Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για ένα τεύχος εφημερίδας το οποίο είναι της περασμένης εβδομάδας. Επειδή έστειλα μαιλ στην ίδια την εφημερίδα και δεν απάντησαν (!!!!!) μήπως γνωρίζετε κάποιον φορέα που να κρατάει κάποιο τέτοιο αρχείο;

Δημοσ.

Τόσο πρόσφατο πιθανότατα θα υπάρχει στα γραφεία της εφημερίδας. Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις ή πήγαινε από κει αν βολεύει

Δημοσ.

Σε περίπτωση όμως που δεν βγάλω άκρη, (ούτε στο μαιλ δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν) υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Δημοσ.

είχα πετύχει πρόσφατα ένα site που κάνει αυτή τη δουλειά, θα προσπαθήσω να το βρω και να το στείλω. Αλλά επειδή είναι πρόσφατη πιστεύω θα μπορέσεις να τη βρεις. Ψάχνεις την εφημερίδα ή κάποιο δώρο που είχε? μπορείς να ρωτήσεις και εδώ αν την έχει κανείς ή σε κανένα μαγαζί στη γειτονιά τύπου καφενείο, κομμωτήριο, προποτζήδικο κλπ

Δημοσ.

Για την ακρίβεια το ένθετο θέλω.  Είναι από την Κυριακάτικη έκδοση του Πρώτου Θέματος.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια το ένθετο θέλω.  Είναι από την Κυριακάτικη έκδοση του Πρώτου Θέματος.

Αν είναι από την τελευταία Κυριακή και σε περίπτερο μπορεί να το βρεις, δεν τα επιστρέφουν όλοι αμέσως. Κάνε μια βόλτα, εγώ είχα βρει πιο παλιά

Δημοσ.

Σε περίπτωση όμως που δεν βγάλω άκρη, (ούτε στο μαιλ δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν) υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Πάρε και ένα τηλέφωνο μπορεί να μη το έχουν με τα email

Δημοσ.

Στο δίνω σε τιμή ευκαιρίας, στη ζελατίνα του, καινουριο! τιμή: συζητήσιμη. Ανάλογα το πόσο απεγνωσμένα το θες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν είμαι και στα όρια της απόγνωσης. Απλώς θα ήθελα να είναι πλήρης η τρέχουσα σειρά λευκωμάτων. Τεσπα θα δω τι θα πουν αυτοί πρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...