scha13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Για το πιό λανσαρισμένο και υπερφορεμένο λειτουργικό του κόσμου θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε στους περιορισμους του; Εάν ρωτήσεις τι χρειάζεται η αγορά αυτή τη στιγμή, ποιό είναι το πιό πιθανο που θα λάβεις σαν απαντηση, θέλουμε περισσότερα σαν το Android ή περισσότερα σαν της Apple;
Andreas_FrenzY Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κοιτα σαν απαντηση μαλλον το 2ο θα λαβεις, αν και προσωπικα δεν μου λεει κατι αυτο. Θελουμε κατι ποιο ανοιχτο και ελευθερο απο οτι προσφερει η apple αλλα παραλληλα με μεγαλυτερη εμφαση στη λεπτομερια , ποιοτικοτερες εφαρμογες και ποιο unified experience απο αυτο του android. Παντως η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται περισσοτερη φαντασια και απο τους δυο...
nicotenios Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μπλα μπλα μπλα. Το οτι εγω θα παρω το τρακτερ και θα το βγαζω βολτα / θα το παω για ψωνια στο supermarket δεν αναιρει το λογο για τον οποιο φτιαχτηκε το τρακτερ. Φτιαχτηκε για τα χωραφια. Αντιστοιχα και το android, γενικοτερα η φιλοσοφια του, δεν ειναι για να το δωσω στη γιαγια μου και να τη παιρνω τηλεφωνο να δω που βρισκεται επειδη χαθηκε λογω Αλτσχαιμερ, ουτε στη 15χρονη κορη μου για να βγαζει ημυγυμνη selifies κρυμενη στη τουαλετα. Δεν ειπα οτι στην Apple πληρωνεις το design, ειπα οτι αυτο πουλαει. Design, το logo του μηλου, οι ομορφες θηκες με τα αυτακια κλπα κλπα. ps1. Ουτε γιαγια με Αλτσχαιμερ εχω, ουτε κορη Φιλόλογος? Επειδή βλέπω μια συμπάθεια στις παρομοιώσεις ρωτάω. Σύμφωνα λοιπόν με το παραμύθι σου η γιαγιά και η κόρη σου (αλλά και σχεδόν όλος ο κόσμος θα σου πώ εγώ) κυκλοφορεί με τρακτέρ στα Supermarket.Και μετά υπάρχει και ένα υπόλοιπο ποζέρια που πάνε με τα φρού φρού τους. Ενδιάμεσες καταστάσεις να φανταστώ δεν παίζουν στη φάση σου? Έτσι από περιέργεια εσύ τι κάνεις με το android στο κινητό σου που δεν σου έκανε το ios και που το καθιστούν εργαλείο στην δουλειά σου?
Atzamestatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Φιλόλογος? Επειδή βλέπω μια συμπάθεια στις παρομοιώσεις ρωτάω. Σύμφωνα λοιπόν με το παραμύθι σου η γιαγιά και η κόρη σου (αλλά και σχεδόν όλος ο κόσμος θα σου πώ εγώ) κυκλοφορεί με τρακτέρ στα Supermarket.Και μετά υπάρχει και ένα υπόλοιπο ποζέρια που πάνε με τα φρού φρού τους. Ενδιάμεσες καταστάσεις να φανταστώ δεν παίζουν στη φάση σου? Έτσι από περιέργεια εσύ τι κάνεις με το android στο κινητό σου που δεν σου έκανε το ios και που το καθιστούν εργαλείο στην δουλειά σου? Πρωτα απο ολα, iPhone εχω. Οσο για το τι κανει το android που δεν κανει το iOS, διαβασε το thread για αρχη και θα καταλαβεις το βασικοτερο ολων. Ποιο ειναι αυτο? Οτι το android κανει ΟΤΙ γουσταρεις να κανει, και οχι οτι του οριζει η μαμα Apple. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα