Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 To oτι ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο δεν σε συγκινησε βλεπω..
pournaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν πιστεύεις πως επιλέγουμε iphone μόνο για την εμφάνισή του, δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα! Ξαναλέω: παίξε με εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί και για τα 2 λειτουργικά και έλα μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Μην μπερδεύετε το UI του λειτουργικού με τις ίδιες τις εφαρμογές σχεδιαστικά! Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα 2 λειτουργικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ένας developer για να φτιάξει κάτι. Και αυτές οι διαφορές επηρεάζουν άμεσα την εμφάνιση, την απόκριση ή τη μνήμη που χρειάζεται ένα app. Η "Java" του Android vs της Objective C του iOS, είναι σα να λέμε "windows 95 vs Windows8". Σχετικο... αν κανουμε μια δημοσκοπηση (μιας και ειναι και της μοδας) στο συνολο των χρηστων του αιφον, ισως το αποτελεσμα να δειξει οτι η πλειοψηφια το παιρνει λογω εμφανισης (το ιδιο βεβαια ισχυει και για το ανδροιντ).
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 To oτι ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο δεν σε συγκινησε βλεπω.. Μα καθόλου όμως. Σαν να θέλουν να πούνε οτι το κενό έχει μειωθέι. Πόσο ρεζίλικο;
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μα καθόλου όμως. Σαν να θέλουν να πούνε οτι το κενό έχει μειωθέι. Πόσο ρεζίλικο; Ποιο κενο? Ποιοι θελουν να πουν? Το thread το διαβασες?
fmarkos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μα καθόλου όμως. Σαν να θέλουν να πούνε οτι το κενό έχει μειωθέι. Πόσο ρεζίλικο; Ποιο κενό; Ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2014 από fmarkos 6
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πολλα λοιπουν απο το android και τα εχει exclusive το ios. Οπως ειναι το hearthstone της Blizzard, και πολλα ψαχμενα επιτραπεζια που δεν θα τα δειτε ποτε σε android. pew pew pew 700 ευρω για να παιζεις hearthstone; χαχα Λείπει! Η αισθητική και η προσεγμένη εμφάνιση των ios apps! Αυτό μου έλειπε συνεχώς όσο είχα συσκευή με android! Χαίρομαι που συμφωνείς πως λειπουν εφαρμογές στο ios ενω στο android η αισθητική σου. 1
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ποίο κενό; Ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα; "Δημόσιου" και "ιδιωτικού" τομέα. Εν προκειμένω το κενό είναι τεράστιο... Συγνώμη ήταν και νωρίς, η διαφορά αν θες...
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 pew pew pew 700 ευρω για να παιζεις hearthstone;απο το μυαλο σου τις βγαζεις τις τιμες; ipad mini retina καινουργιο μοντελο του 2014 κανει 350€ κούτα. ουτε μεταχειρισμενο ουτε τιποτα Χαίρομαι που συμφωνείς πως λειπουν εφαρμογές στο iosΚαλα αυτο σαν ανεκδοτο και μονο. Το ios ειναι το λειτουργικο που βγαινουν πρωτα ολες οι εφαρμογες, και μετα απο καιρο βγαινει και μια τρισαθλια εκδοση για android. λοιπον παιδια εγω πιστευω οτι μερικοι εδω μεσα δεν ειχατε ποτε σας Ios για να συγκρινετε, αλλα νταξει εχετε γνωμη κανονικα, οπως πρεπει. 2
infamous2456 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αναρωτιέμαι ποσο κολλημένοι μπορεί να είστε μερικοί..Τι πάει να πει ότι στο android οι εφαρμογές δεν είναι αναγκαίο να έχουν καλό design?? Εννοείται πως πρέπει να έχουν για να κάνουν πιο καλή την εμπειρία χρξσης..και από ποτε το android είναι μόνο για τους ψαγμένους? Ειμαι σίγουρος οτί η google δεν συμφωνεί μαζί σου..Η πλειοψηφία των χρηστών δεν ξέρει καν τι έκδοση android τρέχει το κινητό τους..Οποτε για την πλειοψηφία αυτά περί εργαλεία δουλειας κλπ κλο είναι μπούρδες..Οι εφαρμογές στο app store για ποικίλους λόγους έχουν συνήθως πιο ωραίο design..Από την άλλη στο play store υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και πολλές εφαρμογές με περισσότερες δυνατότητες..Εμεις που ενδιαφερόμαστε και τα ψάχνουμε διαλέγουμε ότι πιστεύουμε ότι καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες μας..Η πλειοψηφία όμως επιλεγει με βάση το κόστος και τις επιρροές απο το marketing.. 2
giannispapad Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 απο το μυαλο σου τις βγαζεις τις τιμες; ipad mini retina καινουργιο μοντελο του 2014 κανει 350€ κούτα. ουτε μεταχειρισμενο ουτε τιποτα Καλα αυτο σαν ανεκδοτο και μονο. Το ios ειναι το λειτουργικο που βγαινουν πρωτα ολες οι εφαρμογες, και μετα απο καιρο βγαινει και μια τρισαθλια εκδοση για android. λοιπον παιδια εγω πιστευω οτι μερικοι εδω μεσα δεν ειχατε ποτε σας Ios για να συγκρινετε, αλλα νταξει εχετε γνωμη κανονικα, οπως πρεπει. Δεν μου λες φιλέ μου που πρωτα βγαίνουν οι εφαρμογές στο ios και μετα στο android! Instagram εχεις στο ipad mini? Foursquare εχεις στο ιπαντ μίνι? Τα προγράμματα τις qnas τρέχουν στο μίνι σου? Μου αρέσει που λέγανε οτι η αππλε έχει οδικές εφαρμογές για το ταμπλέτες τις,πήρα ενα μίνι για 2 εβδομαδες και το πούλησε όσο όσο για να ξεμπερδεψω!!!! Πάντως πραγματικα μονο σε τεστ να μείνει αυτή η βλακεία ,δεν νομιζω να χρειαζεται κανεις στο αντροιντ του ιος εφαρμογές..... 2
fmarkos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 "Δημόσιου" και "ιδιωτικού" τομέα. Εν προκειμένω το κενό είναι τεράστιο... Συγνώμη ήταν και νωρίς, η διαφορά αν θες... Εντάξει κάνει βήματα το ios αλλά όσο κρατάει κλειδωμένα πράγματα την διαφορά με το android δύσκολα θα την καλύψει...
