jeep13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λοιπον, ταιζω κατι σκυλια και το ενα φοβαται πολυ. Αρχικα δεν με πλησιαζε παρα μονο στα 5,6 μετρα Μετα απο κανα οκταμηνο ερχεται διπλα μου μονο αν κραταω φαγητο, αλλα και τοτε αν παω να τον χαιδεψω φευγει αποτομα. Θελω να τον πλησιασω, επειδη εχει ενα λουρι και πιστευω οτι τον ενοχλει λιγο. Οποιος εχει καμια συμβουλη ας μου την πει.
Zein Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κανε οτι μπορεις για να φαινεσαι λιγοτερο απειλητικος προς αυτον τον σκυλο. Αργες κινησεις, μην τον κοιτας στα ματια ολη την ωρα, και αμα μπορεις δοκιμασε να σκυψεις λιιιγο στο υψος του -οσο μπορεις δηλαδη- για να μην φαινεται το σωμα σου πολυ μεγαλο σε σχεση με το δικο του και νοιωσει απειλη. Κανε οτι μπορεις για να ερθει να σε μυρισει πρωτα, και μολις το κανει αυτο, μην κουνηθεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Μετα θα ειναι πιο ευκολο να τον πλησιασεις μολις σε συνηθησει και αφησει πανω σου την οσμη του. Με σκυλια ειναι πιο ευκολο αυτο να τα πλησιασεις, οι γατες ειναι το ζορι.. Εφαγα τις προαλες μια γρατζουνιαρα νααα οταν πηγα να ταισω μια αδεσποτη. Οχι τιποτα αλλα η ατιμη σε πετσοκοβει καλα καλα και μετα σαν κυρία παιρνει και το φαγητο της και την κανει αλα γαλικα! Με σκυλια τωρα να σε δαγκωσει, ειναι σπανιο. Απο την στιγμη που σε φοβαται για την ωρα και δεν γρυλιζει,δειχνει δοντια , το μονο που θα θελει να κανει για αμυνα ειναι να φυγει μακρυα. Για αυτο, παρε το με το μαλακο.. 2
jeep13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 οκ. λιγο-πολυ αυτα εκανα, αλλα με οχι και πολυ πεισμα. τωρα θα προσπαθησω πιο πολυ. ευχαριστω να με δαγκωσει δεν υπαρχει περιπτωση, απλα ειναι πολυ φοβισμενο. οταν με βλεπει με φαγητο κουναει και την ουρα του. Υ.Γ επειδη δεν ταιζω μονο αυτον και επειδη τρωει πολυ γρηγορα, μολις τελειωσει το φαι του παει να φαει των υπολοιπων και ετσι εγω μπαινω μπροστα του και του κλεινω τον δρομο.
redhotstef Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Λοιπον, ταιζω κατι σκυλια και το ενα φοβαται πολυ. Θελω να τον πλησιασω, επειδη εχει ενα λουρι και πιστευω οτι τον ενοχλει λιγο.Οποιος εχει καμια συμβουλη ας μου την πει. Υ.Γ επειδη δεν ταιζω μονο αυτον και επειδη τρωει πολυ γρηγορα,μολις τελειωσει το φαι του παει να φαει των υπολοιπων και ετσι εγω μπαινω μπροστα του και του κλεινω τον δρομο. Τελικα για πιο λογο θες να το πλησιασεις? Για να το ¨"χαιδεψεις" η για να το "βαρεσεις"?....
jeep13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 υποψιαζομαι οτι ανηκει σε καποιον βοσκο, που εχει προβατα εδω διπλα που μενω και τον εχει αφησει. θελω να τον πλησιασω, για να δω ποσο τον σφιγγει το λουρι του. δε θελω να τον βαρεσω, απλα μπαινω μπροστα του, για να φανε και τα αλλα σκυλια.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Που είναι το post που λέει "τον κερνάς πρώτα ένα-δυο σφηνάκια";
rus Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Θελει να του βγαλει το λουρι . Δηλαδη να κανει σκυλοκλοπη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα