Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι μπορς να δω τα πιχελσ τησ ο8ονησ;ειναι ενοχλητικο και νιωθω οτι παιζω σε αναλυσγ 800χ600.τπτ δεν ειναι κα8αρο.

οντως αξιζει αυτη η οθονη για fps games h oxi

Δημοσ.

Λογικο ειναι να μπορεις να δεις τα pixel, ειναι μονο 1080p στις 24 inches δηλαδη 91ppi (pixels/inch).
Για να μην μπορεις να δεις τα pixel πρεπει ειτε να πας σε π.χ. Dell UP2414Q (3840x2160 @24") που ειναι 180ppi, ή και σε Dell U2713HM (2560x1440 @27") που ειναι 109ppi και δεν ειναι ορατα τα pixels.

H αλλη λυση ειναι να απομακρυνθεις λιγα εκατοστα ακομα απο την οθονη σου, σε 
σημειο που να μην βλεπεις τα pixels. Αν απεχεις ~1 μετρο απο την οθονη σου δυσκολα θα δεις pixels. (Αλλα οσο απομακρυνεσαι χανεις σε μεγεθος).

Κατα τα αλλα η οθονη σου ειναι πολυ καλη για FPS games λογο του χαμηλου input lag που εχει, το οποιο ειναι λιγοτερο απο 1 frame, και του χαμηλου χρονου αποκρισης. Αλλα χανει σε ποιοτητα οικονας και γωνιες θεασης.

Επισης, εισαι σιγουρος οτι εχεις ρυθμισει σωστα την αναλυση και στα windows και στα παιχνιδια σου? Δηλαδη 1920x1080.

Δημοσ.

Διόρθωσε αν μπορείς το μήνυμα σου...Κάθεσαι σε σωστή απόσταση; Όπως σου πε και ο cowboy δες και την ανάλυση/ρυθμίσεις και με τι connector την έχεις.

Δημοσ.

Διόρθωσε αν μπορείς το μήνυμα σου...Κάθεσαι σε σωστή απόσταση; Όπως σου πε και ο cowboy δες και την ανάλυση/ρυθμίσεις και με τι connector την έχεις.

εχω dvi και οι ρυθμισεισ ειναι μια χαρα

Λογικο ειναι να μπορεις να δεις τα pixel, ειναι μονο 1080p στις 24 inches δηλαδη 91ppi (pixels/inch).

Για να μην μπορεις να δεις τα pixel πρεπει ειτε να πας σε π.χ. Dell UP2414Q (3840x2160 @24") που ειναι 180ppi, ή και σε Dell U2713HM (2560x1440 @27") που ειναι 109ppi και δεν ειναι ορατα τα pixels.

H αλλη λυση ειναι να απομακρυνθεις λιγα εκατοστα ακομα απο την οθονη σου, σε σημειο που να μην βλεπεις τα pixels. Αν απεχεις ~1 μετρο απο την οθονη σου δυσκολα θα δεις pixels. (Αλλα οσο απομακρυνεσαι χανεις σε μεγεθος).

Κατα τα αλλα η οθονη σου ειναι πολυ καλη για FPS games λογο του χαμηλου input lag που εχει, το οποιο ειναι λιγοτερο απο 1 frame, και του χαμηλου χρονου αποκρισης. Αλλα χανει σε ποιοτητα οικονας και γωνιες θεασης.

Επισης, εισαι σιγουρος οτι εχεις ρυθμισει σωστα την αναλυση και στα windows και στα παιχνιδια σου? Δηλαδη 1920x1080.

δεν καταλαβεσ το προβλημα.το πανελ μου προκαλει ζαλαδα και η παλια οθονη μου 1680χ1050 ειναι καλυτερο

Δημοσ.

Με την ελαχιστη μιας προτασης περιγραφη του προβληματος που εχεις γραψει, δεν μπορει να σε βοηθησει καποιος προσπαθωντας να μαντεψει τι θα μπορουσε να ειναι το προβλημα. Γραψε μια αναλυτικη και ολοκληρωμενη περιγραφη του προβληματος και ανεβασε και μια φωτογραφια, αλλιως πηγενε την οθονη σε καποιον τεχνικο-καταστημα για να τη δει, να καταλαβει, και να σε βοηθησει.
Σε ποια περιοχη βρισκεσαι?

Δημοσ.

Με την ελαχιστη μιας προτασης περιγραφη του προβληματος που εχεις γραψει, δεν μπορει να σε βοηθησει καποιος προσπαθωντας να μαντεψει τι θα μπορουσε να ειναι το προβλημα. Γραψε μια αναλυτικη και ολοκληρωμενη περιγραφη του προβληματος και ανεβασε και μια φωτογραφια, αλλιως πηγενε την οθονη σε καποιον τεχνικο-καταστημα για να τη δει, να καταλαβει, και να σε βοηθησει.

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι?

ειμαι αλεξανδρουπολη και νομιζω καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.https://www.google.gr/search?q=dvi-i&rlz=1C1MSIM_enGR583GR583&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZON1U9qnIMP20gWg54CYCQ&ved=0CDgQsAQ&biw=1920&bih=979#facrc=_&imgdii=_&imgrc=NIcKIs_BW_2rmM%253A%3Ba_S2oxiktrByQM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.overclock.net%252Fimage%252Fid%252F4079839%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.overclock.net%252Ft%252F1351331%252Fshimian-dvi-i-vs-dvi-d%3B440%3B261.εχςτο dvi d ενω το gpu εχει dvid dual link omws με αποτελεσμα μερικα πιξελ να ειναι σαν dead h stucked δημιουργωντας μια θολουρα.τι πιστευετε

δεν εχω κινητο για φοτο γιατι χαλασε

Δημοσ.

Οχι δεν μπορει να γινει κατι τετειο. Οποιοδηποτε DVI καλωδιο εχει αρκετο bandwidth για 1080p στα 60Hz.
Επισης τα καμενα και τα κολλημενα pixels ειναι αλλο πραγμα, και εχουν να κανουν αποκλειστικα και μονο με το panel της οθονης. Αλλα και και να εχεις καμενα pixels δεν θα επρεπε να εχει "θολουρα".

Για ψαξε λιγο μηπως βρεις τροπο να μας βγαλεις μια φωτο την οθονη, με καποιο αλλο κινητο ή καμερα.

Δημοσ.

Οχι δεν μπορει να γινει κατι τετειο. Οποιοδηποτε DVI καλωδιο εχει αρκετο bandwidth για 1080p στα 60Hz.

Επισης τα καμενα και τα κολλημενα pixels ειναι αλλο πραγμα, και εχουν να κανουν αποκλειστικα και μονο με το panel της οθονης. Αλλα και και να εχεις καμενα pixels δεν θα επρεπε να εχει "θολουρα".

Για ψαξε λιγο μηπως βρεις τροπο να μας βγαλεις μια φωτο την οθονη, με καποιο αλλο κινητο ή καμερα.

η αγορα εγινε απο amazon ,αν οντως εχει προβλημα ποθ το στελνς για επισκεθη η αντικατασταση?(μπορς να τους δωσω την οθονη και αυτοι τα λεφτα μου?)

επισησ οι φιλοι μου μου ειπαν οτι τα pixels τους δεν ειναι ετσι και γενικα οι οθονες τους

post-298399-0-31816200-1400263885_thumb.jpg

post-298399-0-32730300-1400263888_thumb.jpg

post-298399-0-98138400-1400263899_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηπως εχεις κατεβασει πολυ το Sharpness απο τις ρυθμισεις τις οθονης? Για βρες αυτη τη ρυθμιση στο μενου και ανεβασετη.

Δημοσ.

νομιζω την ειχα βαλει στο 0 ,8α το ανεβασω και 8α σου πω και γενικα thanks gia thn βοηθεια σου

τλκ τπτ παλι το ιδιο παραμενει ειτε στο 0 ειτε στο 10 ειτε στο 5

οταν το ανεβαζω το κειμενο γινεται πιο 8ωλο,δοκιμασα μια ο8ονη 1680χ1050 την παλια μου δλδ και ειδα το ιδιο προβλημα.και οι δυο ο8ονες εχουν προβλημα με το δωι σινγλε και για αυτο τωρα εχω hdmi στη ρλ2455hm alla παλι φαινεται το προβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...