Danbo Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ε η δικια μου που ειναι λαμπραντορ 30κιλα, χρειαζεται το μεγαλο για να της κανει στο λαιμο. Αλλωστε ενω πρεπει να ακουμπαει στο δερμα, δε κανει να ειναι σφιχτο, πρεπει να περνα ο δεικτης σου αναμεσα. Το pet4u νομιζω οτι πουλαει και μεμονωμενα, αν παρεις ενα τηλ. Παντως εφοσον οι αμπουλες μπαινουν συχνα, πιο συμφερον ειναι ν αγορασεις συσκευασια. Σου προτεινα την advantix επειδη μονο αυτη καλυπτει και τη σκνιπα. Οπως λεει και ο απο πανω, ολες πανω κατω στις ιδιες τιμες ειναι. Προσφατως πηρε γνωστος μου μια απο το pet4u με 5€, νομιζω η effipro πρεπει να ηταν. Απλα δε καλυπτει τη σκνιπα. Αν ο γιατρος δε δινει χαπι για τα ενδοπαρασοταρ πρεπει να δινεις εσυ. Τσεκαρε το βιβλιαριο. Καθε κτηνιατρος δινει και διαφορετικο σχημα. Ο δικος μας προτεινει 2 φορες/χρονο, και τους δινουμε Drontal. Ποσο κοστιζει το Drontal? Εσυ ποια αμπουλα βαζεις στο Λαμπραντορ? Γιατι και το δικο μου λαμπραντορ ειναι..
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 (Αφου ειναι labrador το ξεχνας το μικρο scalibor.) Παμ παρακατ.. Δε θυμαμαι ακριβως να σου πω τιμη. Γυρω στα 7-8€ γιατι θες 3 χαπια, αφου η δοσολογια ειναι 1χαπι/κιλο. Εγω της βαζω τη frontline. Στο γιορκσαϊρ βαζω advantix επειδη ειναι αλλεργικος στο σκαλιμπορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα