panos0100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 λοιπον αν ειναι ετσι καλη επιτυχια και μακαρι να μην εχεις προβλημμα γιατι το προβλημμα ειναι στους οδηγους της οπως είπα
Foxoulhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 λοιπον αν ειναι ετσι καλη επιτυχια και μακαρι να μην εχεις προβλημμα γιατι το προβλημμα ειναι στους οδηγους της οπως είπα ας περιμενουμε τα καινουρια drivers 337.50
panos0100 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 τωρα τι σε κανει; την εβαλες παιζει κανονικα τωρα; τι ενωεις;
Foxoulhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 τωρα τι σε κανει; την εβαλες παιζει κανονικα τωρα; τι ενωεις; τι να μου κανει εμενα ρε φιλε??εγω εγραψα το topic? -.- εχω ξανα πει πως η δικια μου δουλεβει μια χαρα..
panos0100 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 οχι εσενα ρε φιλε το παιδι gti890 για εσενα λεω ρωταω πως παει τωρα με την καρτα του. νομιζα εσυ ειχες μιλησει εχτες και απο βιασυνη απαντησα-ενδιαφερθηκα
GTI890 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 οχι εσενα ρε φιλε το παιδι gti890 για εσενα λεω ρωταω πως παει τωρα με την καρτα του. νομιζα εσυ ειχες μιλησει εχτες και απο βιασυνη απαντησα-ενδιαφερθηκα γεια σου φιλε μου! λοιπον δεν την εβαλα πανω το βραδυ με τη μια την καρτα γιατι λεω αφου δεν επαιζε τις προαλες και εφοσον μου ειπανε στο σερβις οτι η καρτα ειναι μια χαρα. τοτε θα κανω καποια πραγματα που πιστευα οτι θα βοηθησουν πριν την ξαναβαλω. λοιπον εβαλα το τελευταιο bios update της μητρικης γιατι ειχαν βγει πολλα σε σχεση με το παλιο που μου ειχε. εβαλα την καρτα στον πυργο. εκανα φορματ που ισως να ηταν αχρειαστο αλλα ηθελα να με σιγουρος οτι τα καληψα ολα. εβαλα ολους τους τελευταιους drivers και της μητρικης και της καρτας γραφικων τον τελευταιο, εκανα ολα σχεδον τα windows updates και εβαλα να δοκιμασω καποια games και παιζανε ολα μια χαρα!!! επιτελους! αρα πιθανον εφοσον η δευτερη καρτα ειναι καλη ηταν το θεμα το bios οτι ηθελε update!!! (κοιτα τι μπορει να σε ξενερωσει δηλαδη. καλα η πρωτη ηταν καμενη ειχε προβλημα αλλα η δευτερη κολαγε λογο του οτι ηθελε bios update λογικα! Τελος καλο ολα καλα εν τελη!!!! με πεδεψε αλλα τωρα ευτυχως κομπλε! ευχαριστω κιολας και για τη βοηθεια σου και για οσους βοηθησαν!!!
panos0100 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 γεια σου φιλε μου! λοιπον δεν την εβαλα πανω το βραδυ με τη μια την καρτα γιατι λεω αφου δεν επαιζε τις προαλες και εφοσον μου ειπανε στο σερβις οτι η καρτα ειναι μια χαρα. τοτε θα κανω καποια πραγματα που πιστευα οτι θα βοηθησουν πριν την ξαναβαλω. λοιπον εβαλα το τελευταιο bios update της μητρικης γιατι ειχαν βγει πολλα σε σχεση με το παλιο που μου ειχε. εβαλα την καρτα στον πυργο. εκανα φορματ που ισως να ηταν αχρειαστο αλλα ηθελα να με σιγουρος οτι τα καληψα ολα. εβαλα ολους τους τελευταιους drivers και της μητρικης και της καρτας γραφικων τον τελευταιο, εκανα ολα σχεδον τα windows updates και εβαλα να δοκιμασω καποια games και παιζανε ολα μια χαρα!!! επιτελους! αρα πιθανον εφοσον η δευτερη καρτα ειναι καλη ηταν το θεμα το bios οτι ηθελε update!!! (κοιτα τι μπορει να σε ξενερωσει δηλαδη. καλα η πρωτη ηταν καμενη ειχε προβλημα αλλα η δευτερη κολαγε λογο του οτι ηθελε bios update λογικα! Τελος καλο ολα καλα εν τελη!!!! με πεδεψε αλλα τωρα ευτυχως κομπλε! ευχαριστω κιολας και για τη βοηθεια σου και για οσους βοηθησαν!!! τιποτα φίλε μου, η ευχαριστηση ειναι δικια μου που σε βοηθησα, παντος μακαρι να συνεχισει να πηγαινει καλα, γιατι αν συνεχισει να ειναι το προβλημμα οι οδηγοι, τοτε μετα απο κανενα μηνα παλι θα αρχισει να κολαει και να κανει περιεργα, μακαρι να βγω ψευτης, γιατι και εγω οταν εκανα φορματ και τα εβαζα ολα απο την αρχη για ενα ή εναμισι μηνα ολα ηταν καλα, απο εκει και περα παλι τα ειδια εκανε, γι αυτο και αλλαξα και την μητρικη χωρις να εχει προβλημμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα