funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πριν 2 μήνες ο πατέρας μου λόγω προβλήματος καρδιάς ελέγθηκε από το ΚΕ.Π.Α. (κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας) και κρίθηκε ανάπηρος κατά 67% άρα και δικαιούται επίδομα αναπηρίας για 2 χρόνια που θα ξαναελεγθεί. (οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει από Σεπτέμβριο μέχρι να πάρει σειρά και να εξεταστεί). Πήγε λοιπόν άμεσα, μόλις πήρε την απόφαση από το ΚΕΠΑ και κατέθεσε τα δικαιολογητικά του στην διεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας που είναι η αρμόδια για τα επιδοματα, του έδωσαν αριθμό πρωτοκολου και περιμένε να τον ειδοποιήσουν για την έναρξη του επιδόματος. Πήρα λοιπόν σήμερα τηλέφωνο στο αρμόδιο γραφείο, τους είπα πως πέρασαν 2 μήνες και δεν λάβαμε καμία ειδοποίηση και η υπάλληλος μου είπε πως είναι πολύ νωρίς και πως μάλλον θα πάει για ...Αυγουστο :wacko: Μα τα κατέθεσε Μάρτιο τα χαρτιά της είπα, ποιον Αύγουστο? Σοκαρίστηκα, δεν καταλάβαινα τον λόγο της τεράστιας καθυστέρησης και μου είπαν πως έχουν πολύ φόρτο εργασίας. Μου φαίνεται ακραίο να χρειάζονται 5 μήνες για τα χαρτιά. Μέχρι και να τους βοηθήσω προσφέρθηκα, νόμιζα πως με δουλεύουν. Ζήτησα τον προιστάμενο αλλά μου είπαν πως λείπει. Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο εργασίας και πρόνοιας σε ένα γραφείο που είναι υπεύθυνο για "Πληροφόρηση πολιτών σχετικά με θέματα ΑΜΕΑ, αναπηρικά Επιδόματα, ΚΕΠΑ". Εκεί βγήκε μια 50χρονη που δεν μπορούσες να συνεννοηθείς, της είπα το ζήτημα και μου είπε πως είναι αναρμόδια. Ρώτησα ποιος είναι ο αρμόδιος και μου έδωσε ένα επώνυμο από το υπουργείο εσωτερικών. Πήρα τηλέφωνο σε αυτήν στο υπουργείο εσωτερικών και μου είπε πως αυτή ασχολείται με τα οικονομικά της υπόθεσης και πως για τα διοικητικά είναι υπεύθυνο το υπουργείο εργασίας και πρόνοιας. Ξαναπήρα τηλέφωνο στην προηγούμενη, συνέχισε να μου λέει πως δεν είναι η αρμόδια. Συνέχισα να ρωτάω ποιος είναι ο αρμόδιος, μου είπε πως της κάνει εντύπωση που μιλάω ελληνικά αλλά δεν καταλαβαίνω και πως θα μου λεγε και τίποτα άλλο και μου το κλεισε στην μάπα. (εγώ ήμουν ευγενικός, απλά επέμενα να μου πει ποιος είναι ο αρμοδιος) Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο σε ένα τυχαίο γραφείο της υπηρεσίας και με παρέπεμψε σε αυτή που μου το κλεισε στην μάπα. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. ΚΟΚ Τί μπορώ να κάνω? Δεν μπορώ να αφήσω έτσι αυτό τον παραλογισμό και γιατί ο πατέρας μου δυσκολεύεται να αγοράσει ακόμα και τα φάρμακά του και γιατί νιώθω την ηθική υποχρέωση να διαμαρτυρηθώ κάπου για το ότι χρειάζονται 12 μήνες συνολικά για να πάρει το επίδομά του ένας ανάπηρος και 5-6 μήνες για να σφραγιστούν τα χαρτιά ενώ έχει ήδη πιστοποιηθεί πως πράγματι είναι ανάπηρος. Που αλλού μπορώ να απευθυνθώ? Πιστεύετε πως όντως δεν προλαβαίνουν ή είναι ανοργάνωτοι και ξύνονται? 3
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δε ξερω που μενεις, σίγουρα σε νιώθω όμως... πακεταρε τα χαρτια του πατερα σου και ένα πληρεξούσιο και πηγαινε εκει που πήρες τηλέφωνο... Με τόνο φωνής στα 100 db πάνω κάτω...
