Narayan Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν από κάθε Μουντιάλ η FIFA σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία Panini δημιουργούν ένα online άλμπουμ για "ψηφιακά" αυτοκόλλητα, με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ. Ουσιαστικά είναι η ψηφιακή έκδοση του γνωστού μας παιχνιδιού από τα νιάτα μας, με τη συλλογή αυτοκολλήτων παικτών που παίρναμε σε φακελάκια από το περίπτερο και κολλάγαμε έπειτα στο άλμπουμ μας, με τα "διπλά" που είχαμε να γίνονται αντικείμενο ανταλλαγών με φίλους και γνωστούς. Το κυριότερο είναι πως το Online άλμπουμ είναι απολύτως δωρεάν για όλους στη διεύθυνση http://en.stickeralbum.fifa.com/, δίνει κάποια φακελάκια στην αρχή και έπειτα κάθε 24 ώρες δίνει άλλα 3, επίσης δωρεάν. Ακόμη υπάρχουν επιπλέον κωδικοί που δίνουν ένα επιπλέον φακελλάκι ο καθένας, μέχρι στιγμής ισχύουν οι εξής: FIFA-PANINI-PACKFREE-PACK-2014WORLDS-CUPCOCA-COLAOPEN-HAPPINESSCOKE-REWARDSIGOT-IGOT-NEEDFREE-FIFA-STICKERSOPEN-2014-PACKFAN-REWARDSI-WANT-MY-FIFA-PACKYOUR-PANINI-PACK MORE-PANINI-PACK YOUR-2014-PACK YOUR-FIFA-PANINI-PACK Ο μόνος περιορισμός είναι πως σας αφήνει να ανοίξετε μέχρι 5 φακελλάκια καθημερινά, δηλαδή και παραπάνω να έχετε πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα. Έχω φτιάξει και ένα γκρουπ "Insomniacs" για όποιον θέλει να γραφτεί και να ανταλλάξουμε αυτοκόλλητα, τα στοιχεία του γκρουπ είναι: Team ID: 222450 Password: Hal9000 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από Narayan 2
Backpacker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Υπάρχει ήδη θέμα εδώ και καιρό στο κατάλληλο τομέα. http://www.insomnia.gr/topic/526717-panini-online-sticker-album-fifa-world-cup-2014/
Narayan Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Νέος κωδικός για φακελλάκι: YOUR-FIFA-PANINI-PACK
Stickerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το Μήλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει...Είμαι 45 ετών και γιος μου θέλει να κάνει συλλογή για τα PANINI χαρτακια μουντιαλ 2014 όπως εγώ έκανα πριν 30 χρόνια. Βρήκα λοιπόν ενα eshop που λέγεται www.sempos.gr και πήρα 2 κουτάκια σε χονδρικη τιμη περίπου 0,45/τεμ. και του τα δίνω δυο δυο φακελάκια εξοικονομώντας χρήματα... Θελουμε να κάνουμε και ανταλλαγές οπότε μιλάμε κατα την διάρκεια του μουντιαλ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα