Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι λεω ειμαι σιγουρος απλα, κοιταξε να σου πω κατι, οι καρτες οσο πανε γινονται και χειροτερες, γιατι το λεω αυτο; γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες γιατι πλεον δεν κανουν καλες κωλήσεις, ασχετο βεβαια ολο αυτο με την περιπτωση σου, τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε αλλη καρτα γραφικων και γενικα να παρεις amd μερια αλλα οχι asous saphire διαβασα εδω στο φορουμ κυριως πολλα προβλημματα με αυτες αλλιως κι εγω δεν θα το ηξερα

εγω να ρωτησω ρε φιλε επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτη την καρτα και μιλαω για την ρ9 290χ

τι παιζει?δεν εχει πολυ ακουστει στην αγορα..

Δημοσ.

δεν την ξερω καθολου, ειναι καινουριες σχετικα οι καρτες, ειναι καινουρια σειρα, και δευτερον τοσα χρονια ειχα nvidia δεν ειχα amd και που ετυχε να βαλω ητανε πολυ κατωτερες, δεν ητανε για παιχνιδια εκεινες οι σειρες

Δημοσ.

δεν την ξερω καθολου, ειναι καινουριες σχετικα οι καρτες, ειναι καινουρια σειρα, και δευτερον τοσα χρονια ειχα nvidia δεν ειχα amd και που ετυχε να βαλω ητανε πολυ κατωτερες, δεν ητανε για παιχνιδια εκεινες οι σειρες

ναι το ξερω..και εγω χρονια τωρα σε nvidia..βεβαια ψηνομαι για καμια ανταλαγη την 770 μου με καμια 280χ ή 290χ και λευτα απο μερος μου :D

Δημοσ.

να φανταστω οτι και εσυ ως πολλα χρονια με nvidia εχεις απελπιστει οπως και εγω, ετσι οπως παμε την βλεπω την amd να περναει για τα καλα την nvidia :-D

Δημοσ.

να φανταστω οτι και εσυ ως πολλα χρονια με nvidia εχεις απελπιστει οπως και εγω, ετσι οπως παμε την βλεπω την amd να περναει για τα καλα την nvidia :-D

δεν θα το ελεγα διοτι δεν εχω αντυμετωπισει ποτε καποιο προβλημα..αν και βλεπω πως η amd βελτιωνεται..

εσυ τι προτινεις να δοκιμασω την 280χ?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά με ένα πολύ γρήγορο διάβασμα όλων των post η πρώτη κάρτα έβγαλε πρόβλημα. Με την on board είχες πρόβλημα. Με την δεύτερη κάρτα έχεις πρόβλημα.

Μήπως να το έψαχνες και κάπως διαφορετικα;

Εβαλες την δεύτερη κάρτα σου σε κανένα μηχάνημα φίλου σου να δεις αν λειτουργεί κανονικά; Έκανες memtest ; Format; Και γενικά όλα αυτά που κάνουμε συνήθως σε ένα προβληματικό μηχάνημα;

Υπάρχει topic που σε καθοδηγεί βήμα-βήμα. Ψάξτο.

Έχω την υποψία ότι δεν είναι η VGA το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά με ένα πολύ γρήγορο διάβασμα όλων των post η πρώτη κάρτα έβγαλε πρόβλημα. Με την on board είχες πρόβλημα. Με την δεύτερη κάρτα έχεις πρόβλημα.

Εβαλες την δεύτερη κάρτα σου σε κανένα μηχάνημα φίλου σου να δεις αν λειτουργεί κανονικά; Έκανες memtest ; Format; Και γενικά όλα αυτά που κάνουμε συνήθως σε ένα προβληματικό μηχάνημα;

δλδ η υποψια που εχεις τι προβλημα σου λεει οτι υπαρχει?

Δημοσ.

δλδ η υποψια που εχεις τι προβλημα σου λεει οτι υπαρχει?

Αν δεν τσεκάρω ενα-ενα αυτά που πρέπει δεν μπορώ να σου πω. Κάνε αυτά που αναφέρω παραπάνω. Διαισθητικά μόνο και εφόσον έχω συναρμολογήσει ήδη 2 PC με την 770 χωρίς κανένα πρόβλημα ,θα έλεγα ότι ΜΠΟΡΕΙ και να μην είναι η κάρτα γραφικών.

Ξεκίνα από εδώ http://www.insomnia.gr/topic/469224-10-συχνά-προβλήματα-πιθανές-αιτίες-και-λύσεις/

Δημοσ.

καλησπερα φιλε την πρωτη την πηγα msystems απο που την ειχα παρει και οι τεχνικοι μου ειπαν οτι δεν εδινε σημα και να παρω αντικατασταση ιδια (καινουρια).

με την onboard παιζει κανονικα....

την δευτερη καρτα δεν την δοκιμασα σε κανενα μηχανημα επειδη κανεις δεν εχει αναλογο μηχανημα που να σηκωνει την καρτα οποτε δεν το επιδιωξα καν.

την πηγα μολις τωρα στο σερβις παλι του μαγαζιου και περιμενω αυριο νεοτερα.... memtest δεν εχω κανει ουτε φορματ.

μου ειπαν στο msystems οτι αν δεν ειναι η καρτα και αυτη προβληματικη μπορει νανε και η μητρικη.

αλλά ρωταω τωρα εγω αν ηταν η μητρικη θα το παρουσιαζε μονο με καρτα γραφικων πανω? και γενικα οταν την εβγαζα θα ηταν καλα??

εστω οτι γινεται. αν ειχε προβλημα η μητρικη, θα την εκαιγε κιολας την καρτα?? ( αυτο μου φενεται δυσκολο).

δεν ξερω πραγματικα και γω μια βδομαδα τωρα εχω κουραστει με το θεμα και οχι τιποτα αλλο ειναι και ακριβο συστημα και δεν μπορω να το χαρω κιολας. τελος παντων θα δειξει αυριο τι θα μου πουν και γιαυτη την καρτα....

Δημοσ.

Ο θεός των PC είναι θεόμουρλος. Υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί hardware parts που δημιουργούν τόσα πολλά και διαφορετικά conflicts που αν ρωτήσεις κάποιον τεχνικό όσο παλιός και να είναι αυτός ,θα σου πει ότι περιστασιακά αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν τα έχει ξαναδεί.

Η συμβουλή μου είναι να πας το PC σου σε τεχνικό που εμπιστεύεσαι με αναλυτική αναφορά των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις.

Δημοσ.

Ο θεός των PC είναι θεόμουρλος. Υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί hardware parts που δημιουργούν τόσα πολλά και διαφορετικά conflicts που αν ρωτήσεις κάποιον τεχνικό όσο παλιός και να είναι αυτός ,θα σου πει ότι περιστασιακά αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν τα έχει ξαναδεί.

Η συμβουλή μου είναι να πας το PC σου σε τεχνικό που εμπιστεύεσαι με αναλυτική αναφορά των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις.

προς το παρον περιμενω να δω τι θα μου πουν αυριο για την καρτα και βλεπουμε αν δεν βγει ακρη.....ελπιζω να βγει να τελειωνω ποια....

Δημοσ.

βασικα ο φιλος πιο πανω εχει δικιο, επρεπε να ξεκινησουμε απο τα βασικα, όμως υπαρχει αυτη η διαφορα με της καρτες nvidia οτι οι οδηγοι της πλεον δεν κανουν εφόσον λες οτι με την onboard δεν εχει προβλημα τοτε γιατι να εχει οταν βαζεις την καρτα γραφικων, και πιστευω θα βοηθουσε πιο πολυ να κανεις ενα φορματ και να βαλεις τους τελευταιους οδηγους, της καρτα σου, αν στο ξανα κανει ειναι ολα αυτα που σε ειπα,  τωρα απο την στιγμη που την πηγες πισω περιμενεις αυριο αν ειναι ακομα ενταξει την βαζεις και κανεις αυτο το πραγμα αν οχι παρε την nvidia και πες να φτιαξει τους οδηγους γιατι εχει παραγινει το πραγμα :mad:

Δημοσ.

βασικα ο φιλος πιο πανω εχει δικιο, επρεπε να ξεκινησουμε απο τα βασικα, όμως υπαρχει αυτη η διαφορα με της καρτες nvidia οτι οι οδηγοι της πλεον δεν κανουν εφόσον λες οτι με την onboard δεν εχει προβλημα τοτε γιατι να εχει οταν βαζεις την καρτα γραφικων, και πιστευω θα βοηθουσε πιο πολυ να κανεις ενα φορματ και να βαλεις τους τελευταιους οδηγους, της καρτα σου, αν στο ξανα κανει ειναι ολα αυτα που σε ειπα,  τωρα απο την στιγμη που την πηγες πισω περιμενεις αυριο αν ειναι ακομα ενταξει την βαζεις και κανεις αυτο το πραγμα αν οχι παρε την nvidia και πες να φτιαξει τους οδηγους γιατι εχει παραγινει το πραγμα :mad:

εγω ελπιζω να μου πουν αυριο οτι εχει οντως προβλημα και να ζητησω αλλη τελειως και να τελειωνω με αυτο το θεμα.....

Δημοσ.

μετα απο τηλεφωνο που εκανα γιατι δεν με πηραν ολη μερα. μου ειπαν οτι η καρτα ειναι μια χαρα σε αυτους.... και την πηρα πισω δεν ξερω τι να πω θα την ξαναδοκιμασω το βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...