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δε ξερω που μενεις, σίγουρα σε νιώθω όμως... πακεταρε τα χαρτια του πατερα σου και ένα πληρεξούσιο και πηγαινε εκει που πήρες τηλέφωνο... Με τόνο φωνής στα 100 db πάνω κάτω... Θεσσαλονίκη μένω. Απ την στιγμή που μου λένε πως δεν έχουν αρκετούς υπαλλήλους και δεν προλαβαίνουν τί μπορώ να πω εγώ? Θα μου πει τί θες, να σε ευνοήσουμε χρονικά έναντι άλλων αναπήρων?
gigisoni Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τίποτα δεν γίνεται. Ο πατέρας μου έπαιρνε το εξωιδρυματικό λόγω αναπηρίας (ακρωτηριασμού των άκρων) του το είχαν δώσει όχι ισόβια αλλά για δύο χρόνια, και μετά έπρεπε να ξαναπεράσει επιτροπή να σιγουρευτούν ότι στο μεταξύ διάστημα δεν μεταλλάχθηκε σε σαύρα να του φυτρώσουν ξανά τα πόδια. Ξανά μάζεμα χαρτούρας και βεβαιώσεις νοσοκομείων και γιατρών, δεν τους έφτανε απλά να τον δουν ότι δεν είχε πόδια, το ήθελαν και γραμμένο, και μετά περίμενε έξι μήνες που μας ήρθε η θετική απάντηση. Μετά άλλο ένα οχτάμηνο να περιμένουμε να έρθουν τα λεφτά αναδρομικά, στο τέλος πέθανε και τα μοιραστήκαμε οι κληρονόμοι. Σύνολο 14 μήνες απλήρωτος ανάπηρος με ένα κάρο φάρμακα κάθε μέρα, η συμμετοχή που πλήρωνε ήταν 250 τον μήνα και η σύνταξή του 520 ευρώ. Η μισή δηλαδή να πηγαίνει στα φάρμακα, και να ζήσει αυτός, το σπίτι και η γυναίκα του με 270 τον μήνα. Και εσύ περιμένεις σε δυο μήνες να πληρωθείτε...καλά Χριστούγεννα, αν είσαι τυχερός και έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με πέρσυ, αλλιώς καλό καλοκαιράκι 2015.
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτό το τίποτα που μπορώ να κάνω.Που κολλάει το πράμα δήλαδή? Στα ΚΕΠΑ καθυστερείς γιατί έχει πολλούς να εξεταστούν. Απ την στιγμή που θα σου πούνε όμως ότι τελικά δεν έχεις πόδια γιατί κάνουν άλλους 8 μήνες να σε πληρώσουν? Προσπαθώ να βρω μια λογική απάντηση. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να μπούνε οι σφραγίδες? Όντως υπάρχει κάποια χρονοβόρα διαδικασία ή απλά δεν υπάρχει οργάνωση και ξύνονται και δεν τους νοιάζει? Τί χρονοβόρα διαδικασία μπορεί να υπάρχει? αφου τους πας όλα τα χαρτιά έτοιμα.
gigisoni Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω. Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτό το τίποτα που μπορώ να κάνω. Που κολλάει το πράμα δήλαδή? Στα ΚΕΠΑ καθυστερείς γιατί έχει πολλούς να εξεταστούν. Απ την στιγμή που θα σου πούνε όμως ότι τελικά δεν έχεις πόδια γιατί κάνουν άλλους 8 μήνες να σε πληρώσουν? Προσπαθώ να βρω μια λογική απάντηση. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να μπούνε οι σφραγίδες? Όντως υπάρχει κάποια χρονοβόρα διαδικασία ή απλά δεν υπάρχει οργάνωση και ξύνονται και δεν τους νοιάζει? Τί χρονοβόρα διαδικασία μπορεί να υπάρχει? αφου τους πας όλα τα χαρτιά έτοιμα. Τα τηλέφωνα και το τρέξιμο και τα πρηξίματα που τους κάναμε, δεν νομίζω να τα έκανε κάποιος άλλος.