Προς το περιεχόμενο

htc one vs htc one m8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το παλικάρι ρώτησε κάτι απλό και του δόθηκε απάντηση. Η πολιτική της κάθε εταιρίας ας συζητηθεί σε άλλο θεμα. Χωρίς παρεξήγηση πάντα δεν είναι ωραίο να τον σπαμμαρουμε τσάμπα

Δημοσ.

ΥΓ. Το μέταλλο είναι σαφώς δυσκολότερο για μεγαλύτερη παραγωγή συσκευών και γι αυτό δεν το προτιμούν εταιρίες όπως η Samsung και η Lg που θέλουν μαζική παραγωγή με στόχο τις πωλήσεις και το κέρδος. 

Μάλλον φαίνεται πως την LG δεν την ενδιαφέρουν οι πωλήσεις και το κέρδος πια.

BntLmYcCQAM_Jgk.png:large

Και σύντομα και η Link.png Site: Samsung θα σταματήσει να ενδιαφέρεται για πωλήσεις και κέρδος . Ρε φιλε αγόρασε πλαστικό, μην προσπαθείς όμως να μας πείσεις ότι το πλαστικό είναι και καλύτερο, αλλιώς κάθεται στο χέρι σου μια "πλαστικουρα" και αλλιώς ένα "κατσαρολικό" πως να το κάνουμε.

Είχα και Galaxy s3 και iPhone 4s και Lumia 820 και τώρα HTC one m8, έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Το δικό σου μέτρο είναι πιο, το κουτάκι αναψυκτικού από το περίπτερο;  :-D

ΥΓ. Δεν έχω μετοχές στην HTC απλά μου αρέσει αποκλειστικά η "One" σειρά της, όπως θα μου αρέσει και το G3 άμα βγει όπως είναι leaked ή το Gs5 prime.

Sent from my Katsarola using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Και σύντομα και η Link.png Site: Samsung θα σταματήσει να ενδιαφέρεται για πωλήσεις και κέρδος . Ρε φιλε αγόρασε πλαστικό, μην προσπαθείς όμως να μας πείσεις ότι το πλαστικό είναι και καλύτερο, αλλιώς κάθεται στο χέρι σου μια "πλαστικουρα" και αλλιώς ένα "κατσαρολικό" πως να το κάνουμε.

Είχα και Galaxy s3 και iPhone 4s και Lumia 820 και τώρα HTC one m8, έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Το δικό σου μέτρο είναι πιο, το κουτάκι αναψυκτικού από το περίπτερο;  :-D

ΥΓ. Δεν έχω μετοχές στην HTC απλά μου αρέσει αποκλειστικά η "One" σειρά της, όπως θα μου αρέσει και το G3 άμα βγει όπως είναι leaked ή το Gs5 prime.

Δεν προσπαθησε κανενας να σε πεισει οτι το πλαστικο ειναι καλυτερο.

Δεν χρειαζεται να βαζεις λογια στον αλλον για να υποστηριξεις κατι που δεν εχει βαση, οτι τα htc "κρατανε τιμη λογω ποιοτητας κατασκευης".

Οπως ειδες , τα htc (ακομα και τα φθηνιαρικα) κρατανε τιμη επειδη η htc δεν ξερει να τιμολογει και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που δεν παει καλα και εχει χαμηλες πωλησεις.

----------------------------------------

Το θεμα(ερωτηση ενος χρηστη) δεν ειναι αν το πλαστικο ή το αλουμινιο ειναι καλυτερο κλπ.  Η ερωτηση ηταν για ποιο αραγε λογο τα htc (φθηνα ή ακριβα, πλαστικα ή αλουμινενια) κρατανε την τιμη τους και ετσι τα προτιμανε ελαχιστοι, μιας και παιρνεις επομενης γενιας/πολυ ταχυτερο/με πολυ ποιοτικοτερη οθονη κινητο με αισθητα λιγοτερα χρηματα..

Δημοσ.

Ρε παιδιά το παλικάρι ρώτησε κάτι απλό και του δόθηκε απάντηση. Η πολιτική της κάθε εταιρίας ας συζητηθεί σε άλλο θεμα. Χωρίς παρεξήγηση πάντα δεν είναι ωραίο να τον σπαμμαρουμε τσάμπα

+1 :fear:

Δημοσ.

Σε περιμένω να μου πεις στην παρουσίαση του G3 που πήγε το μέταλλο που θα έβαζε. Για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο haHa. 

Και για να μην μπερδεύεσαι: 

samsung-ativ-s-leak.jpg

Μέταλλο ή πλαστικό; 

Ειδικά η Lg έχει κάνει δηλώσεις για την ευκολία του πλαστικού στη παραγωγή. Μακάρι να το κάνει μεταλλικό για να πρήζετε τα συκώτια σε μια εταιρία λιγότερη οι φανς του μετάλλου με τις πλαστικές θήκες.

Δημοσ.

Μακάρι να είναι μεταλλικο το g3 αλλά οι πιθανότητες είναι να είναι πλαστικο με μεταλλικό texture όπως έχει κάνει η σαμσονγκ στη σειρά ativ s .  

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το M8 για να αντικαταστήσει το μόλις 6 μηνών Μ7.

Το πρώτο που σου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά στην ποιότητα και το φινίρισμα (ναι και όμως υπάρχει).

Το ήδη πολύ καλό Μ7 φαίνεται γατάκι μπροστά στο νέο.

Δεν έχω προλάβει ακόμη να δω πολλά πράγματα, το βράδυ θα το τεντώσω αλλά εάν το Μ7 πάει μπάλα και δεν κολλάει πουθενά, το Μ8 πάει τρίμπαλα, αεροπορία παντού.

Αν τώρα αξίζει να πας στο Μ8, η απάντηση είναι πως μάλλον όχι.

Το Μ7 είναι ήδη ΠΑΡΑ πολύ καλό και δεν θα κωλώσει πουθενά.

Πλέον νομίζω πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις κάθε χρόνο συσκευή, κάνεις πολύ καλά την δουλειά σου και με προηγούμενα μοντέλα με πολύ καλύτερο value for money.

Go for the M7.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...