Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρίνα Φλοίσβου βόλτα και καφέ,

Γκάζι για ποτό

Πετρούπολη - ¨Απολις ή Τέρα Πέτρα για καφέ

Μικρολίμανο για κάφέ άντε και κανα φαί

Ποτό: 360 & A for Athens (μοναστηράκι)

• Like 5
Δημοσ.

Και ο κήπος του Six D.O.G.S. στο Μοναστηράκι λέει για βράδυ ;) με τα φαναράκια πάνω στα δέντρα έχει γενικά ωραία ατμόσφαιρα.

• Like 2
Δημοσ.

τρεντιά (οταν λεω τρεντια, οχι το κλασικό καγκουροτρέντυ, αλλα το εναλακτικο/γαμαουα/διαφορετικό/νον μέινστριμ τρέντυ) μου κάνει αυτο το σικσ ντόγκς

Δημοσ.

Καλά τα λες, κάτι τέτοιο είναι :P

(τουλάχιστον έχει εκπληκτική σπιτική λεμονάδα)

Δημοσ.

Εγώ είμαι απο Κρήτη αλλά όποτε ανεβαίνω Αθήνα επισκέπτομαι το Hard Rock cafe

αυτο στο Συνταγμα λες; Εκτος απο το "ονομα" (επειδη ειναι γνωστο) τι ακριβως σου προσφερει, και τι διαφορα εχει απο αλλα μαγαζια του ειδους.. μουσικης?

Αν θελει ροκαδικο να παει εξαρχεια, εκει ειναι ο παραδεισος..

(+ για φαγητο στα Εξαρχεια να πας στην "Ροζαλια", Βαλτετσιου 6. Εχει κατι σαν κηπο, γενικα μπαινεις μεσα και ειναι σαν να μην εισαι στην Αθηνα(στο κεντρο κιολας))..

• Like 1
Δημοσ.

(+ για φαγητο στα Εξαρχεια να πας στην "Ροζαλια", Βαλτετσιου 6. Εχει κατι σαν κηπο, γενικα μπαινεις μεσα και ειναι σαν να μην εισαι στην Αθηνα(στο κεντρο κιολας))..

To ειδα κ ειναι οντως ομορφο μαγαζι

ΡΙξε info αν εχεις . Τιμες , πιατα κτλ

Δημοσ.

Ροζαλία <3 πολλές καρδούλες. Νορμάλ τιμές, χορταστικές μερίδες. Επίσης, στην αρχή περνάει ο σερβιτόρος με έναν τεράστιο δίσκο με ορεκτικά για να τα δεις και να διαλέξεις επί τόπου όποιο θες.

Να και το μενού:

http://www.rozalia.gr/flip/rozalia_1/index.html

(EDIT: Στη Ροζαλία πρέπει να γίνει η επόμενη συνάντηση Insomniacs!!!)

• Like 3
Δημοσ.

σταθμο Λαρισης και τραινο για Θεσσαλονικη αδερφε. Δεν υπαρχει πιο ερωτικη πολη και θα την ταισεις και μπουγατσα.

Εξακολουθείς να μην έχεις φάει τη μπουγάτσα την αθηνέζα τη σωστή και παραπληροφορείς το λαό..

Δημοσ.

Εξακολουθείς να μην έχεις φάει τη μπουγάτσα την αθηνέζα τη σωστή και παραπληροφορείς το λαό..

rzaja001.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...