ειναι το κλασικο glock μαχαιρι:

PIC_0853.JPG

Αλλα δεν κάνει για επιβίωση στη Φυση... Η καλύτερη λύση ειναι αυτο:

JimmyLile2NS_BL.jpg

Δεν θα το πέρνω και μαζι μου στη καφετέρια αλλα υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν για έλεγχο.. και αμα συμβεί αυτο να μπορώ να δικαιολογήσω οτι δεν ειμαι δολοφόνος ή χρυσαυγίτης!

Για αυτο ρωταω.. δεν το θέλω για μαγκιές..

Δημοσ.

πρώτα να κοιτάς την μάρκα 

επίσης δεν ξέρω κατά πόσο στην Ελλάδα θα βρεις κάποιο αξιόλογο.

ψάξε στο youtube για reviews θα σε κατατοπίσουν απώλητα.

Δημοσ.

ε και γιατι τα πουλάνε έτσι χυμα τότε? Μας δουλεύουν?

Σε μερικα μαγαζιά με μαχαιρια έχω δεί να πουλάνε μέχρι και σιδερογροθιές με καρφιά!

Πεταλούδες επαγγελματικές.. μέχρι λεπίδια που ειναι σα μπούμεραγκ και τα πετάς με το χέρι.. των ειδικων δυνάμεων ειναι και αυτά..

Αμα έχετε δει την ταινια Under Siege θα καταλαβαιτε ποια λεω..

Δημοσ.

Βαμμένο μαύρο για να μη γυαλίζει τη νύχτα.. και φυσικά ψιλομεγάλο και πολύ δυνατό για να το χρησιμοποιω σε παγίδες, στο κυνήγι, για επιβίωση κτλ

wtf. τι παγίδες?

Δημοσ.

ε και γιατι τα πουλάνε έτσι χυμα τότε? Μας δουλεύουν?

Σε μερικα μαγαζιά με μαχαιρια έχω δεί να πουλάνε μέχρι και σιδερογροθιές με καρφιά!

Πεταλούδες επαγγελματικές.. μέχρι λεπίδια που ειναι σα μπούμεραγκ και τα πετάς με το χέρι.. των ειδικων δυνάμεων ειναι και αυτά..

Αμα έχετε δει την ταινια Under Siege θα καταλαβαιτε ποια λεω..

Άσε γιατί τα πουλάνε χύμα. Εσένα αν σε σταματήσουν και σε ρωτήσουν γιατί το κουβαλάς τι θα τους πείς?

Δημοσ.

To Trollθέμα της Παρασκευής.

Νέο μέλος με όνομα eidikes dynameis ρωτά για αγορά μαχαιριου ράμπο για να πηγαίνει στην καφετέρια, ενω ξέρεις τις απαντήσεις. Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια. Από το ύφος γραφής έχω μια σοβαρή ένδειξη για ποιο troll είναι αλλά απόψε βαριέμαι το παιχνιδάκι της παγίδευσης.

Εντάξει, το μπλα-μπλα στηρίζεται στην χαλαρή κουβέντα, αλλά άλλο η χαλαρή κουβέντα και άλλο η χαζομάρα. 

Edit: Γαβ

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...