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν μου λες φιλέ μου που πρωτα βγαίνουν οι εφαρμογές στο ios και μετα στο android! Instagram εχεις στο ipad mini? Foursquare εχεις στο ιπαντ μίνι? Ναι υπαρχουν και οι δυο εφαρμογες στο ipad..
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 "Δημόσιου" και "ιδιωτικού" τομέα. Εν προκειμένω το κενό είναι τεράστιο... Συγνώμη ήταν και νωρίς, η διαφορά αν θες... Ποια διαφορα?
fingolfingr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Aν και αυτα υποκειμενικα ειναι, ετσι ειναι τα εργαλεια δουλειας. Και το νυστερι στο χειρουργο μπορει να φαινεται ασχημο, δεν θα παε να παρει εμπριμε ψαλιδι ομως γιατι τον χαλαει η αισθητικη. Για οσους θελουν ουσια, υπαρχει το android, για οσους θελουν φρου φρου, υπαρχει το ios, γιατι να τα κανουμε cocktail? Κακο κανει η πολυφωνια? Εγώ ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Αν τα ελεγες αναποδα τότε ΟΚ. Το iPhone με το IOS που εχει στανταρ UI το συγκρίνεις με "εμπριμέ ψαλίδι" και ότι επιλέγει IOS όποιος θελει φρου φρου (????), ενώ το android που είναι πιο παραμετροποιήσιμο και το εχεις σαν εργαλείο δουλειας. Εγώ έχω και τα 2. Και ενώ με το android πειραματίζομαι όλη την ώρα, το πήρα κυρίως για τα φρου φρου που εχει στην παραμετροποιηση. Το iphone από την άλλη, το εχω σαν εργαλείο δουλειας. Είναι σταθερό και για την χρήση που του κάνω αξιοπιστο. Δεν μπαίνω καθόλου σε διαδικασία σύγκρισης για το πιο είναι το καλύτερο γιατί πολύ απλά κανω διαφορετικη χρήση στο κάθε ένα. Το καθενα για την δουλεια του. Το να θεωρείς ένα Galaxy note εργαλείο δουλειας θα το δεχτώ. Αλλα όχι γενικώς το android. Όπως και επίσης είναι τραγικό να θεωρείς ότι το iPhone το αγοράζουν μόνο όσοι θελουν να το παίξουν μουρη ενώ όλοι όσοι αγοράζουν 5ιντσο galaxy S4 τα έχουν σαν εργαλείο δουλειας. 2
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Αν τα ελεγες αναποδα τότε ΟΚ. Το iPhone με το IOS που εχει στανταρ UI το συγκρίνεις με "εμπριμέ ψαλίδι" και ότι επιλέγει IOS όποιος θελει φρου φρου (????), ενώ το android που είναι πιο παραμετροποιήσιμο και το εχεις σαν εργαλείο δουλειας. Εγώ έχω και τα 2. Και ενώ με το android πειραματίζομαι όλη την ώρα, το πήρα κυρίως για τα φρου φρου που εχει στην παραμετροποιηση. Το iphone από την άλλη, το εχω σαν εργαλείο δουλειας. Είναι σταθερό και για την χρήση που του κάνω αξιοπιστο. Δεν μπαίνω καθόλου σε διαδικασία σύγκρισης για το πιο είναι το καλύτερο γιατί πολύ απλά κανω διαφορετικη χρήση στο κάθε ένα. Το καθενα για την δουλεια του. Το να θεωρείς ένα Galaxy note εργαλείο δουλειας θα το δεχτώ. Αλλα όχι γενικώς το android. Όπως και επίσης είναι τραγικό να θεωρείς ότι το iPhone το αγοράζουν μόνο όσοι θελουν να το παίξουν μουρη ενώ όλοι όσοι αγοράζουν 5ιντσο galaxy S4 τα έχουν σαν εργαλείο δουλειας. Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι τι γραφω. Το για ποιο λογο το παιρνει ο καθενας δεν εχει ουδεμια σχεση με το για ποιο λογο εχει φτιαχτει μια συσκευη. Το οτι μπορει εγω να αγορασω τρακτερ να παω στο super markte δεν σημαινει οτι το τρακτερ ενδεικυνται για κατι τετοιο. Η φιλοσοφια γυρω απο την οποια ειναι στημενη το android ειναι αυτη ενος υπολογιστη τσεπης. Η φιλοσοφια γυρω απο το iOS ειναι media consumption. Τωρα γιατι αγοραζει ο καθενας τι, αλλο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα