Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα.. το Μιλκο ειναι το καλυτερο..

λιγμενο γαλα

Ειχα βρει και εγω ενα γατακι (οχι πολυ μικρο αλλα δεν το ελεγες και γατα, καπου στη μεση) περυσι σε ενα παρκο και το ανεβασα σπιτι. Ελεγα τι να του δωσω, νερο η φαγητο, και του εδωσα κατι που συνδιαζει και τα δυο. ΓΑΛΑ. Αλλα το μοναδικο γαλα που ειχα στο ψυγειο ηταν της Δελτα. Το επινε ομως. Αλλα μετα διαβασα στο ιντερνετ οτι καποια γαλατα τους φερνουν διαρροια. Εφαγε και την κονσερβα του που ειχα αγορασει, και μετα το ξανααφησα στο παρκο. Δεν εχω αυλη για να το κραταγα. Και μεσα στο δωματιο μου η στο σαλονι ποιος ξερει τι ζημια και βρωμια θα μπορουσε να κανει.

Αν το γατι μεγαλωσει στο δρομο και μετα το πας σε σπιτι, θα μπορει να ξεμαθει η να εκπαιδευτει στην αμμο πχ;

Η μονο αυτα που εχεις απο μικρα μπορουν να μαθουν την αμμο;

Επισης ενα σχετικο ερωτημα με την αμμο, καθως δεν εχω δει γατα να πηγαινει σε αμμο, οταν παει και κανει τσισα ή κακα στην αμμο, μετα την κλωτσαει οπως τα σκυλια και βρωμιζει ο τοπος τριγυρω;

Δεν ξερω απο γατες και σκυλους (αν και θα ηθελα να εχω σπιτι) αλλα σαν κατοικιδιο μου ετυχε να εχω δυο καναρινια. Ελεγα θα ειναι πολυ καθαρα, αλλα δεν!

Τους αλλαζω/καθαριζω καθε μερα το πατωμα του κλουβιου. Τοσο χεσιμο δεν μπορειτε να φανταστειτε. Καθε λεπτο χεζουν! Επισης γεμιζουν τον τοπο τριγυρω στο μπαλκονι απο σπορακια τα οποια συνηθως δεν τα τρωνε, απλως με την κινηση που κανουν για να φανε ενα σπορο η αυτο με το τριμενο αυγο, πετανε ενα σωρο κατω για πλακα. Κατω στο πατωμα του κλουβιου και κατω απο το κλουβι, και καθε μερα εχει σκουπισμα στο μπαλκονι! Βαλαμε τωρα μια σακουλα περιμετρικα του κλουβιου ωστε να απογευγουμε το σκουπισμα.

Στα pet shop πηγα να δω πως την βγαζουν με τα.. σκατα των πουλιων τους. Παρατηρησα οτι στο πατο των κλουβιων εχουν βαλει αμμο! ΑΜΜΟ! Ακομα πιο δυσκολο για να τα καθαρισουν...

Τωρα το χειμωνα τα καναρινια θελουν να τα εχουμε μεσα στο σπιτι (που δεν φυσαει) ή μπορουν και εξω να ζησουν; Τις τελευταιες μερες που τα εχουμε βαλει στην βορειοδυτικη πλευρα του σπιτιου στο μπαλκονι, τα βραδια φυσαει αρκετα, εγω τουλαχιστον κρυωνω. Αυτα; Προς το παρον βαζω το κλουβι αναμεσα σε μεγαλες γλαστες και αντικειμενα ωστε ο ανεμος να μην τα χτυπαει απευθειας, κατι σαν αντιανεμικα.Το κρυο ομως το αντεχουν το βραδυ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπα.. το Μιλκο ειναι το καλυτερο..

λιγμενο γαλα

Ειχα βρει και εγω ενα γατακι (οχι πολυ μικρο αλλα δεν το ελεγες και γατα, καπου στη μεση) περυσι σε ενα παρκο και το ανεβασα σπιτι. Ελεγα τι να του δωσω, νερο η φαγητο, και του εδωσα κατι που συνδιαζει και τα δυο. ΓΑΛΑ. Αλλα το μοναδικο γαλα που ειχα στο ψυγειο ηταν της Δελτα. Το επινε ομως. Αλλα μετα διαβασα στο ιντερνετ οτι καποια γαλατα τους φερνουν διαρροια. Εφαγε και την κονσερβα του που ειχα αγορασει, και μετα το ξανααφησα στο παρκο. Δεν εχω αυλη για να το κραταγα. Και μεσα στο δωματιο μου η στο σαλονι ποιος ξερει τι ζημια και βρωμια θα μπορουσε να κανει.

Αν το γατι μεγαλωσει στο δρομο και μετα το πας σε σπιτι, θα μπορει να ξεμαθει η να εκπαιδευτει στην αμμο πχ;

Η μονο αυτα που εχεις απο μικρα μπορουν να μαθουν την αμμο;

Επισης ενα σχετικο ερωτημα με την αμμο, καθως δεν εχω δει γατα να πηγαινει σε αμμο, οταν παει και κανει τσισα ή κακα στην αμμο, μετα την κλωτσαει οπως τα σκυλια και βρωμιζει ο τοπος τριγυρω;

Αν το γατί έχει πρόσβαση σε άμμο, από όπου και να το μαζέψεις και ο,τι ηλικία κι αν έχει θα τη χρησιμοποιήσει (εκτός αν είναι άρρωστο ή έχεις να καθαρίσεις την άμμο κάνα μήνα).

Στην άμμο σκάβουν για να θάψουν τα χοντρά ενώ τα ψιλά στερεοποιούνται μέσα στην άμμο και γίνονται σαν τσιμεντόμπαλες. Για να μην πετάγεται άμμος θες κάτι τέτοιο (έχει πορτάκι μπροστά που το σπρώχνει για να μπει):

Fotolia_22793720_XS.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...