Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 απο το μυαλο σου τις βγαζεις τις τιμες; ipad mini retina καινουργιο μοντελο του 2014 κανει 350€ κούτα. ουτε μεταχειρισμενο ουτε τιποτα καλα εκει αστο το χανεις και απο τα windows 8.
fingolfingr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι τι γραφω. Το για ποιο λογο το παιρνει ο καθενας δεν εχει ουδεμια σχεση με το για ποιο λογο εχει φτιαχτει μια συσκευη. Το οτι μπορει εγω να αγορασω τρακτερ να παω στο super markte δεν σημαινει οτι το τρακτερ ενδεικυνται για κατι τετοιο. Η φιλοσοφια γυρω απο την οποια ειναι στημενη το android ειναι αυτη ενος υπολογιστη τσεπης. Η φιλοσοφια γυρω απο το iOS ειναι media consumption. Τωρα γιατι αγοραζει ο καθενας τι, αλλο θεμα Αν καταλαβαίνω καλά την παρομοίωση, το iOS είναι φτιαγμένο κυρίως για media consumption και ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για αλλα πράγματα...... δεν είναι αυτά η κύρια χρήση του. Ετσι; Εγώ από την αλλη πιστευω το ακριβώς αντίθετο. Από την μία μεριά, ενας χρήστης OSX μπορεί να ξεκινήσει μια δουλεια στο IOS και μεσω iCloud να την συνεχίσει στο OSX χωρίς προγραμματα συγχρονισμου από τρίτους. Κάτι που για εμενα είναι πολύ βασικό για ένα "εργαλείο δουλειας". Από την αλλη ίσως να εχεις αυτή την εντυπωση λόγω του iTunes, που προσωπικά δεν το εχω εγκατεστημένο καν. Αν ήταν όμως φτιαγμένο για media consumption πιστευω ότι το iPhone θα είχε μεγαλύτερη οθόνη. ΥΓ: Γιατί πρεπει να μπλέκουμε με τρακτερ, ψαλίδια κλπ και να μην λεμε τα πραγματα με το όνομα τους;
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν καταλαβαίνω καλά την παρομοίωση, το iOS είναι φτιαγμένο κυρίως για media consumption και ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για αλλα πράγματα...... δεν είναι αυτά η κύρια χρήση του. Ετσι; Εγώ από την αλλη πιστευω το ακριβώς αντίθετο. Από την μία μεριά, ενας χρήστης OSX μπορεί να ξεκινήσει μια δουλεια στο IOS και μεσω iCloud να την συνεχίσει στο OSX χωρίς προγραμματα συγχρονισμου από τρίτους. Κάτι που για εμενα είναι πολύ βασικό για ένα "εργαλείο δουλειας". Από την αλλη ίσως να εχεις αυτή την εντυπωση λόγω του iTunes, που προσωπικά δεν το εχω εγκατεστημένο καν. Αν ήταν όμως φτιαγμένο για media consumption πιστευω ότι το iPhone θα είχε μεγαλύτερη οθόνη. ΥΓ: Γιατί πρεπει να μπλέκουμε με τρακτερ, ψαλίδια κλπ και να μην λεμε τα πραγματα με το όνομα τους; Μα ολοκληρη η φιλοσοφια πισω απο το ενα λειτουργικο και το αλλο κανει μπαμ πως το android θελει να γινει (και καταφερνει, οσο το δυνατον καλυτερα) υπολογιστης τσεπης. File manager, απειρη συνδεσιμοτητα με τα ΠΑΝΤΑ, και εφαρμογες που πειραζουν τον ιδιο τον πυρηνα του λειτουργικου. Οποιοδηποτε εφαρμογη χρειαστεις σου ειναι διαθεσιμη στο google store, και αν οχι, τοτε απο αλλες πηγες, χωρις να πρεπει να περναει πρωτα εγκριση απο την μαμα