thodoris1985 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Just WOW!!! Αντε να δουμε αμα θα ανοιξει νεους δρομους στο developing ή θα πληρωνουνε μια ζωη μυνησεις τα παλικαρια Μάλλον το κόβω ότι μόλις βρήκαν δουλειά!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 iPhone 4 εχω...και αλλο ηταν το point. Ποια ειναι η εξηγηση σου, οτι βαριουνται να φτιαξουν το ιδιο ακριβως UI σε ολα τα OS? Ποσο θα τους επερνε, 3 δευτερολεπτα? Απλως απτην μια εχουν τους iOS users, οι οποιοι διαλεξαν ενα κινητο / λειτουργικο βαση εμφανισης, και απτην αλλη τους android users, που δεν τους νοιαζει και απο πλαστελινη να ειναι, γιατι ειναι εργαλειο / υπολογιστης τσεπης. Σε ποιους απτους 2 λοιπον θα πουλησει η εφαρμογη λογο εμφανισης....? Αφηνω να το κρινεις μονος σου ps1. Οπως προειπα ομως, υποκειμενικα πραματα ειναι αυτα. Εγω προτιμω ας πουμε σαν UI το app store, αλλα πολλοι με λενε τυφλο και οτι το google play ειναι καλυτερο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ps2. Oσο για το εμπριμε, νομιζω εχεις το μυαλο να καταλαβεις καλυτερα απτο να παρεις κυριολεκτικα...οποτε σταματα να το παιζεις χαζος Αν πιστεύεις πως επιλέγουμε iphone μόνο για την εμφάνισή του, δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα! Ξαναλέω: παίξε με εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί και για τα 2 λειτουργικά και έλα μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου! μονο αν δεν κοιταγαν το κερδος αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε δυστηχως εγω ειμαι τρελος γκατζετακιας το ui του,ios δεν με κερδισε ποτε ηθελα να,παρω το πρωτο iphone,αλλα δεν με τραβαγε,το ιδιο και τα επομενα οταν επιασα ομως,το πρωτο android κινητο τοτε κολλησα. Μην μπερδεύετε το UI του λειτουργικού με τις ίδιες τις εφαρμογές σχεδιαστικά! Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα 2 λειτουργικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ένας developer για να φτιάξει κάτι. Και αυτές οι διαφορές επηρεάζουν άμεσα την εμφάνιση, την απόκριση ή τη μνήμη που χρειάζεται ένα app. Η "Java" του Android vs της Objective C του iOS, είναι σα να λέμε "windows 95 vs Windows8". 2
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν πιστεύεις πως επιλέγουμε iphone μόνο για την εμφάνισή του, δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα! Ξαναλέω: παίξε με εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί και για τα 2 λειτουργικά και έλα μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Μην μπερδεύετε το UI του λειτουργικού με τις ίδιες τις εφαρμογές σχεδιαστικά! Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα 2 λειτουργικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ένας developer για να φτιάξει κάτι. Και αυτές οι διαφορές επηρεάζουν άμεσα την εμφάνιση, την απόκριση ή τη μνήμη που χρειάζεται ένα app. Η "Java" του Android vs της Objective C του iOS, είναι σα να λέμε "windows 95 vs Windows8". Και το Android εχει C και C++, νομιζω επισης επειδη βασιζεται στο λινουξ εχει πιο πολλες δηνατοτητες απλα το iOS εχει πιο πολλα φραγκα για αυτο το προτιμουν οι developers.
Feregorn Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Η "Java" του Android vs της Objective C του iOS, είναι σα να λέμε "windows 95 vs Windows8". Ανάποδα μας τα λες.... 2
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πιστευω το αντιθετο θα επρεπε να γινει. android apps σε ios. Απο android δεν λειπει τιποτα. Πολλα λοιπουν απο το android και τα εχει exclusive το ios. Οπως ειναι το hearthstone της Blizzard, και πολλα ψαχμενα επιτραπεζια που δεν θα τα δειτε ποτε σε android.
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν πιστεύεις πως επιλέγουμε iphone μόνο για την εμφάνισή του, δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα! Ξαναλέω: παίξε με εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί και για τα 2 λειτουργικά και έλα μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Μα και γω iPhone εχω. Δεν ειπα μονο για την εμφανιση οτι το επιλεγουμε, ειπα οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος. Το εχω ξαναπει και αλλου, το ενα ειναι υπολογιστης τσεπης, το αλλο ειναι pretty dumbphone. Και προφανως εχω παιξει με εφαρμογες και απτα 2. Οι εντυπωσεις μου ειναι αυτες που προειπα. Τα εργαλεια δεν τα επιλεγεις για την εμφανιση. Ο αγροτης δεν θα παρει το πιο ωραιο τρακτερ, θα παρει αυτο που κανει καλυτερα τη δουλεια του. Απτην αλλη. ο αγροτης το ΙΧ του θα το επιλεξει λογω εμφανισης, αλλιως θα μετακινιοταν με το τρακτερ. Μην μπερδεύετε το UI του λειτουργικού με τις ίδιες τις εφαρμογές σχεδιαστικά! Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα 2 λειτουργικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ένας developer για να φτιάξει κάτι. Και αυτές οι διαφορές επηρεάζουν άμεσα την εμφάνιση, την απόκριση ή τη μνήμη που χρειάζεται ένα app. Η "Java" του Android vs της Objective C του iOS, είναι σα να λέμε "windows 95 vs Windows8". Eτσι οπως τα λες, ΑΚΡΙΒΩΣ τουμπα! Δεν ξερω που διαβασες τι, μιας και προφανως ο ιδιος εμπειρια δεν θα εχεις (αλλιως δεν θα γραφες τετοια πραματα ) αλλα η obj C ειναι γλωσσα των 80's. Σαφως βεβαια ειναι πιο "ελαφρια" γλωσσα, μια και δεν χρειαζεται compiler / interpreter, αλλα η ευκολια και τα εργαλεια αυτα καθεαυτα σαφεστατα και δεν συγκρινονται. Πολλα λοιπουν απο το android και τα εχει exclusive το ios. Οπως ειναι το hearthstone της Blizzard, και πολλα ψαχμενα επιτραπεζια που δεν θα τα δειτε ποτε σε android. Και το αναποδο ασφαλως, σωστα?
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 . Για οσους θελουν ουσια, υπαρχει το android Το ακουσαμε και αυτο.. Το λειτουργικο που μοιραζει δωρεαν η διαφημιστικη εταιρια google για να μην χανει πελατες απο τις διαφημησεις της, τωρα απεκτησε και...ουσια
allure_boy Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Λείπει! Η αισθητική και η προσεγμένη εμφάνιση των ios apps! Αυτό μου έλειπε συνεχώς όσο είχα συσκευή με android! .πολυ σωστος ...αλλο αντροιτ αλλο ιος
mants118 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 σχετικό - άσχετο: και που το δοκίμασαν;;; σε Nexus 7!!! είναι το καλύτερο android tablet!!!
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το ακουσαμε και αυτο.. Το λειτουργικο που μοιραζει δωρεαν η διαφημιστικη εταιρια google για να μην χανει πελατες απο τις διαφημησεις της, τωρα απεκτησε και...ουσια Σωστα. Αλλωστε οι καταναλωτες δωρεαν αγοραζουν τα κινητα με android. Αμα κοστζαν 7 κατοσταρικα (οσο το s2/s3/s4/s5) δεν θα τα αγοραζε κανεις. Βρε τι λες? Αληθεια, δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Πως συγχεεται το αν ειναι καλο το λειτουργικο με το πως βγαζει λεφτα η google? Δηλαδη επειδη αντιστοιχα η Apple ειναι νταβατζης στους developers και παιρνει με το ζορι μεριδιο απο τις πωλησεις, σημενει οτι το ios ειναι που****? Η 2 μετρα και 2 σταθμα, οτι μας συμφερει κοιταμε?
runk Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Με δεδομένο οτι το android έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών αφού η apple δεν αφήνει κάποιες κατηγορίες γιατί ... αυτή ξέρει καλύτερα τι θέλουν οι πελάτες της απο τους ίδιους, τι νόημα έχει αυτή η κίνηση; Απο τεχνικής πλευράς μπράβο τους, πρακτικά όμως...
nicotenios Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Απλως απτην μια εχουν τους iOS users, οι οποιοι διαλεξαν ενα κινητο / λειτουργικο βαση εμφανισης, και απτην αλλη τους android users, που δεν τους νοιαζει και απο πλαστελινη να ειναι, γιατι ειναι εργαλειο / υπολογιστης τσεπης. Σε ποιους απτους 2 λοιπον θα πουλησει η εφαρμογη λογο εμφανισης....? Αφηνω να το κρινεις μονος σου Το ότι όσοι παίρνουν android χρειάζονται-έστω θέλουν εργαλείο-έστω το χρησιμοποιούν εν τέλει ως εργαλείο είναι τουλάχιστον μια υπεργενίκευση και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.Το ότι ένα μέρος από εμάς που έχουν/+είχαν android την ακούσαμε κάποια στιγμή developers επειδή τρέξαμε μια rom με το πανεύκολο android μου ακούγεται πιο ειλικρινές ;Ρ Android έχουν από την θεία της γειτονιάς που το πιο ψαγμένο που κάνει είναι να googlaρει το πρόγραμμα του star για το ΣΚ μέχρι τον υπεύθυνο υπολογ+δικτύων του Πολυτεχνείου. Σε αυτό ρόλο έχει παίξει και η τεράστια γκάμα συσκευών που υπάρχει για android και η ποικιλία τιμών καθώς δεν ψάχνουν όλοι κινητό 700 ευρώ που ζητάνε για τα iPhone. Τώρα ότι στην Apple πληρώνεις και design δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο που πληρώνεις.Δηλαδή ένα όμορφο τρακτέρ 50hp παραμένει τρακτέρ και ας μην είναι το άσχημο τρακτέρ των 80hp:) Και το design παίζει παντού σε ένα κινητό μην το υποτιμάς ως φρου-φρου. Design είναι και το γεγονός ότι με long press στο android βλέπεις τι τρέχει background και με swype το σβήνεις. Τώρα το τι θεωρώ εγώ ότι κάνει ένα κινητό (εύχρηστο) εργαλείο και τι εσύ και τι ο γιατρός/τεχνίτης/μηχανικός/ναυτικός/νοικοκυρά κτλπ. περι ορέξεως..
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το ότι όσοι παίρνουν android χρειάζονται-έστω θέλουν εργαλείο-έστω το χρησιμοποιούν εν τέλει ως εργαλείο είναι τουλάχιστον μια υπεργενίκευση και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.Το ότι ένα μέρος από εμάς που έχουν/+είχαν android την ακούσαμε κάποια στιγμή developers επειδή τρέξαμε μια rom με το πανεύκολο android μου ακούγεται πιο ειλικρινές ;Ρ Android έχουν από την θεία της γειτονιάς που το πιο ψαγμένο που κάνει είναι να googlaρει το πρόγραμμα του star για το ΣΚ μέχρι τον υπεύθυνο υπολογ+δικτύων του Πολυτεχνείου. Σε αυτό ρόλο έχει παίξει και η τεράστια γκάμα συσκευών που υπάρχει για android και η ποικιλία τιμών καθώς δεν ψάχνουν όλοι κινητό 700 ευρώ που ζητάνε για τα iPhone. Τώρα ότι στην Apple πληρώνεις και design δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο που πληρώνεις.Δηλαδή ένα όμορφο τρακτέρ 50hp παραμένει τρακτέρ και ας μην είναι το άσχημο τρακτέρ των 80hp:) Και το design παίζει παντού σε ένα κινητό μην το υποτιμάς ως φρου-φρου. Design είναι και το γεγονός ότι με long press στο android βλέπεις τι τρέχει background και με swype το σβήνεις. Τώρα το τι θεωρώ εγώ ότι κάνει ένα κινητό (εύχρηστο) εργαλείο και τι εσύ και τι ο γιατρός/τεχνίτης/μηχανικός/ναυτικός/νοικοκυρά κτλπ. περι ορέξεως.. Μπλα μπλα μπλα. Το οτι εγω θα παρω το τρακτερ και θα το βγαζω βολτα / θα το παω για ψωνια στο supermarket δεν αναιρει το λογο για τον οποιο φτιαχτηκε το τρακτερ. Φτιαχτηκε για τα χωραφια. Αντιστοιχα και το android, γενικοτερα η φιλοσοφια του, δεν ειναι για να το δωσω στη γιαγια μου και να τη παιρνω τηλεφωνο να δω που βρισκεται επειδη χαθηκε λογω Αλτσχαιμερ, ουτε στη 15χρονη κορη μου για να βγαζει ημυγυμνη selifies κρυμενη στη τουαλετα. Δεν ειπα οτι στην Apple πληρωνεις το design, ειπα οτι αυτο πουλαει. Design, το logo του μηλου, οι ομορφες θηκες με τα αυτακια κλπα κλπα. ps1. Ουτε γιαγια με Αλτσχαιμερ εχω, ουτε κορη
atheatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν βλέπω το λόγο να μην το υποστηρίξει πάντως η Google το συγκεκριμένο app. Το web traffic στις ΗΠΑ είναι χαμηλότερο απο το iOS ,πάρολο την παντοκρατορία στις πωλήσεις του Android. Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να surfaroun περισσότερο το συγκεκριμένο app. Εκτός και την google δεν την ενδιαφέρει το web traffic....... Και μην μου πείτε ότι όσοι έχουν android συσκευές δεν μπαίνουν στο internet,γιατι είναι πιο "επαγγελματίες" απο τους αντίστοιχους iOS users γιατι θα στεναχωρησετε τον Eric,που έφυγε απο την apple να πουλήσει σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το internet experience.....
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ω ναι, μπορούμε να τρέξουμε ios. Το lag το πρόσεξε κανείς; Χειρότερο και από remote connection.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα