Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τηλεφωνα τα βρισκουν απο εκει που τα βρισκουν και οι εταιριες που σε παιρνουν τηλ να σου πουλησουν απο συνδρομη μεχρι αρακα :P

Δημοσ.

Από τους πιο απλούς τρόπους για να μαζέψουν λίστες με αριθμούς και τους κατόχους, είναι όταν στέλνουμε μήνυμα για διαγωνισμούς ραδιοφώνου ή από κάποιο site σε αυτά τα 5ψήφια (πχ  Ράδιο Τάδε Τάδεγλου στο 54123). Και το ίδιο με το mail όταν το δίνουμε σε κάποιο site συνοδευόμενο από το ονοματεπώνυμο..

Σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την επικοινωνία με τέτοια μέσα (email, sms, fax, αυτόματοι τηλεφωνητές κ.ά.), με την εξαίρεση των τηλεφωνικών κλήσεων από ανθρώπους, απαιτείται η προηγούμενη συγκατάθεση («opt-in») του αποδέκτη της επικοινωνίας (συνδρομητή), εκτός και αν υφίσταται πελατειακή σχέση ή προηγούμενη συναλλακτική επαφή και η επικοινωνία πραγματοποιείται με κάποια μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. email, sms).

Εχθές μου ήρθε και εμένα ένα μήνυμα από κάποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ήταν και από γειτονικό Δήμο, μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πρέπει να ήταν τυχαία επιλογή ο αριθμός μου. Τον γκούγκλαρα πάντως τον τύπο και βρήκα τον αριθμό του και του έστειλα κι εγώ ένα μήνυμα!

Δημοσ.

ο αριθμός μου προφανώς πριν εμένα ανήκε σε μια κυρία που ήταν χωμένη μέχρι τα μπούνια σε ένα από τα μεγάλα κόμματα

με αποτέλεσμα πριν από κάθε εκλογές να σκάνε εκατοντάδες sms από υποψήφιους κλπ, σε γιορτές να έρχονται ευχητήρια μηνύματα κλπ

πήρα τηλέφωνο στο κόμμα και τους ζήτησα να με αφαιρέσουν από τη λίστα τους αλλά μάλλον είχε δώσει τη λίστα και σε επιμέρους βουλευτές κλπ οπότε κάθε φορά πρέπει να παίρνω τον εκάστοτε υποψήφιο για να με βγαζει από τη λίστα

με τους βουλευτές ηταν καπως ευκολο αν και κουραστικό (γιατί έπρεπε να βρω το τηλέφωνο τους αφού μου έστελναν από αυτά τα μαζικά που δε μπορεις να απαντήσεις άμεσα γιατί δεν δεχεται μηνυμα ο παραλήπτης)

τώρα με τους δημοτικούς συμβούλους γινεται ο τρελος χαμος και δεν μπορω να βρω τα τηλεφωνα τους

εχετε καμια προταση πως γινεται να σταματησει ολο αυτό; πως μπορώ να μπλοκάρω όλα τα μηνύματα που προέρχονται από αυτές τις εταιρίες μαζικών μηνυματων;

η πλακα ειναι πως η τυπισσα που ειχε το νουμερο πριν απο εμενα ειναι αθηναια, οποτε τα μηνυματα τους δε με αφορουν στο ελαχιστο καθως δεν ψηφιζω εκει

Δημοσ.

Προσωπικη πειρα απο συγγενη υποψηφιο τα τηλεφωνα τα προμηθευτηκε απο γνωστους και φιλους οποτε μην ψαχνετε για εταιρείες που πουλησαν τα προσωπικά σας στοιχεια αλλα γιαωτους φιλους/συγγενης που ειναι μπλεγμενοι/κοντα με υποψηφιους.Και φυσικα οταν θα ερθει η ωρα των βουλευτικων ο καθε υποψηφιος τοπικος/δημοτικος συμβουλος θα δωσει αυτα τα τηλ. σε υποψηφιους βουλευτες και παει λεγοντας....

Δημοσ.

ο αριθμός μου προφανώς πριν εμένα ανήκε σε μια κυρία που ήταν χωμένη μέχρι τα μπούνια σε ένα από τα μεγάλα κόμματα

με αποτέλεσμα πριν από κάθε εκλογές να σκάνε εκατοντάδες sms από υποψήφιους κλπ, σε γιορτές να έρχονται ευχητήρια μηνύματα κλπ

πήρα τηλέφωνο στο κόμμα και τους ζήτησα να με αφαιρέσουν από τη λίστα τους αλλά μάλλον είχε δώσει τη λίστα και σε επιμέρους βουλευτές κλπ οπότε κάθε φορά πρέπει να παίρνω τον εκάστοτε υποψήφιο για να με βγαζει από τη λίστα

με τους βουλευτές ηταν καπως ευκολο αν και κουραστικό (γιατί έπρεπε να βρω το τηλέφωνο τους αφού μου έστελναν από αυτά τα μαζικά που δε μπορεις να απαντήσεις άμεσα γιατί δεν δεχεται μηνυμα ο παραλήπτης)

τώρα με τους δημοτικούς συμβούλους γινεται ο τρελος χαμος και δεν μπορω να βρω τα τηλεφωνα τους

εχετε καμια προταση πως γινεται να σταματησει ολο αυτό; πως μπορώ να μπλοκάρω όλα τα μηνύματα που προέρχονται από αυτές τις εταιρίες μαζικών μηνυματων;

η πλακα ειναι πως η τυπισσα που ειχε το νουμερο πριν απο εμενα ειναι αθηναια, οποτε τα μηνυματα τους δε με αφορουν στο ελαχιστο καθως δεν ψηφιζω εκει

Δε νομίζω ότι κάθονται να σε σβήσουν πάντως, μάλλον θα σου έρθουν κι άλλα μηνύματα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...