orfeas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σε όποια δουλειά και να πας, ότι dress code απαιτείται μόνος σου αγοράζεις τα ρούχα και απαραίτητα πράγματα για τη δουλειά σου. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά. Όπλα, στολές κτλ τους δίνουν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο στα ματ κτλ το δίνουν, δεν καταλαβαίνω... Επίσης μιάς για εκπαίδευση, τότε τι σκατά κάνουν 2 χρόνια στις ακαδημίες κοιτάζονται;. Γενικά, γνωρίζω αστυνομικούς και δεν έχουν τέτοια θέματα. Απλά μπήκαν για να χουν σταθερό μισθό και σου λέει σιγά μην πάθω εγώ τίποτα για την άλλη, ε δεν πάει έτσι Κανεις λαθος σε αλλες χωρες δεν αγοραζουν τιποτα! Μαλιστα τους χορηγουνε αλλες στολες για το καλοκαιρι και αλλες για το χειμωνα!Οπως και ΔΩΡΕΑΝ σφαιρες!Εδω ειναι υποχρωμενοι να τις αγορασουν και οχι μονο αυτο δικαιουντε μικρο αριθμο σφαιρων!Οσο για τα αλεξισφαιρα εκτος απο το οτι ειναι βαρια, σε περιοριζουν στις κινησεις, ειναι βρωμικα και ΛΗΓΜΕΝΑ. Κ ενα καλο αλεξισφαιρο κανει τουλαχιστον 600 ευρω! Επισης δεν τους χορηγει αλλα αγοραζουν ολη την υπολοιπη εξαρτηση(χειροπεδες, γκλοπ, φακο κτλ) 1
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι 600, κολλητοι μου αστυνομικοι "φρεσκοι" (περυσι ηταν δοκιμοι), χτυπανε 800 στο νερο και με βραδινα παραπανω. Επισης ισχυει οτι επιτηδες καθυστερουν, ειδοποιουνται για ληστεια αραζουν στο περιπολικο και πανε οσο πιο αργα μπορουν για να εχουν φυγει οι δραστες. 1
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κανεις λαθος σε αλλες χωρες δεν αγοραζουν τιποτα! Μαλιστα τους χορηγουνε αλλες στολες για το καλοκαιρι και αλλες για το χειμωνα!Οπως και ΔΩΡΕΑΝ σφαιρες!Εδω ειναι υποχρωμενοι να τις αγορασουν και οχι μονο αυτο δικαιουντε μικρο αριθμο σφαιρων!Οσο για τα αλεξισφαιρα εκτος απο το οτι ειναι βαρια, σε περιοριζουν στις κινησεις, ειναι βρωμικα και ΛΗΓΜΕΝΑ. Κ ενα καλο αλεξισφαιρο κανει τουλαχιστον 600 ευρω! Επισης δεν τους χορηγει αλλα αγοραζουν ολη την υπολοιπη εξαρτηση(χειροπεδες, γκλοπ, φακο κτλ) 1) μιλάμε για ίδιες συνθήκες στην ΕΛΛΑΔΑ. 2) δεν ισχύει, το ξέρω από φίλους, τους τα δίνουν όλα αυτά δωρεάν, αν θέλουν κάτι καλύτερο μόνο δικό τους τότε ναι πρέπει να το αγοράσουν. δεν πάνε και κάθε μέρα για ντου, ηρέμησε...
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μη κολλάτε στα 600 που είπα. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να σε προστατεύσει κάποιος, άμα δεν του δώσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και εκπαίδευση.
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν γινεται ο καθενας να εχει τον προσωπικο του αστυνομο . Γενικα, οπως και σε αλλες υπηρεσιες το κακο ξεκιναει απο τους απο πανω .