Υπήρχαν περιπτώσεις αναπήρων που περίμεναν και δύο χρόνια, έμαθα. Σε εμάς ήρθαν σε 14 μήνες λόγω του πρηξίματος που τους κάναμε. Αλλά γαμώ την ατυχία του, το μαράζι τον έφαγε κάθε φορά να στέλνει την μάνα μου να δει αν μπήκαν τα λεφτά, πέθανε και μετά από 8 μέρες τα έστειλαν. Μάλλον σύμπτωση, αλλά δεν βάζω και χέρι στη φωτιά. Έπρεπε να τα επιστρέψει η μάνα μου και να μπούμε σε γραφειοκρατίες και χαρτούρα οι κληρονόμοι για να τα πάρουμε μετά από σχεδόν 6 μήνες από τον θάνατό του. Παλιά δεν ήταν τόσο χάλια, γύρω στο 6μηνο-8μηνο ερχόντουσαν. Λέγοντας παλιά εννοώ πριν 3 χρόνια. Αλλά με την κρίση άρχισαν να εξετάζουν όλους τους ανάπηρους για να βρουν τις μαϊμούδες, και να είναι οι επιτροπές πιο δύσκολες και να ζητούν περισσότερα. Αποτέλεσμα, περισσότερος χρόνος να βγει η απόφαση, και βασικά την πάτησαν και οι αληθινοί ανάπηροι που είχαν ανάγκη, πχ ο μπαμπάς μου. Ήρθε και η έλλειψη χρημάτων στα ταμεία, και δεν έφτανε μόνο η καθυστέρηση της απόφασης, καπάκι άρχισαν να καθυστερούν και να βάλουν τα αναδρομικά και να αρχίζουν να πληρώνουν. Εξ ου και οι δίχρονες καθυστερήσεις που έμαθα, 14 μήνες στην περίπτωση του πατέρα μου. Τι παίζει από πέρσυ και αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση, δεν έχω ιδέα. Μακάρι. Αλλά και να έχει βελτιωθεί και να είναι όπως πριν 3 χρόνια, περίμενε γράμμα με την απόφαση και την επιταγή πληρωμής το νωρίτερο 6 μήνες μετά.
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γνωρίζεις τι διαδικασίες κάνουν αυτοί και καθυστερούν τόσο? Το πρήξιμο που το εστίασες? Εγώ δεν ξέρω καν ποιον να πρήξω.
gigisoni Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ όχι τόσο, οι δικοί μου στην Ελλάδα. ΟΑΕΕ σχεδόν καθημερινά πρήξιμο, κάπου έκαναν και καταγγελία στην Αθήνα δεν θυμάμαι πού, νομίζω σε κάποιο γραφείο αρμόδιο στο υπουργείο στην Αθήνα, αλλά εσύ να δεχτούν να τους κάνεις καταγγελία στο δίμηνο, το αμφιβάλλω, θα σου κλείνουν τα τηλέφωνα. Ο πατέρας μου ήταν και περίπτωση που με τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να του αρνηθεί την αναπηρία του, ενώ μια κατάσταση πχ καρδιάς αρμόζει γνωμάτευσης γιατρού, δεν μπορεί να την βεβαιώσει χωρίς καμιά αμφιβολία πχ ακόμα και ένα τετράχρονο. Όπως σου είπα, αν δεν περάσει εξάμηνο μην περιμένεις να γίνει τίποτε, όσο και να τους πρήξεις. Το μόνο που θα καταφέρεις να σπάσεις τα νεύρα σου. Μετά το εξάμηνο, τότε άρχισε τα τρεξίματα, μπας και. Όπου και να απευθυνθείς τώρα, θα σου πουν ότι έχει περάσει μόνο δίμηνο και έχουν προτεραιότητα άλλοι (που δεν είναι και ψέμα, πράγματι υπάρχουν άλλοι με περισσότερο από δίμηνο αναμονή που απλά περιμένουν και αυτοί).
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ όχι τόσο, οι δικοί μου στην Ελλάδα. ΟΑΕΕ σχεδόν καθημερινά πρήξιμο, κάπου έκαναν και καταγγελία στην Αθήνα δεν θυμάμαι πού, νομίζω σε κάποιο γραφείο αρμόδιο στο υπουργείο στην Αθήνα, αλλά εσύ να δεχτούν να τους κάνεις καταγγελία στο δίμηνο, το αμφιβάλλω, θα σου κλείνουν τα τηλέφωνα. Ο πατέρας μου ήταν και περίπτωση που με τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να του αρνηθεί την αναπηρία του, ενώ μια κατάσταση πχ καρδιάς αρμόζει γνωμάτευσης γιατρού, δεν μπορεί να την βεβαιώσει χωρίς καμιά αμφιβολία πχ ακόμα και ένα τετράχρονο. Όπως σου είπα, αν δεν περάσει εξάμηνο μην περιμένεις να γίνει τίποτε, όσο και να τους πρήξεις. Το μόνο που θα καταφέρεις να σπάσεις τα νεύρα σου. Μετά το εξάμηνο, τότε άρχισε τα τρεξίματα, μπας και. Όπου και να απευθυνθείς τώρα, θα σου πουν ότι έχει περάσει μόνο δίμηνο και έχουν προτεραιότητα άλλοι (που δεν είναι και ψέμα, πράγματι υπάρχουν άλλοι με περισσότερο από δίμηνο αναμονή που απλά περιμένουν και αυτοί). Μα δεν τίθεται αμφισβήτηση της αναπηρίας, αφου τον έβγαλαν ανάπηρο απ τα ΚΕΠΑ. Η χαρτούρα έχει μείνει μόνο κι αυτή θέλει 6 μήνες. Εγώ μένω και Θεσσαλονίκη, δηλαδή ακόμα πιο δύσκολα να κάνεις κάτι. Δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση τον παραλογισμό.
Karkabilios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εμας για να βγάλουν απόφαση να προσμετρηθούν κάτι ένσημα του πατέρα μου στη σύνταξη της μάνας μου περιμένα με 2 χρόνια και τελικά με μέσο βγάλαμε άκρη. Φτάσαμε να χρειαζόμαστε μέσον για τα αυτονόητα.....
kfyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 το πράγμα είναι απλό. δεν υπάρχουν λεφτά. Για αυτό καθυστερούν τα πάντα. Μέχρι να σταματήσουν τελείως τα επιδόματα και η κοινωνική πολιτική... 1
gigisoni Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μα δεν τίθεται αμφισβήτηση της αναπηρίας, αφου τον έβγαλαν ανάπηρο απ τα ΚΕΠΑ. Η χαρτούρα έχει μείνει μόνο κι αυτή θέλει 6 μήνες. Εγώ μένω και Θεσσαλονίκη, δηλαδή ακόμα πιο δύσκολα να κάνεις κάτι. Δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση τον παραλογισμό. Ρε φίλε, εδώ σου λέω ότι αμφισβήτησαν την περίπτωση του πατέρα μου με κομμένα πόδια (δηλαδή αναπηρία άνω του 90%) και τον έβαλαν να ξαναπεράσει επιτροπή αντί να του συνεχίσουν αυτόματα το επίδομα, και εσύ μου μιλάς για χαρτί από το ΚΕΠΑ και αναπηρία 67%; Και όχι μονάχα αυτό, αλλά περιμέναμε και 6μηνο την απόφαση με την επιταγή του ΟΑΕΕ, (όχι της επιτροπής, του ΟΑΕΕ, της επιτροπής βγήκε στο δίμηνο) που μας ήρθε μόνο η απόφαση χωρίς την επιταγή, η οποία ήρθε μετα από 8 μήνες που είχε ήδη απεβιώσει ο πατέρας μου. 1
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πριν 2 μήνες ο πατέρας μου λόγω προβλήματος καρδιάς ελέγθηκε από το ΚΕ.Π.Α. (κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας) και κρίθηκε ανάπηρος κατά 67% άρα και δικαιούται επίδομα αναπηρίας για 2 χρόνια που θα ξαναελεγθεί. (οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει από Σεπτέμβριο μέχρι να πάρει σειρά και να εξεταστεί). Πήγε λοιπόν άμεσα, μόλις πήρε την απόφαση από το ΚΕΠΑ και κατέθεσε τα δικαιολογητικά του στην διεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας που είναι η αρμόδια για τα επιδοματα, του έδωσαν αριθμό πρωτοκολου και περιμένε να τον ειδοποιήσουν για την έναρξη του επιδόματος. Πήρα λοιπόν σήμερα τηλέφωνο στο αρμόδιο γραφείο, τους είπα πως πέρασαν 2 μήνες και δεν λάβαμε καμία ειδοποίηση και η υπάλληλος μου είπε πως είναι πολύ νωρίς και πως μάλλον θα πάει για ...Αυγουστο :wacko: Μα τα κατέθεσε Μάρτιο τα χαρτιά της είπα, ποιον Αύγουστο? Σοκαρίστηκα, δεν καταλάβαινα τον λόγο της τεράστιας καθυστέρησης και μου είπαν πως έχουν πολύ φόρτο εργασίας. Μου φαίνεται ακραίο να χρειάζονται 5 μήνες για τα χαρτιά. Μέχρι και να τους βοηθήσω προσφέρθηκα, νόμιζα πως με δουλεύουν. Ζήτησα τον προιστάμενο αλλά μου είπαν πως λείπει. Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο εργασίας και πρόνοιας σε ένα γραφείο που είναι υπεύθυνο για "Πληροφόρηση πολιτών σχετικά με θέματα ΑΜΕΑ, αναπηρικά Επιδόματα, ΚΕΠΑ". Εκεί βγήκε μια 50χρονη που δεν μπορούσες να συνεννοηθείς, της είπα το ζήτημα και μου είπε πως είναι αναρμόδια. Ρώτησα ποιος είναι ο αρμόδιος και μου έδωσε ένα επώνυμο από το υπουργείο εσωτερικών. Πήρα τηλέφωνο σε αυτήν στο υπουργείο εσωτερικών και μου είπε πως αυτή ασχολείται με τα οικονομικά της υπόθεσης και πως για τα διοικητικά είναι υπεύθυνο το υπουργείο εργασίας και πρόνοιας. Ξαναπήρα τηλέφωνο στην προηγούμενη, συνέχισε να μου λέει πως δεν είναι η αρμόδια. Συνέχισα να ρωτάω ποιος είναι ο αρμόδιος, μου είπε πως της κάνει εντύπωση που μιλάω ελληνικά αλλά δεν καταλαβαίνω και πως θα μου λεγε και τίποτα άλλο και μου το κλεισε στην μάπα. (εγώ ήμουν ευγενικός, απλά επέμενα να μου πει ποιος είναι ο αρμοδιος) Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο σε ένα τυχαίο γραφείο της υπηρεσίας και με παρέπεμψε σε αυτή που μου το κλεισε στην μάπα. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία της προισταμένης της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο στην προισταμένη της υπηρεσίας. Δεν απαντούσε. ΚΟΚ Τί μπορώ να κάνω? Δεν μπορώ να αφήσω έτσι αυτό τον παραλογισμό και γιατί ο πατέρας μου δυσκολεύεται να αγοράσει ακόμα και τα φάρμακά του και γιατί νιώθω την ηθική υποχρέωση να διαμαρτυρηθώ κάπου για το ότι χρειάζονται 12 μήνες συνολικά για να πάρει το επίδομά του ένας ανάπηρος και 5-6 μήνες για να σφραγιστούν τα χαρτιά ενώ έχει ήδη πιστοποιηθεί πως πράγματι είναι ανάπηρος. Που αλλού μπορώ να απευθυνθώ? Πιστεύετε πως όντως δεν προλαβαίνουν ή είναι ανοργάνωτοι και ξύνονται? Ασε φιλε τραγικες καταστασεις,τα εχω περασει,με την μανα μου. Εμενα η μανα μου ηταν χειροτερα ειχε καρκινο στο τελευταιο στaδιο και μας ειπαν το επιδομα ηθελε κανα χρονο, οπως,καταλαβενεις στην κατασταση της ακομα και οι μερες ηταν κρισιμες οποτε τα σκασαμε χοντρα σε ενα δικηγορο και το εβγαλε σε δυο μηνες.
funbreaker Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τί τραγικές καταστάσεις είναι αυτές ρε παιδιά. Δεν θέλω να το πάρω απόφαση και να το αφήσω έτσι το ζήτημα αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω. Έχω απογοητευτεί από αυτά που διαβάζω. Αύριο θα πάω στον προιστάμενο αλλά με τις τόσο χειρότερες καταστάσεις που διαβάζω δεν έχω καμία ελπίδα. τα σκασαμε χοντρα σε ενα δικηγορο και το εβγαλε σε δυο μηνες.[/size] Τί παραπάνω έκανε αυτός δηλαδή? Λάδωσε?
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τί τραγικές καταστάσεις είναι αυτές ρε παιδιά. Δεν θέλω να το πάρω απόφαση και να το αφήσω έτσι το ζήτημα αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω. Έχω απογοητευτεί από αυτά που διαβάζω. Αύριο θα πάω στον προιστάμενο αλλά με τις τόσο χειρότερες καταστάσεις που διαβάζω δεν έχω καμία ελπίδα. Τί παραπάνω έκανε αυτός δηλαδή? Λάδωσε? Δεν ξερω αν λαδωσε αλλα σιγουρα ειχε τις καταλληλες γνωριμιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα