Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
"Ήρθε" στα χέρια μου ένας σκληρός δίσκος WD Scorpio Black 320 GB
Έτρεξα το HD tune για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται. και το αποτέλεσμα φαίνεται στην εικόνα.

Γίνεται να επιδιορθωθεί η όλη κατάσταση του σκληρού δίσκου, και πώς; Ετσι ώστε να αποφύγω την αγορά καινούργιο HD

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-295056-0-95261500-1400002097_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

"Ήρθε" στα χέρια μου ένας σκληρός δίσκος WD Scorpio Black 320 GB

Έτρεξα το HD tune για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται. και το αποτέλεσμα φαίνεται στην εικόνα.

Γίνεται να επιδιορθωθεί η όλη κατάσταση του σκληρού δίσκου, και πώς; Ετσι ώστε να αποφύγω την αγορά καινούργιο HD

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

surface test με hdsentinel.δοκιαμσε το προγραμμα των windows για διορθωση σφαλματων στο δισκο.δοκιμασε τα διαγνωστικα της εταιρειας.δοκιαμε hdd regenator.πρωτα οπως κατεβασε το hdsentinel και ποσταρε μια εικονα

Δημοσ.

Επιδιόρθωση sectors δεν γίνεται στην ουσία. Απλά μαρκάρονται σαν bad και παίρνουν την θέση τους ότι υπάρχει διαθέσιμο στην κάβα του δίσκου. Ίσως κάνεις κάποια δουλειά για κάμποσο με hdd regenator, καινούριος δεν θα γίνει πάντος. 

Αν θες σκληρό για μόνιμη αποθήκευση data, αυτός δεν προτείνεται, θες καινούριο.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ειπαν τα παιδιά κράτησε τον για λίγο καιρο ακομα οσο αντέχει αν δεν μπορείς να αγοράσεις άμεσα καινουργιο και κράτα backup απο τα πράγματα σου γιατι οποιαδήποτε στιγμή μπορει να σταματήσει να λειτουργεί

Δημοσ.

Διαφωνώ. Τι να κρατήσει; Ένα μαύρο χάλι είναι αυτός ο δίσκος. Απορώ πως παίζει, και δεν κολλά όλο το σύστημα.

Δημοσ.

1-2 bad sectors ίσως συμβουν με τον καιρο, αυτος ο αριθμος όμως ειναι τεραστιος και πολυ απλα ειναι σημαδι οτι ο δισκος πλεον δεν λειτουργει κανονικα/κουραζεται να λειτουργησει, και τα bad sectors θα αυξανονται με εκθετικους ρυθμους. ειναι θεμα χρονου να πεσουν πανω σε αρχεια του λειτουργικου και να σου κανει την ζωη δυσκολη.

Δημοσ.

Συγνώμη που δεν το ανέφερα στο αρχικό μου post. Λάθος μου, αλλά το laptop δεν boot-αρει καν...και το test στο HD tune το έκανα απο ένα desktop pc που έχω. Όπου για κακή μου τύχη χθες παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί η κάρτα γραφικών (Τρίτη και 13 :mad: ) . ¨οποτε και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπορώ να κάνω τέστ με άλλα προγράμματα όπως μου προτείνει ο @madsc με το hdd regenerator.

Σας ευχαριστώ πολυ πάντως για τις άμεσες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις σας.

Και εκεί που τείνω είναι οτι θα αγοράσω ενα καινούργιο σκληρό δίσκο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Απλά απορώ για ποιο λόγο να έχει τόσα πολλά bad sectors. Πως δημιουργήθηκαν;  

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος που δημιουργούνται τα bad sectors , λίγο η χρήση λίγο τα χρόνια και η ζωή του δίσκου που μειώνονται ... ολα παίζουν ρόλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...