Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει να ήταν 17 ρε συ! Είναι αρκετά μεγάλη ηλικία για να κάνεις τέτοιου είδους καγκουριές!

λυκειο πάνε , το ένα απ την παρέα τελειώνει φέτος

εγκληματικότητα 17 χρονών παιδιά να πετάνε πέτρες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι...

παναγιά μου και χριστέ μου... γρήγορα τον κορκονέα...

αμα περπατάς ή οδηγάς και σου προσγειωθεί στο κεφάλι μια πέτρα σα τη χούφτα σου και σε αφήσει στον τόπο θα το θεωρήσουμε ατύχημα , συμβαίνουν αυτά. Δεν πετούσαν χαλίκια

οταν ήμουν φαντάρος το ένα απ την παρέα είχε βάλει φωτιά σε μια γάτα και το περιφανευόταν μετά , το είχα ακούσει να το λέει.. Η μάνα του τη μάζεψε στα γρήγορα αλλα είχαν γίνει κώλος με τη γειτόνισσα που την είχε κ παραλίγο να τους κάνει μηνυση. just saying , ανέφερα το περιστατικό σαν παράδειγμα, δεν ηθελα να αναλώσουμε την κουβέντα στο συμβάν.

αλλα αυτά τα παιδιά όπως κ άλλα που τα έχουν μεγαλώσει κάνοντας τους όλα τα χατιρια κ δίνοντας τους free pass χρόνο με το χρόνο γίνονται κ χειρότερα. Και εμείς κάναμε μαλακίες μικρότεροι βέβαια αλλα και πάλι δεν ειχαμε free pass κ γιαυτό τις κόψαμε .

θεωρείς λογικό 17 χρονών να συμπεριφέρονται έτσι ?

Νομικος δεν ειμαι αλλα θα μπορουσε να τιμωρηθει πολυ σοβαρα αυτο που έκαναν διοτι θα μπορουσε να τραυματισει αρκετους ανθρωπους μαζι + φθορα ξενης ιδιοκτησιας (αυτοκινητα) , σε τέτοιες περιπτώσεις ο πολιτης δεν έχει καμια δικαιοδοσια να επέμβει αλλα αν δεν φωνάξει τους αστυνομικους και προκληθει κατι κακο τοτε μπορει να θεωρηθει παραλειψη εκ μερους του κατι που ειναι επισης έγκλημα. Ησουν μπροστα στην επιθεση πχ γιατι δεν ειδοποιησες? αν παρει τηλ στο αστυνομικο τμημα και τον γραψουν τοτε απαλλάσσεται και θα τρέξουν τον ΑΦ που κάνει βάρδια. Ο καθενας δεν θελει να τρεχει στα δικαστηρια οποτε μην λεμε οτι να ναι σε στυλ "Οι αστυνομικοι δεν θα έρθουν επειδη ξυνονται...". 

Άμα κάποιος βρεθει μπροστα σε ενα εγκλημα και δεν ειδοποιησει την αστυνομια ή τις αρμοδιες αρχες συμφωνα με τους χωρους δικαιοδοσιας ανετα μπορει να κατηγορηθει για παράλειψη και να τρέχει. 

ε καλά αμα τα άρχιζα στις μπουνιες ναι , ζέστη έκανε κ τα δρόσισα

Δημοσ.

Νομικος δεν ειμαι αλλα θα μπορουσε να τιμωρηθει πολυ σοβαρα αυτο που έκαναν διοτι θα μπορουσε να τραυματισει αρκετους ανθρωπους μαζι + φθορα ξενης ιδιοκτησιας (αυτοκινητα) , σε τέτοιες περιπτώσεις ο πολιτης δεν έχει καμια δικαιοδοσια να επέμβει αλλα αν δεν φωνάξει τους αστυνομικους και προκληθει κατι κακο τοτε μπορει να θεωρηθει παραλειψη εκ μερους του κατι που ειναι επισης έγκλημα. Ησουν μπροστα στην επιθεση πχ γιατι δεν ειδοποιησες? αν παρει τηλ στο αστυνομικο τμημα και τον γραψουν τοτε απαλλάσσεται και θα τρέξουν τον ΑΦ που κάνει βάρδια. Ο καθενας δεν θελει να τρεχει στα δικαστηρια οποτε μην λεμε οτι να ναι σε στυλ "Οι αστυνομικοι δεν θα έρθουν επειδη ξυνονται..." 

Έλα τώρα μεταξύ μας, τους είχα πάρει μια μέρα που ήμουν μόνη μου σπίτι και γινόταν πιθανή διάρηξη στον από δίπλα (κανονική όπως αποδείχθηκε μετέπειτα), είχα βαρέσει και τον σιωπηλό συναγερμό και το panic και ήρθαν μετά από μισή ώρα. Απόσταση τμήματος απ το σπίτι μου <5λεπτά, θα προλάβαιναν τα μούλικα;; Απλά δεν έρχονται επίτηδες μην κάνουν τη δουλειά τους και πάθουν κάτι...

• Like 2
Δημοσ.

Έλα τώρα μεταξύ μας, τους είχα πάρει μια μέρα που ήμουν μόνη μου σπίτι και γινόταν πιθανή διάρηξη στον από δίπλα (κανονική όπως αποδείχθηκε μετέπειτα), είχα βαρέσει και τον σιωπηλό συναγερμό και το panic και ήρθαν μετά από μισή ώρα. Απόσταση τμήματος απ το σπίτι μου <5λεπτά, θα προλάβαιναν τα μούλικα;; Απλά δεν έρχονται επίτηδες μην κάνουν τη δουλειά τους και πάθουν κάτι...

Τους ρωτησες για ποιο λογο άργησαν? και αν ναι τι απαντησαν?

Δημοσ.

δεν είχαμε βενζίνη αχχαχα B)

• Like 1
Δημοσ.

Τους ρώτησα, είχαν πάει μακριά με το περιπολικό για περιπολία, τους λέω σε ακτίνα 1 km είναι 2 αστυνομικά τμήματα όχι ένα, εφεδρικό δεν είχατε για τέτοιες περιπτώσεις;;; μααα μαμούνια. τους έβαλα τις φωνές εφόσον ανέφερα στο τηλ την ηλικία μου και ότι ήμουν μόνη μου, είχε γίνει και θέμα με βιασμούς, τους είπα θα χαν το κρίμα στο λαιμό τους πήρα τα 3 και ησυχάσαμε. μου ζήτησαν συγγνώμη, τι να το κάνω να το βάλω στον κ@λο τους; τον άλλον τον έκλεψαν. 0 οργάνωση και σε χώρες του εξωτερικού υπάρχει αστυνομικός σε κάθε γωνία σχεδόν.

Δημοσ.

λυκειο πάνε , το ένα απ την παρέα τελειώνει φέτος

1. αμα περπατάς ή οδηγάς και σου προσγειωθεί στο κεφάλι μια πέτρα σα τη χούφτα σου και σε αφήσει στον τόπο θα το θεωρήσουμε ατύχημα , συμβαίνουν αυτά. Δεν πετούσαν χαλίκια

2.οταν ήμουν φαντάρος το ένα απ την παρέα είχε βάλει φωτιά σε μια γάτα και το περιφανευόταν μετά , το είχα ακούσει να το λέει.. Η μάνα του τη μάζεψε στα γρήγορα αλλα είχαν γίνει κώλος με τη γειτόνισσα που την είχε κ παραλίγο να τους κάνει μηνυση. just saying , ανέφερα το περιστατικό σαν παράδειγμα, δεν ηθελα να αναλώσουμε την κουβέντα στο συμβάν.

αλλα αυτά τα παιδιά όπως κ άλλα που τα έχουν μεγαλώσει κάνοντας τους όλα τα χατιρια κ δίνοντας τους free pass χρόνο με το χρόνο γίνονται κ χειρότερα. Και εμείς κάναμε μαλακίες μικρότεροι βέβαια αλλα και πάλι δεν ειχαμε free pass κ γιαυτό τις κόψαμε .

θεωρείς λογικό 17 χρονών να συμπεριφέρονται έτσι ?

3.ε καλά αμα τα άρχιζα στις μπουνιες ναι , ζέστη έκανε κ τα δρόσισα

1. Καθε πράξη που παραβιάζει τον Ποινικο Κώδικα ειναι έγκλημα. Απλα τα εγκληματα χωριζονται σε κακουργηματα , πλημελληματα και πταισματα αναλογα την βαρυτητα τους. Αυτο που σου εγραψε ηταν άκυρο. Οποτε συνεχεια δεν υπάρχει. Ο τιτλος ειναι εύστοχος.

2. Υπάρχει συγκεκριμενη παραγραφος ή και νομος στον ΠΚ για τις βλάβες σε ζώα. 

