v-max Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια ,εκανε η κορη μου ενα λαθος κ εσβησε απο τη διαχειρηση προγραματων τους οδηγους ethernet!καμια λυση παιζη?ευχαριστω κ μονο που το διαβασατε
androu Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Θα υπάρχουν στο cd της μητρικής κάρτας, διαφορετικά απο το ιντερνετ κατεβάζετε άλλους και τους ξανακάνετε εγκάτάσταση. Συνήθως και τα windows έχουν κάτι δικούς τους ..
v-max Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 αν εχεις εσυ να μου τα στειλεις γιατι εγω ειμαι γερος και δεν ξερω καλα .ευχαριστω
androu Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 για καθε κάρτα δικτύου ειναι συγκεκριμένα, δεν ξερω ποιά έχετε :/
v-max Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ουτε εγω ξερω ....ενα λαπτοπ DELL εχω και ειχα πριν Attansic L2 Fast Ethernet
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλημέρα, για να εξυπηρετειθητε κάντε κλικ σε αυτό το link:http://www.drivermagician.com/download.htm και κατεβαστε την εφαρμογή, καντε τη εγατασταση και ακολουθείστε τη διαδικασια θα αναλάβει μονη της να βρει τους οδηγούς για τη καρτα σας....
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/ProductSelector μπες στο παραπανω λινκ και βαλε το service tag του λαπτοπ. Πρεπει να ειναι κολλημενο στο κατω μερος του λαπτοπ ενα αυτοκολλητο και να το γραφει. Υστερα θα σου βγαλει τους διαθεσιμους drivers για το συγκεκριμενο μοντελο,κατεβαζεις αυτο που χρειαζεται και καθαρισες!
v-max Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 δεν γινεται τιποτα δυστηχως.δειχνη οτι ολα τα αρχεια ειναι κατεστραμενα. παω μαλον για σκληρο δισκο κλαψ
rfc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 το σκληρο δισκο ρε φιλος? αυτο που σου λεει ο χρισταρας τοκανες?
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κάτσε περίμενε γιατι μας μπέρδεψες! Το οτι σβήστηκαν οι drivers της κάρτας δικτύου, δεν πάει να πει οτι εχει θέμα ο σκληρός δίσκος! Αυτα τα 2 δεν εχουν -σχεδόν- καμία σχεση μεταξύ τους! Πως κατάλαβες οτι σβήστηκαν οι drivers απο την κάρτα δικτύου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα