Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετά θα σκάσουν και τα swat...

Κι εγώ σου μιλάω με βάση άτομα που δουλεύουν στο ΑΤ για το οποίο σου λέω και επανειλημμένως ξέρω ότι κάθονται στον περιφερειακό αντί για περιπολία, το τι θα έπρεπε να τσεκάρουν όπως λες είναι άλλο θέμα...

Εξαρταται τι εντολες εχοθν απο το κεντρο??

Δεν πιστευω να μιλα για καμια τροχαια? Γτ ειπες περιφερειακο!

Δημοσ.

Πολλές φορές αργούν να πάνε σε κάποιο συμβάν γιατί στην ουσία έχουν δεμένα χέρια, αν πάνε φοβούνται ότι θα κινδυνεύσουν και θα μπλέξουν περισσότερο αφού για να αρχίσουν να ισχύουν τα δικαιώματα των αστυνομικών ο κλέφτης θα πρέπει σχεδόν να τους σκοτώσει πρώτα...είναι μεγάλο θέμα αυτό, δεν βγαίνει άκρη. Από τη μία θέλουμε να μας προστατεύουν και να είναι εκεί σε χρόνο μηδέν, από την άλλη αν τύχει να μας κάνουν κανέναν έλεγχο κάνουμε τους επαναστάτες και λέμε για αστυνομική βία...

off topic είναι, απλά επειδή πολλά μηνύματα αναφέρανε την αστυνομία και το πόσο καλά κάνει τη δουλειά της

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρταται τι εντολες εχοθν απο το κεντρο??

Δεν πιστευω να μιλα για καμια τροχαια? Γτ ειπες περιφερειακο!

Ο περιφερειακός του Αττικού Άλσους; = μέρος με θέα που αράζουν ζευγάρια... :P

Δημοσ.

Και μετά θα σκάσουν και τα swat...

Ακόμα και για να επέμβουν τα "Swat" ,τα ΕΚΑΜ χρειάζεται αρκετή ώρα μέχρι να ετοιμαστούν(δεν παίρνουν απλα ένα όπλο και φύγαμε και να γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός για το πως θα γίνει η έφοδος ή οτι αλλο κάνουν τέλοσπαντων). Αρα αν εσύ είσαι όμηρος, παιξ' το άνετη.Εκεί να σε δω.

Ο περιφερειακός του Αττικού Άλσους; = μέρος με θέα που αράζουν ζευγάρια... :P

Είσαι ένα απ αυτά ζευγαράκια???Χμμμμ...ποιος παίρνει μάτι ποιόν. :devil:

Και στην τελική αν κοιτάς τους αστυνομικούς μάλλον ο αλλος δεν κάνει καλα τη "δουλειά" του. :X

Δημοσ.

Είσαι ένα απ αυτά ζευγαράκια???Χμμμμ...ποιος παίρνει μάτι ποιόν. :devil:

Και στην τελική αν κοιτάς τους αστυνομικούς μάλλον ο αλλος δεν κάνει καλα τη "δουλειά" του. :X

Γιατί άμα θέλω σεξ σπίτι δεν έχω; είναι η καθημερινή μου διαδρομή απ το σπίτι μου στου συντρόφου και αφού γυρνάω 9+ λογικό...

Δημοσ.

Εγω σου μιλαω με βαση ατομα που δουλευουν στην αστυνομια!Ειναι υποχρεωμενοι να περνουν και να ελεγχουν τους "στοχους" οπως τους αποκαλουν.Στοχοι:πρεσβειες, τραπεζες, προξενεια, γραφεια πολιτικων κομματων(οκ αυτο δεν ειναι καλο) κτλ!

Οσον αφορα την Αθηνα οι αποστασεις δεν ειναι μικρες και γενικα χρειαζεσαι αρκετη ωρα για πας απο μια περιοχη σε αλλη!Επιση δεν ειμαστε Αμερικη, να τρεχει το περιπολικο γαμιοντας και αν προκαλεσει ατυχηματα "δεν πειραζει το καθηκον πανω απ ολα" αν προκαλεσουν ατυχημα εχει απο ΕΔΕ μεχρι διαθεσιμοτητα!

Και αν χτυπησει ο συναγερμος και οντως γινεται ληστεια!Δεν πρεπει να πλησιασουν την τραπεζα για να μην τους αντιληφθουν οι ληστες! Γτ αν το κανουν ενω ειναι μεσα τοτε η ληστεια θα γινει ομηρια!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλά εισαι. Εδω καταρχην πρεπει να γραφεις στο ημερολογιο συμβαντων. Ακομα και μια σφαιρα να ριξει ο αστυνομικος.

Δημοσ.

Γιατί άμα θέλω σεξ σπίτι δεν έχω; είναι η καθημερινή μου διαδρομή απ το σπίτι μου στου συντρόφου και αφού γυρνάω 9+ λογικό...

Στο σπίτι κοιτάς την τράπεζα...όλα κι όλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...