Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλημέρες πολλές. Μήπως γνωρίζει κανείς πού θα μπορούσα να βρω ξένες εφημερίδα και κυρίως ξένα περιοδικά στην Αθήνα; Δεν εννοώ μόνο κέντρο, αλλά και Γαλάτσι, Ζωγράφου και γύρω περιοχές. Ιφχαριστού!
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Torrents. Πραγματικά, θα βρεις πράγματα που δεν ήξερες οτι υπήρχαν.
8-bitMUSIC Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Torrents. Πραγματικά, θα βρεις πράγματα που δεν ήξερες οτι υπήρχαν. Καλά τα torrent αλλά σαν την τζούρα του καινούργιο χαρτιού δεν έχει 1
LongTom Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλά τα torrent αλλά σαν την τζούρα του καινούργιο χαρτιού δεν έχει Όμως η τζούρα πλερώνεται και μάλιστα πολύ ακριβά εάν είναι εισαγωγής. Καλύτερα ηλεχτρονικά για να μην σου βγαίνει ο κούκος αηδόνι.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 βασικά προτιμώ hard copy. Εξάλλου μια στο τόσο θέλω να παίρνω. Ιδίως σχετικά με εφημερίδα, δεν την διαβάζεις σε μια μέρα. Οι εφημερίδες/περιοδικά άλλωστε είναι battery unlimited. Γνωρίζετε λοιπόν κάποιο μέρος που να πουλάει ξένες εφημερίδες στην Αθήνα, ναι ή ου;;
gamanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Στη σολωνος ψηλά πριν το Κολωνάκι, στο αριστερό χέρι ανεβαίνοντας, δίπλα σε Everest. Είχε μια στην Ομόνοια , στο τέλος της πανεπιστημίου απέναντι απο εθνική τράπεζα αλλα δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακόμα.
Pintsie Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αμπελόκηπους έχουν όλα σχεδόν τα περίπτερα.Και έχει και μέσα στο μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας ένα μίνι μάρκετ που έχει ανοίξει (μέσα στο σταθμό). Κέντρο έχει στην Ομόνοια ένα μαγαζί μόνο με ξένο τύπο. (μη σε στείλω τσάμπα, έχω να πάω κάτι αιώνες οπότε μπορεί να μην υπάρχει πλέον). Έχουν παραπάνω τιμή να ξέρεις. (μεγάλη διαφορά). Πάντως όλα τα περίπτερα έχουν δυνατότητα να φέρουν και ξένες εφημερίδες και περιοδικά, οπότε αν είναι κάτι που θα παίρνεις συχνά μπορείς να μιλήσεις και με τον περιπτερά σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αυτο που λεει η Pintsie ειναι στην Πανεπιστημίου. Νομίζω υπάρχει ακομα. Γαλατσι δεν εχω εντοπίσει κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα