eddie1996 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αγόρασα μια sd card 64 gb για μια φίλη μου που έχει το s4 το κανονικό και έχει το εξής πρόβλημα. φωτογραφίες και βίντεο όλα κανονικά παιρνάνε και παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Στα τραγούδια τώρα. Περνάνε κανονικά αλλά δεν παίζουν και τα δείχνει αλαμπουρνέζικα ενώ όταν πάει να τα σβήσει σβήνει περίπου τα μισά και τα άλλα μισά δεν σβήνονται με τίποτα. Σε εμένα μου φένεται λίγο περίεργο το πρόβλημα καθώς είναι της samsung η sd card αγορασμένη από το εξωτερικό Καμιά λύση για τα τραγούδια? Ευχαριστώ.
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τέσταρε την με το h2testw για να δεις ότι είναι αυθεντική και δεν έχει προβλήματα. Το ότι είναι samsung και την πήρες από έξω δεν λέει τίποτα. Μέχρι και από το amazon έχουν αναφερθεί τελευταία ψεύτικες 64GB microsd samsung class10 plus. Αν αυτό στην βγάλει οκ και χωρίς σφάλματα , τότε φόρμαρε την μέσα από το κινητο
eddie1996 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τέσταρε την με το h2testw για να δεις ότι είναι αυθεντική και δεν έχει προβλήματα. Το ότι είναι samsung και την πήρες από έξω δεν λέει τίποτα. Μέχρι και από το amazon έχουν αναφερθεί τελευταία ψεύτικες 64GB microsd samsung class10 plus. Αν αυτό στην βγάλει οκ και χωρίς σφάλματα , τότε φόρμαρε την μέσα από το κινητο Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μήπως έχεις κανένα link της εφαρμογής από το playstore γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πως το γράφεις και μου βγάζει ότι αυτό το αππ δεν υπάρχει.
arma1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μαλλον εννοει απο το pc να το δεις, δεν ειμαι σιγουρος http://www.heise.de/download/h2testw.html
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Για pc είναι αυτή , όχι android. Θεωρήτε το στάνταρ για το τεστάρισμα των καρτών μνήμης μαλλον εννοει απο το pc να το δεις, δεν ειμαι σιγουρος http://www.heise.de/download/h2testw.html Yeap, με πρόλαβες
eddie1996 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Για pc είναι αυτή , όχι android. Θεωρήτε το στάνταρ για το τεστάρισμα των καρτών μνήμης Yeap, με πρόλαβες Ευχαριστώ. έχω και άλλη μια ερώτηση. Με τον adapter της sd card θα την βάλω μέσα στο laptop?
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Φυσικά, εφόσον μέχρι στιγμής προσωπικά δεν έχω δει λάπτοπ με θύρα microsd. Μην την βάλεις σκέτη σε θύρα για κανονική, γιατί θα σφηνώσει και άντε να την βγάλεις μετά
eddie1996 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Φυσικά, εφόσον μέχρι στιγμής προσωπικά δεν έχω δει λάπτοπ με θύρα microsd. Μην την βάλεις σκέτη σε θύρα για κανονική, γιατί θα σφηνώσει και άντε να την βγάλεις μετά οκ έγινε θα επανέλθω αύριο για να σας πω το τι έγινε.
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πληροφοριακά , οι ψεύτικες είναι στην ουσία 4 ή 8GB που τις έχουν φλασάρει να δείχνουν σαν 32 παλιότερα και 64 τώρα , και ουσιαστικά με το που γεμίσουν γράφουν τα καινούρια περιεχόμενα πάνω στα παλιά. Οπότε αν είχες ένα αρχείο πχ 250ΜΒ και το περνούσες με άδεια την κάρτα , αν ξεπερνούσες την κανονική χωρητικότητα , θα το έβλεπες μετά σαν μηδενικού μεγέθους. Οπότε αυτό είναι η πρώτη ένδειξη της απάτης
eddie1996 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λοιπόν επανέρχομαι. Η κάρτα ήταν όντως φακε. Τουλάχιστον δεν έδωσα πολλά λεφτά και έτσι είμαι οκ. Σας ευχαριστώ όλους για την γρήγορη ανταπόκριση του ερωτήματος μου.
eddie1996 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Από κίνα αλλά έλεγε γνήσια και τον ρώτησα πρώτα εάν είναι γνήσια και μου είπε γνήσια. Μετά από την αποκάλυψη του φακκε δεν μίλησα μαζί τους πάλι.
guardianx71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν την πήρες από ebay άνοιξε claim. Να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Αλλά και εσύ βρε αδερφέ... Από Κίνα και τον πίστεψες απλά επειδή στο είπε? Από την πατρίδα των προϊόντων μαϊμού?
eddie1996 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι το σκέφτηκα από πατρίδα των μαιμού. αλλά δεν την πήρα από ebay. Δεν πειράζει δεν έγινε και κάτι και δεν έδωσα πολλά λεφτά και πήρα το μάθημα μου να μην αγοράσω από κίνα ξανά κάρτα sd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα