Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 ακουστικά, τα θέλω για gaming και επίσης θέλω να έχω ένα καθαρό μικρόφωνο.. Όποιος ξέρει ας πει!

www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/C...c-3D-Fury-GH0240.htm
www.plaisio.gr/periferiaka-othones/perif...adset-981-000537.htm
www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/R...Kraken-Pro-Black.htm

Δημοσ.

Δες και τα δικά τους (Turbo X). Πήρα πρόσφατα στο ίδιο στυλ με μικρόφωνο, και παίζουν πάρα πολύ καλά, έχοντας και δυνατό μπάσο. Το μικρόφωνο είναι άψογο, όπως και η τιμή τους. Είναι με μονό καρφί.

Edit: δεν τα βλέπω στο site τους, αλλά στο Πλαίσιο Πειραιά, υπάρχουν στον πρώτο όροφο, σε διάφορα χρώματα και κάνουν 20 ευρώ.

Δημοσ.

Δες και τα δικά τους (Turbo X). Πήρα πρόσφατα στο ίδιο στυλ με μικρόφωνο, και παίζουν πάρα πολύ καλά, έχοντας και δυνατό μπάσο. Το μικρόφωνο είναι άψογο, όπως και η τιμή τους. Είναι με μονό καρφί.

Edit: δεν τα βλέπω στο site τους, αλλά στο Πλαίσιο Πειραιά, υπάρχουν στον πρώτο όροφο, σε διάφορα χρώματα και κάνουν 20 ευρώ.

Εδώ είναι το κλειδί. Δεν αξίζει η αγορά τους γιατί μετά από κάποιο διάστημα όλο και κάτι ΄΄ακούγεται΄΄ εσωτερικά σπασμένο και καταλήγουν να νεκρώνουν. Το λέω ως παθών 2 φορές. Τα 2 μοναδικά προϊόντα turbo-x που είχα στη ζωή μου και τα τελευταία.

Πλέον έχω τα Soundblaster 3d Tactic Alpha και είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς έχουν κλείσει πάνω από χρόνο ενώ τα άλλα 6 μηνο δεν έβγαλαν.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι 90 θα δώσω.. Ναι Turbo-X δεν παίρνω για κανένα λόγο.. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3...

Δημοσ.

Τα Razer εντάξει, είναι εγγύηση ως γνωστόν.

Τα συγκεκριμένα Creative λίγο που τα δοκίμασα μια χαρά ήταν κι αυτά.

Πήγαινε δοκίμασε διάφορα, να δεις και ποιά σου κάθονται πιο καλά στο κεφάλι/αυτιά, την ποιότητα στα μαξιλαράκια, τα μπάσα κλπ.

Δημοσ.

Δε με νοιάζουν αυτά.. Με νοιάζει το μικρόφωνο ξανά λέω να είναι καλό και απλά για gaming, δε με νοιάζει αν θα μου κάθονται καλά και τα μαξιλαράκια κλπ.. Λέτε να πάρω Razer Kraken 7.1 ή αυτά που έχω της Logitech;

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-Over-Ear-Headset-Integrated-Control/dp/B005HWEZ02/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400091737&sr=8-1&keywords=sennheiser+gaming

μετρια σε εμφανιση. σε ηχο δε χωραει πολλα σχολια. αλλο επιπεδο. αλλα οχι βεβαια αριστα. Εκει που ξεχωριζουν ειναι οτι εχουν το καλυτερο μικροφωνο της αγορας. ψαξτο. 

αλλα βεβαια δινεις και τις επιλογες σου. θα επελεγα το creative χωρις να τα εχω γιατι θεωρω οτι εχει εμπειρια στον ηχο σε σχεση με τη razer.  και την εμπιστευομαι σε οτιδηποτε αφορα τον ηχο, εχοντας ηδη in ear και ηχεια creative. Γενικα δε σε απογοητευει

Δημοσ.

Το μικροφωνο των G430 κ ο ηχος που βγαζουν ειδικα οταν κανεις recording η εισαι σε voip ειναι ψιλοχαλια imo

Δημοσ.

Αύριο θα γίνει η αγορά και το βλέπω να παίρνω τα 7.1, κάνω ένα τελευταίο bump...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...