εταιρια. Απτην αλλη εχεις ενα κλειδωμενο OS, που εχει συνδεσιμοτητα μονο με οτι σου επιτρεπει η μαμα Apple, που χρειαζεται το δικο της software το οποιο το οριζει η μαμα apple, που μπορεις να χρησιμοποιεις μονο οποιες εφαρμογες σου επιτρεπει η μαμα Apple (μεσω του store) και που ειναι βασισμενο πανω στο iTunes ωστε να αποφερει κερδη στη μαμα εταιρια, χωρις file manager κλπα κλπα. Με αλλα λογια, το android εχει φτιαχτει ωστε ΠΡΩΤΑ να εξυπηρετει τον χρηστη της συσκευης. Το iOS φτιαχνεται ωστε να εξυπηρετηθει η Apple, και αν καταφερει και βολευτει και ο καταναλωτης καλως. 1
calculator Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το Android λαγκάρει, είτε το θέλετε, είτε όχι. Θέλει συνέχεια super duper hardware για να είναι αξιοπρεπές. Μπορεί βέβαια και επίτηδες, για να αλλάζετε συσκευές κάθε χρόνο. Σε σχέση με το IOS είναι πίσω σε απόδοση. 2
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το Android λαγκάρει, είτε το θέλετε, είτε όχι. Θέλει συνέχεια super duper hardware για να είναι αξιοπρεπές. Μπορεί βέβαια και επίτηδες, για να αλλάζετε συσκευές κάθε χρόνο. Σε σχέση με το IOS είναι πίσω σε απόδοση. εμπειρια android 0% 1
BritGreek Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μακάρι να υπήρχε το facetime για android. Κανένα δεν έχει την ποιότητα της βιντεοκλήσης του σε 3g και είναι το μόνο που ζηλεύω από τα Iphone. To hangouts απλά είναι χάλια με full σήμα σε 3g, αλλά και σε wifi (ακόμα κι από το pc).
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το Android λαγκάρει, είτε το θέλετε, είτε όχι. Θέλει συνέχεια super duper hardware για να είναι αξιοπρεπές. Μπορεί βέβαια και επίτηδες, για να αλλάζετε συσκευές κάθε χρόνο. Σε σχέση με το IOS είναι πίσω σε απόδοση. Τι σε νοιαζει τι super hardware χρειαζεται μπορεις να μου το εξηγησεις? Θα σου πω εγω οτι το android χρεαιζεται 64πυρηνο με 800giga ram. Τι σε καιει? Extra τα πληρωνεις? Αφου παλι φτηνοτερο ειναι απο το iphone, γιατι σε πιανει τρεμουρα για τα specs? Eλα Χριστε και Παναγια, τι διαβαζω εδω μεσα. ps1. Τα πραγματα προφανως ειναι αναποδα. Τα iPhone εχουν πιο δυνατο hardware απο τις android ναυαρχιδες. Ειναι επειδη ειναι παναλαφρο το iOS, και η συσκευη βγαινει καθε 2 χρονια για να μη σας βαζει να την αλλαζετε... ps2. Απτη στιγμη που με 200 ευρω περνεις android με "super duper hardware" (8πυρηνους και 2gb ram), γιατι κλαιγεσε? Γιατι δεν κραζεις την Apple που σου πουλαει ενα οχι super duper hardware σε 4πλασια τιμη...? Δηλαδη εσυ αγοραζεις συκσευη με φτηνο hardware σε super duper τιμη, και κραζεις οσους αγοραζουν super duper hardware σε φτηνη τιμη... Οκ, λογικοτατος μου ακουγεσαι ps3. Τα android θελουν 8 πυρηνες και 2giga για να τρεξουν, και κοστιζουν απο 200 ευρω. Τα iphone θελουν 2 πυρηνες για να τρεξουν και κοστιζουν 800 ευρω. Μα ασφαλως, τα πρωτα θα κραξουμε! Why not? Προσπαθω ειλικρινα να καταλαβω τη λογικη σου , αλλα οσο και να προσπαθω, αυτα που λες δεν βγαζουν νοημα. Καραμελα μου μοιαζει που την διαβαζες στο 9to5 mac και την αναπαραγεις σαν καλος....πελατης που εισαι 1
fingolfingr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μα ολοκληρη η φιλοσοφια πισω απο το ενα λειτουργικο και το αλλο κανει μπαμ πως το android θελει να γινει (και καταφερνει, οσο το δυνατον καλυτερα) υπολογιστης τσεπης. File manager, απειρη συνδεσιμοτητα με τα ΠΑΝΤΑ, και εφαρμογες που πειραζουν τον ιδιο τον πυρηνα του λειτουργικου. Οποιοδηποτε εφαρμογη χρειαστεις σου ειναι διαθεσιμη στο google store, και αν οχι, τοτε απο αλλες πηγες, χωρις να πρεπει να περναει πρωτα εγκριση απο την μαμα εταιρια. Απτην αλλη εχεις ενα κλειδωμενο OS, που εχει συνδεσιμοτητα μονο με οτι σου επιτρεπει η μαμα Apple, που χρειαζεται το δικο της software το οποιο το οριζει η μαμα apple, που μπορεις να χρησιμοποιεις μονο οποιες εφαρμογες σου επιτρεπει η μαμα Apple (μεσω του store) και που ειναι βασισμενο πανω στο iTunes ωστε να αποφερει κερδη στη μαμα εταιρια, χωρις file manager κλπα κλπα. Με αλλα λογια, το android εχει φτιαχτει ωστε ΠΡΩΤΑ να εξυπηρετει τον χρηστη της συσκευης. Το iOS φτιαχνεται ωστε να εξυπηρετηθει η Apple, και αν καταφερει και βολευτει και ο καταναλωτης καλως. Αρχικά να σου πώ ότι δεν διαφωνώ γενικώς με αυτά που λες. Η προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι ένα "εργαλείο δουλειας" (όπως χαρακτήρισες αρχικά τα android) δεν το αγοράζεις για να του πετάξεις τα ματια έξω και να πειράξεις "τον πυρήνα του λειτουργικού" αλλα για να είναι σταθερό και να μην σε εγκαταλείψει όταν το χρειαζεσαι. Εχω πειραματιστεί αρκετά με το android μου και υπηρξαν φορές που είτε επειδή είχα πειράξει τα λάθος αρχεία, είτε ειχα περασει kernel μη συμβατό με την rom, μεχρι να μαθω/βρώ την λύση ήμουν χωρίς κινητό. Πχ όταν είχα πειραξει τον φάκελο efs και είχε χαθεί το IMEI ή όταν είχα περάσει devil kernel σε νεα εκδοση CM και είχε κολλησει σε bootloop. Μετά από 2-3 περιπτώσεις σαν τις παραπάνω καταλαβα ότι αυτό το κινητό δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ για την δουλεια μου αν και εφόσον θελω να συνεχίσω να του κανω όλα αυτά. Γι' αυτό πηρα κατι πιο κλειστό/σταθερό ώστε να κανω αυτα που χρειαζομαι. Ένα εργαλείο δουλειας. Αυτό που μου κανεις εντυπωση είναι ότι αναφερεσαι σε root (ωστε να περαξεις τον πυρήνα) αλλα όχι σε jailbreak ώστε να εγκαταστείς εφαρμογές εκτός app store. ΥΓ: το google play δεν αποφερει κερδη στην google; Το Android λαγκάρει, είτε το θέλετε, είτε όχι. Θέλει συνέχεια super duper hardware για να είναι αξιοπρεπές. Μπορεί βέβαια και επίτηδες, για να αλλάζετε συσκευές κάθε χρόνο. Σε σχέση με το IOS είναι πίσω σε απόδοση. Αν κανεις σωστή χρήση τότε μια χαρά παει. Και αν βεβαια το rom είναι σωστό.
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αρχικά να σου πώ ότι δεν διαφωνώ γενικώς με αυτά που λες. Η προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι ένα "εργαλείο δουλειας" (όπως χαρακτήρισες αρχικά τα android) δεν το αγοράζεις για να του πετάξεις τα ματια έξω και να πειράξεις "τον πυρήνα του λειτουργικού" αλλα για να είναι σταθερό και να μην σε εγκαταλείψει όταν το χρειαζεσαι. Εχω πειραματιστεί αρκετά με το android μου και υπηρξαν φορές που είτε επειδή είχα πειράξει τα λάθος αρχεία, είτε ειχα περασει kernel μη συμβατό με την rom, μεχρι να μαθω/βρώ την λύση ήμουν χωρίς κινητό. Πχ όταν είχα πειραξει τον φάκελο efs και είχε χαθεί το IMEI ή όταν είχα περάσει devil kernel σε νεα εκδοση CM και είχε κολλησει σε bootloop. Μετά από 2-3 περιπτώσεις σαν τις παραπάνω καταλαβα ότι αυτό το κινητό δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ για την δουλεια μου αν και εφόσον θελω να συνεχίσω να του κανω όλα αυτά. Γι' αυτό πηρα κατι πιο κλειστό/σταθερό ώστε να κανω αυτα που χρειαζομαι. Ένα εργαλείο δουλειας. Αυτό που μου κανεις εντυπωση είναι ότι αναφερεσαι σε root (ωστε να περαξεις τον πυρήνα) αλλα όχι σε jailbreak ώστε να εγκαταστείς εφαρμογές εκτός app store. ΥΓ: το google play δεν αποφερει κερδη στην google; Αν κανεις σωστή χρήση τότε μια χαρά παει. Και αν βεβαια το rom είναι σωστό. Με λιγα λογια, επειδη δεν ξερεις / θελεις να πειραζεις το android, παιρνεις κατι που δεν μπορεις να πειραξεις...συγνωμη αλλα αυτο που λες δεν εχει λογικη. Ας επερνες και ενα 2ο android, να το αφηνες χωρις να το πειραζεις για να εχεις τη σταθεροτητα, και παιζε με το 1ο. Profit? Επισης, το "εργαλειο δουλειας" οσο σταθερο και να ειναι, αν δεν μπορω να το κανω οτι θελω τοτε δεν μπορω να το κανω τιποτα. Και η τηλεοραση μου σταθεροτατη ειναι και δεν με εγκαταλειπει ποτε, και το ΝΟΚΙΑ 3210 μου σταθεροτατο ειναι, αλλα δεν κανει για τη δουλεια μου. Οποτε, αν δεν εχεις τις δυνατοτητες, να τη βρασω τη σταθεροτητα Δεν χρειαζεσαι root για να εγκαταστησεις εφαρμογες εκτος google store. Φτιαχνω εγω μια εφαρμογη για τη δουλεια μου, που τη χρειαζομαστε εγω και 5-10-1000 συνεργατες μου. Μπορω να τη βαλω στο android μου και στα 1000 android των συνεργατων μου, σε 3 δευτερολεπτα, πληρωνοντας 0 ευρω? Μπορω. Μπορω να τη βαλω στο iPhone μου? Οχι, θα πρεπει να πληρωσω 99$ στην Αpple, να την εγκρινει, να την ανεβασει στο market, και απο εκει οποιος τη χρειαζεται να την πληρωσει, και το 30% να παει στην Apple. Εργαλειο δουλειας λεμε... ΥΓ. Οχι, η google δεν δρα σαν νταβατζης στους developers, μιας και το market της εχει one time fee για την αδεια (στα 25$), και δεν τα σκας καθε χρονο, ουτε παιρνει το 30% των εσοδων σου. 1
fingolfingr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ΥΓ. Οχι, η google δεν δρα σαν νταβατζης στους developers, μιας και το market της εχει one time fee για την αδεια (στα 25$), και δεν τα σκας καθε χρονο, ουτε παιρνει το 30% των εσοδων σου. https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/112622?hl=el 2
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/112622?hl=el Σε ολα τα υπολοιπα λοιπον συμφωνεις φανταζομαι, γιαυτο δε λες κατι
Fil_X Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αποτι ειδα απο τα σχολια πρεπει να έτσουξε πολύ η πατέντα στους "iOs Users".Καλα εκαναν τα παλικαρια εδειξαν το τι σημαινει open source λειτουργικο,μπορεις να κανεις τα παντα!!!
scha13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν κανεις σωστή χρήση τότε μια χαρά παει. Και αν βεβαια το rom είναι σωστό. Και αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι προτιμούν Apple, ή έστω και Sony, Nokia κλπ. Για το απροβλημάτιστο του πράγματος. Γιατί είναι ένα τέλειο προϊόν με το που το ανάψεις.
Atzamestatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Και αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι προτιμούν Apple, ή έστω και Sony, Nokia κλπ. Για το απροβλημάτιστο του πράγματος. Γιατί είναι ένα τέλειο προϊόν με το που το ανάψεις. Apple maps...τελειο προιον μεχρι να πεσεις στη θαλασσα. iOS 7 στο iPhone4...τελειο προιον....για να καθεται στο συρτατι μεχρι να βγει κανα update να το κανει λειτουργικο. Ασε ρε φιλε, μας επεισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα