Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου ειχε γινει ενα σχετικο τοπικ αλλα δεν το βρισκω.

Επειδη το σκεφτομαι σοβαρα, εχει κανεις να προτεινει γιατρους, να μοιραστει εμπειριες, κτλ.

Δημοσ.

Εγώ έχω αστιγματισμό... Γίνεται και εκεί λέιζερ και να μην έχω καθόλου μετά;

Δημοσ.

Με τα χίλια αξίζει.... Εχω κανει πριν 5 χρόνια την Lasic μέθοδο και είμαι υπερ-ευχαριστημένος...

Η κλίνικη που την έκανα ήταν κάπου κοντά στην Πυλαία... Δεν θυμαμαι όνομα ακριβώς...

Αυτη που έχουν κάνει την PRK εχουν να πουν ότι είναι αρκετά επώδυνη και δεν έχει τα ιδια αποτελέσματα με την Lasic

Σε κάθε περίπτωση ο προεγχειριτικός ελεγχος που θα κάνεις θα σου πει πια μέθοδο να ακολουθήσεις...

Δημοσ.

Αξίζει απλά χειμώνα παιδιά και να εύχεστε να βρέχει και να χει μουντάδα...

Έκανα prk λόγω λίγων βαθμών και είναι πιο safe από τη lasik για τον απλούστατο λόγο, μπορείς να ξανακάνεις αν κάποια στιγμή στη ζωή σου σου ξανανέβει...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δε θα κανω τωρα, δε γινεται να μην παω θαλασσα. Αλλα θελω να ξερω τι γινεται, κυριως απο αποψη κοστους.

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα ποιες καλές κλινικές υπάρχουν; Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά αν και έχω -2 βαθμούς.

Δημοσ.

Εγώ έκανα lasik πριν από περίπου 3 χρόνια στο http://www.eyediathlasis.gr/(Θεσσαλονίκη). Είχα -5 σε κάθε μάτι και η επέμβαση μου βγήκε ~1.800€. Μετά είναι ~150€ τα φάρμακα και οι σταγόνες. Θέλω να πιστεύω πως έπεσαν λίγο οι τιμές τώρα. Δεν μετάνιωσα στιγμή, είναι άλλη φάση να έχεις Full HD support by default. Αλλά όπως είπε και η dimitra_m3, ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις την επέμβαση και φεύγεις αυθημερόν; Ή μένεις για παρακολούθηση στην κλινική κάποιες μέρες; Ρωτάω γιατί δεν είμαι πολύ κοντά.

Θα πάρω το πρωί τηλ. έτσι κι αλλιώς αλλά αφού το πέρασες πες μας αν θές :-)

Δημοσ.

Εγώ έκανα lasik πριν από περίπου 3 χρόνια στο http://www.eyediathlasis.gr/(Θεσσαλονίκη). Είχα -5 σε κάθε μάτι και η επέμβαση μου βγήκε ~1.800€. Μετά είναι ~150€ τα φάρμακα και οι σταγόνες. Θέλω να πιστεύω πως έπεσαν λίγο οι τιμές τώρα. Δεν μετάνιωσα στιγμή, είναι άλλη φάση να έχεις Full HD support by default. Αλλά όπως είπε και η dimitra_m3, ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος.

Στο συγκεκριμενο εχουν κανει εγχειρηση 4 αδελφια που γνωριζω... Ολοι τους ειναι ενταξει χωρις κανενα προβλημα και απολυτως ικανοποιημενοι!

Δημοσ.

Εγω την εκανα στα Κων/πολίτικα στο Οφθαλμολογικο κεντρο βορειου Ελλάδας πριν 3 χρονια περιπου και μου κοστισε 2200.

Σιγουρα οι τιμες θα εχουν πεσει.

Η μονη μου συμβουλη ειναι να στη κανει γιατρος που εμπιστευεσαι.

Αν θες το ονομα του γιατρου που  μου την εκανε, στειλε πμ.

ΕΔΩ το θεμα που εψαχνες.

Δημοσ.

Ποιός ο λόγος να κάνεις LASIK από τη στιγμή που έχεις λιγότερους από 6 βαθμούς ανα μάτι; Γιατί να κάνεις κάτι τόσο παρεμβατικό από τη στιγμή που γίνεται με λιγότερο παρεμβατική μέθοδο; Μήπως απλά επειδή κοστίζει περισσότερο;

Δημοσ.

Κάνεις την επέμβαση και φεύγεις αυθημερόν; Ή μένεις για παρακολούθηση στην κλινική κάποιες μέρες; Ρωτάω γιατί δεν είμαι πολύ κοντά.

Θα πάρω το πρωί τηλ. έτσι κι αλλιώς αλλά αφού το πέρασες πες μας αν θές :-)

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα πριν πάρεις τηλέφωνο αλλά:

Οι επεμβάσεις γίνονται συνήθως την Παρασκευή. 1 ώρα αφού τελειώσει η επέμβαση (ούτε 15 λεπτά όλη η διαδικασία - στην ουσία αυτό που έχει το ζουμί κρατάει 3 λεπτά) πας σπίτι. Μετά, πας το επόμενο πρωί για έλεγχο. Τον πρώτο μήνα πας κάθε Παρασκευή, και μετά είναι στο 2μηνο και στο 6μηνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...