3. Δεν πάει ετσι διοτι οποιοσδηποτε εμπλεκεται σε τέτοια σκηνικα φέρει ποινικές ευθυνες. Ακομα και ο περαστικος που θα δει κατι και δεν θα το αναφερει. Ο μονος τροπος να ακουμπησεις τον αλλον χωρις να σε κυνηγησει ειναι να αποδειξεις οτι σου εκανε επιθεση και για λογους αμυνας τον αφοπλισες. 

Δημοσ.

Τους ρώτησα, είχαν πάει μακριά με το περιπολικό για περιπολία, τους λέω σε ακτίνα 1 km είναι 2 αστυνομικά τμήματα όχι ένα, εφεδρικό δεν είχατε για τέτοιες περιπτώσεις;;; μααα μαμούνια. τους έβαλα τις φωνές εφόσον ανέφερα στο τηλ την ηλικία μου και ότι ήμουν μόνη μου, είχε γίνει και θέμα με βιασμούς, τους είπα θα χαν το κρίμα στο λαιμό τους πήρα τα 3 και ησυχάσαμε. μου ζήτησαν συγγνώμη, τι να το κάνω να το βάλω στον κ@λο τους; τον άλλον τον έκλεψαν. 0 οργάνωση και σε χώρες του εξωτερικού υπάρχει αστυνομικός σε κάθε γωνία σχεδόν.

Για 600 ευρώ μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν θα ριψοκινδύνευαν τη ζωη τους. Άμα είχαν το κατάλληλο εξοπλισμό, μισθό και εκπαίδευση δεν θα είχαν κανένα ελαφρυντικό γιατι αυτή είναι η δουλειά τους. Πατέρας δύο παιδιών αστυνομικός σκοτώθηκε όντας εκτός υπηρεσίας επειδή πήγε να βοηθήσει το φίλο του που γινόταν διάρρηξη στο σπίτι του. Χθες έγινε αυτό.

Νεκρός αστυνομικός στην Ηλεία από διαρρήκτη

http://www.naftemporiki.gr/story/805770/nekros-astunomikos-stin-ileia-apo-diarrikti

Δημοσ.

Για 600 ευρώ μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν θα ριψοκινδύνευαν τη ζωη τους. Άμα είχαν το κατάλληλο εξοπλισμό, μισθό και εκπαίδευση δεν θα είχαν κανένα ελαφρυντικό γιατι αυτή είναι η δουλειά τους. Πατέρας δύο παιδιών αστυνομικός σκοτώθηκε όντας εκτός υπηρεσίας επειδή πήγε να βοηθήσει το φίλο του που γινόταν διάρρηξη στο σπίτι του. Χθες έγινε αυτό.

http://www.naftemporiki.gr/story/805770/nekros-astunomikos-stin-ileia-apo-diarrikti

Ναι αλλα μετα κινδυνευει ο πολιτης ... καταλαβαινω πως το λες αλλα καλως ή κακως αυτοι το επελεξαν. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου στην τελικη καλυτερα ανεργος παρα να κανεις τετοιες δουλειες. 

Δημοσ.

Η δουλειά τους είναι, επέλεξαν να την κάνουν με όποιο μισθό, αν δεν ήθελαν ας μην την έκαναν δηλαδή εγώ πως θα προστατευθώ θα κουβαλάω καραμπίνα, πως την έχουμε δει; Τι ακυρότητες λες; Και μη μου το παρομοιάζεις με το χθεσινό γιατί ο άνθρωπος ήταν εκτός υπηρεσίας και χωρίς ενισχύσεις. Πότε θα καταλάβουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?????????????? Για το θεό δηλαδή τι ακυρότητες μου λες; Αν δε γουστάρουν να παραιτηθούν να μην παίρνουν τα 600 να τα πάρει κάποιος με θέληση που τα έχει ανάγκη...

Δημοσ.

Η δουλειά τους είναι, επέλεξαν να την κάνουν με όποιο μισθό, αν δεν ήθελαν ας μην την έκαναν δηλαδή εγώ πως θα προστατευθώ θα κουβαλάω καραμπίνα, πως την έχουμε δει; Τι ακυρότητες λες; Και μη μου το παρομοιάζεις με το χθεσινό γιατί ο άνθρωπος ήταν εκτός υπηρεσίας και χωρίς ενισχύσεις. Πότε θα καταλάβουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?????????????? Για το θεό δηλαδή τι ακυρότητες μου λες; Αν δε γουστάρουν να παραιτηθούν να μην παίρνουν τα 600 να τα πάρει κάποιος με θέληση που τα έχει ανάγκη...

Συμφωνώ ότι είναι η δουλειά τους, το έγραψα και εγω άμα είδες στο post μου. Το επέλεξαν όπως επιλέγουν οι περισσότεροι, για να έχουν σταθερό μισθό χωρις να κοπιάζουν. Αυτη η λογική είναι λάθος και ένας απο τους λόγους που έχει καταντήσει η ελληνική αστυνομία έτσι, είναι αυτός. Το θέμα είναι ότι η εκπαίδευση που λαμβάνουν και ο εξοπλισμό τους είναι ανεπαρκής για τη δουλειά που πρέπει να κάνουν.

Το ξέρεις ότι απαραίτητο εξοπλισμο όπως αλεξισφαιρο γιλέκο,σφαίρες κλπ τα αγοράζουν με δικά τους λεφτά; Άμα είχαν σωστή εκπαίδευση και τους παρέχονταν ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως γίνεται στο εξωτερικό, τότε να είχες την απαίτηση ο άλλος να ριψοκινδυνέψει τη ζωή του για σένα.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι η δουλειά τους, το έγραψα και εγω άμα είδες στο post μου. Το επέλεξαν όπως επιλέγουν οι περισσότεροι, για να έχουν σταθερό μισθό χωρις να κοπιάζουν. Αυτη η λογική είναι λάθος και ένας απο τους λόγους που έχει καταντήσει η ελληνική αστυνομία έτσι, είναι αυτός. Το θέμα είναι ότι η εκπαίδευση που λαμβάνουν και ο εξοπλισμό τους είναι ανεπαρκής για τη δουλειά που πρέπει να κάνουν.

Το ξέρεις ότι απαραίτητο εξοπλισμο όπως αλεξισφαιρο γιλέκο,σφαίρες κλπ τα αγοράζουν με δικά τους λεφτά; Άμα είχαν σωστή εκπαίδευση και τους παρέχονταν ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως γίνεται στο εξωτερικό, τότε να είχες την απαίτηση ο άλλος να ριψοκινδυνέψει τη ζωή του για σένα.

Σε όποια δουλειά και να πας, ότι dress code απαιτείται μόνος σου αγοράζεις τα ρούχα και απαραίτητα πράγματα για τη δουλειά σου. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά. Όπλα, στολές κτλ τους δίνουν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο στα ματ κτλ το δίνουν, δεν καταλαβαίνω...

Επίσης μιάς για εκπαίδευση, τότε τι σκατά κάνουν 2 χρόνια στις ακαδημίες κοιτάζονται;. Γενικά, γνωρίζω αστυνομικούς και δεν έχουν τέτοια θέματα. Απλά μπήκαν για να χουν σταθερό μισθό και σου λέει σιγά μην πάθω εγώ τίποτα για την άλλη, ε δεν πάει έτσι

Δημοσ.

Δηλαδή πριν από την κρίση νιώθαμε ασφάλεια από την αστυνομία; Όταν έπαιρναν 1000+ γιατί δεν δούλευαν; Αν τότε δούλευαν όλα σωστά,ίσως τώρα να είχαν δικαίωμα να διαμαρτύρονται.

Οι μισθοί τους ξεκινάνε από 720 (χωρίς τα επιδόματα) και πάνω (στην πορεία έρχονται και αυξήσεις γιατί θα ισχύει το ειδικό μισθολόγιο).

Στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί ξεκινάνε από 580 και υπάρχουν και παραθυράκια για να παίρνουν πολύ λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Και δε λέμε να πάνε να ορμήξουν με τη μία, να είναι όμως σαν παρουσία εκεί, στην τελική ο άλλος δε θα σκεφτεί να βιάσει αν ακούσει αστυνομία αλλά να φύγει, άσε την κλοπή απ έξω. 

Δημοσ.

οταν ήμουν φαντάρος το ένα απ την παρέα είχε βάλει φωτιά σε μια γάτα και το περιφανευόταν μετά , το είχα ακούσει να το λέει.. Η μάνα του τη μάζεψε στα γρήγορα αλλα είχαν γίνει κώλος με τη γειτόνισσα που την είχε κ παραλίγο να τους κάνει μηνυση. just saying , ανέφερα το περιστατικό σαν παράδειγμα, δεν ηθελα να αναλώσουμε την κουβέντα στο συμβάν.

Η υποβοσκουσα αιτια για το ποτισμα.

Πριν το αναφερεις εσυ το περιστατικο με το γατι ψιλιαστικα οτι κατι τετοιο εχει παιξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...