silverado Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μη κολλάτε στα 600 που είπα. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να σε προστατεύσει κάποιος, άμα δεν του δώσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και εκπαίδευση. Και τον απαραιτητο εξοπλισμο και την εκπαιδευση να του δωσεις, δεν μπορει να κανει την δουλεια που περιμενεις απο αυτον, γιατι τα πραγματα εχουν ξεφυγει ανεπιστρεπτη. Οταν ο εγκληματιας ειναι αδιστακτος και εχει βαρυτερο εξοπλισμο απο τον αστυνομικο τα πραγματα γερνουν μονοπλευρα. 1
orfeas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 1) μιλάμε για ίδιες συνθήκες στην ΕΛΛΑΔΑ. 2) δεν ισχύει, το ξέρω από φίλους, τους τα δίνουν όλα αυτά δωρεάν, αν θέλουν κάτι καλύτερο μόνο δικό τους τότε ναι πρέπει να το αγοράσουν. δεν πάνε και κάθε μέρα για ντου, ηρέμησε... Κ εγω απο φιλους μου το ξερω!Το τμημα μονο οπλο τους χορηγησε, εκτος αν εννοεις υπηρεσιες ΔΙΑΣ που ναι της χορηγουνε καλυτερο εξοπλισμο.Αλλα η αστυνομια στην πλειοψηφια της δεν ΔΙΑΣ, ουτε ΕΚΑΜ για μα εχει καλο εξοπλισμο! Και οταν λεμε αστυνομια δεν εννουμε ΜΟΝΟ τα τμηματα της ΑΘΗΝΑΣ. Υπαρχει και επαρχια…
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εχω φιλο στην ομαδα Διας τα λαστιχα της μηχανης τα αλλαξαν οι ιδιοι. Δεν ενδιαφερεται το κρατος ουτε για την ασφαλεια ουτε για την υγεια των πολιτων τους,8 εκατομμυρια ευρω μοιραστηκαν τα κομματα για προεκλογικο αγωνα , ποσες τρυπες θα μπαλωναν με αυτα ;
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κ εγω απο φιλους μου το ξερω!Το τμημα μονο οπλο τους χορηγησε, εκτος αν εννοεις υπηρεσιες ΔΙΑΣ που ναι της χορηγουνε καλυτερο εξοπλισμο.Αλλα η αστυνομια στην πλειοψηφια της δεν ΔΙΑΣ, ουτε ΕΚΑΜ για μα εχει καλο εξοπλισμο! Και οταν λεμε αστυνομια δεν εννουμε ΜΟΝΟ τα τμηματα της ΑΘΗΝΑΣ. Υπαρχει και επαρχια… 1ον δε μιλάω για επαρχία 2ον δε μιλάμε για υπαλλήλους γραφείου 3ον ξαναλέω ΠΑΡΟΥΣΙΑ δε σου είπα σύλληψη σώνει και ντε... τρέχουν μόνο αν είναι συγγενής ή μεγάλο πρόσωπο. ούτε είπαμε για προσωπικό αστυνομικό αλλά μένω απέναντι από τράπεζα και ένα βλέφαρο όλη νύχτα τα σκ μη γίνει κάτι δε ρίχνουν. γενικά δε βλέπω περιπολικό έξω, μην καίμε και βενζίνη τσάμπα, ας αράξουμε στον περιφερειακό να δούμε τη θέα, να μιλήσουμε και στο γκομενάκι...
orfeas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εχω φιλο στην ομαδα Διας τα λαστιχα της μηχανης τα αλλαξαν οι ιδιοι. Το καλαβαινω…για μα μην σκοτωθουνε στο δρομο!Εγω μιλησα για τον αρχικο εξοπλισμο οταν εγινε η συσταση της ομαδας. Οι μηχανες οταν δουλευουν 18 ωρες την μερα, λογικο ειναι να χρειαζοντε συντηρηση 1ον δε μιλάω για επαρχία 2ον δε μιλάμε για υπαλλήλους γραφείου 3ον ξαναλέω ΠΑΡΟΥΣΙΑ δε σου είπα σύλληψη σώνει και ντε... τρέχουν μόνο αν είναι συγγενής ή μεγάλο πρόσωπο. ούτε είπαμε για προσωπικό αστυνομικό αλλά μένω απέναντι από τράπεζα και ένα βλέφαρο όλη νύχτα τα σκ μη γίνει κάτι δε ρίχνουν. γενικά δε βλέπω περιπολικό έξω, μην καίμε και βενζίνη τσάμπα, ας αράξουμε στον περιφερειακό να δούμε τη θέα, να μιλήσουμε και στο γκομενάκι... Οσον αφορα την τραπεζα…τους ασφαλιτες πως τους ξεχωριζεις?? Οι περισσοτερες τραπεζες εχουν συναγερμο συνδεδεμενο με το τμημα στο οποιο ανηκουν 1
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Οσον αφορα την τραπεζα…τους ασφαλιτες πως τους ξεχωριζεις?? Οι περισσοτερες τραπεζες εχουν συναγερμο συνδεδεμενο με το τμημα στο οποιο ανηκουν Δε μιλάω για αφότου χτυπήσει συναγερμός, μιλάω για αστυνόμευση περιοχής που οι τράπεζες είναι το πρώτο μέρος που πάνε γενικά.
orfeas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δε μιλάω για αφότου χτυπήσει συναγερμός, μιλάω για αστυνόμευση περιοχής που οι τράπεζες είναι το πρώτο μέρος που πάνε γενικά. Παρακολουθεις την τραπεζα επι 24ωρου βασεως??ΟΚ…γαματο χομπυ! Και κατι αλλο οι περιπολιες γινονται με βσση τις οδηγιες που τους δινει το κεντρο!!Κατ επεκταση οι ανωτεροι Και κατι αλλο οι περιπολιες γινονται με βσση τις οδηγιες που τους δινει το κεντρο!!Κατ επεκταση οι ανωτεροι
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παρακολουθεις την τραπεζα επι 24ωρου βασεως??ΟΚ…γαματο χομπυ! irony detected... εσύ βλέπεις την τράπεζα 24 ώρες για να μπορείς να λες ότι πήγαν με την ίδια λογική; Θες να μου πεις ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και λέω ψέματα; Να βαρέσω το συναγερμό ένα βράδυ να δούμε πόση ώρα θα κάνουν πάλι; Οκ
orfeas26 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 irony detected... εσύ βλέπεις την τράπεζα 24 ώρες για να μπορείς να λες ότι πήγαν με την ίδια λογική; Θες να μου πεις ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και λέω ψέματα; Να βαρέσω το συναγερμό ένα βράδυ να δούμε πόση ώρα θα κάνουν πάλι; Οκ Εγω σου μιλαω με βαση ατομα που δουλευουν στην αστυνομια!Ειναι υποχρεωμενοι να περνουν και να ελεγχουν τους "στοχους" οπως τους αποκαλουν.Στοχοι:πρεσβειες, τραπεζες, προξενεια, γραφεια πολιτικων κομματων(οκ αυτο δεν ειναι καλο) κτλ! Οσον αφορα την Αθηνα οι αποστασεις δεν ειναι μικρες και γενικα χρειαζεσαι αρκετη ωρα για πας απο μια περιοχη σε αλλη!Επιση δεν ειμαστε Αμερικη, να τρεχει το περιπολικο γαμιοντας και αν προκαλεσει ατυχηματα "δεν πειραζει το καθηκον πανω απ ολα" αν προκαλεσουν ατυχημα εχει απο ΕΔΕ μεχρι διαθεσιμοτητα! Και αν χτυπησει ο συναγερμος και οντως γινεται ληστεια!Δεν πρεπει να πλησιασουν την τραπεζα για να μην τους αντιληφθουν οι ληστες! Γτ αν το κανουν ενω ειναι μεσα τοτε η ληστεια θα γινει ομηρια!!!!!!!!!! 1
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγω σου μιλαω με βαση ατομα που δουλευουν στην αστυνομια!Ειναι υποχρεωμενοι να περνουν και να ελεγχουν τους "στοχους" οπως τους αποκαλουν.Στοχοι:πρεσβειες, τραπεζες, προξενεια, γραφεια πολιτικων κομματων(οκ αυτο δεν ειναι καλο) κτλ! Οσον αφορα την Αθηνα οι αποστασεις δεν ειναι μικρες και γενικα χρειαζεσαι αρκετη ωρα για πας απο μια περιοχη σε αλλη!Επιση δεν ειμαστε Αμερικη, να τρεχει το περιπολικο γαμιοντας και αν προκαλεσει ατυχηματα "δεν πειραζει το καθηκον πανω απ ολα" αν προκαλεσουν ατυχημα εχει απο ΕΔΕ μεχρι διαθεσιμοτητα! Και αν χτυπησει ο συναγερμος και οντως γινεται ληστεια!Δεν πρεπει να πλησιασουν την τραπεζα για να μην τους αντιληφθουν οι ληστες! Γτ αν το κανουν ενω ειναι μεσα τοτε η ληστεια θα γινει ομηρια!!!!!!!!!! Και μετά θα σκάσουν και τα swat... Κι εγώ σου μιλάω με βάση άτομα που δουλεύουν στο ΑΤ για το οποίο σου λέω και επανειλημμένως ξέρω ότι κάθονται στον περιφερειακό αντί για περιπολία, το τι θα έπρεπε να τσεκάρουν όπως λες είναι άλλο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα