tsallinia Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά Ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος φτηνός τρόπος να μου στέλνουν οι δικοί μου χρήματα από Ελλάδα στο Εξωτερικό. Τώρα έχουμε έναν οικογενειακό λογαριασμό στην Πειραίως, αλλά όποτε παώ να βγάλω χρήματα από την ελληνική κάρτα σε ΑΤΜ της Αγγλίας, με χρεώνουν 6 και εφτά λίρες την φορά!!! Πρόσφατα δε δημιούργησα και αγγλικό λογαριασμό τραπέζης. Ξέρετε μήπως τους συμφέρει απλά να μου βάζουν χρήματα από την ελληνική τράπεζα στον αγγλικό λογαριασμό μου? Σας ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Για εξήγησε μου πως κάποιος βαζει χρήματα απο την ελλαδα σε ατμ της αγγλιας? Καλησπέρα παιδιά Ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος φτηνός τρόπος να μου στέλνουν οι δικοί μου χρήματα από Ελλάδα στο Εξωτερικό. Τώρα έχουμε έναν οικογενειακό λογαριασμό στην Πειραίως, αλλά όποτε παώ να βγάλω χρήματα από την ελληνική κάρτα σε ΑΤΜ της Αγγλίας, με χρεώνουν 6 και εφτά λίρες την φορά!!! Πρόσφατα δε δημιούργησα και αγγλικό λογαριασμό τραπέζης. Ξέρετε μήπως τους συμφέρει απλά να μου βάζουν χρήματα από την ελληνική τράπεζα στον αγγλικό λογαριασμό μου? Σας ευχαριστώ πολύ
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Και γω απο την Maestro της Εθνικης βγαζω καμια φορα χρηματα απο ενα λογαριασμο που εχω ξεχασμενο, αλλα κραταει μονο 2-3 λιρες…. Και να σου βαζουν στον αγγλικο λογαριασμο σιγουρα θα κραταει κανα 5ευρω προμηθεια η τραπεζα.
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πρόσφατα δε δημιούργησα και αγγλικό λογαριασμό τραπέζης. Ξέρετε μήπως τους συμφέρει απλά να μου βάζουν χρήματα από την ελληνική τράπεζα στον αγγλικό λογαριασμό μου? Αυτό είναι η πιο φθηνή λύση. Μέσω e-banking η μεταφορά εμβάσματος έχει χρέωση 1 ευρώ (ήταν μισό ευρώ μέχρι πριν από κάνα μήνα αλλά το ανέβασαν). Ισως να διαφέρει η χρέωση αν το έμβασμα σταλεί από κατάστημα της Πειραιώς... αυτό πρέπει να το ρωτήσεις. 1
doctor_667 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω να συμφέρει πιο πολύ γιατί θα υπάρχει χρέωση μετατροπής του νομίσματος. Ας πει κάποιος που είναι Αγγλία ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω να συμφέρει πιο πολύ γιατί θα υπάρχει χρέωση μετατροπής του νομίσματος. Ας πει κάποιος που είναι Αγγλία ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Εντός εε δεν υπάρχει χρέωση μετατροπείς συναλλάγματος, ειτε γερμανια στείλεις 100 ευρω είτε αγγλια 1 ευρω θα πληρώσεις μεσω ιντερνετ και 10 στα ταμεία.
cb_papi Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εντός εε δεν υπάρχει χρέωση μετατροπείς συναλλάγματος, ειτε γερμανια στείλεις 100 ευρω είτε αγγλια 1 ευρω θα πληρώσεις μεσω ιντερνετ και 10 στα ταμεία. Χρέωση μετατροπής από ευρώ σε λίρες και αντίστροφα υπάρχει και συνήθως είναι κάποιο ποσοστό. Tsallinia, αν δεν κάνω λάθος η HSBC σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις δωρεάν τα ATM της σε όλο τον κόσμο αν έχεις λογαριασμό σε αυτή, οπότε ίσως οι δικοί σου να μπορούσαν να σου καταθέτουν χρήματα σε κάποιο κατάστημά της HSBC στην Ελλάδα και να τα τραβάς εσύ από κάποιο ATM της στην Αγγλία. Βέβαια, αν σου καταθέτουν € και βγάζεις λίρες πάλι θα υπάρχει κάποια χρέωση μετατροπής αλλά θα είναι πολύ μικρότερη από τις 6-7 λίρες που λες. Άλλος τρόπος είναι να σου κάνουν έμβασμα από ελληνική τράπεζα στον αγγλικό λογαριασμό σου. Ειδικά απ'το internet banking η χρέωση του εμβάσματος θα είναι 1-2€ (εκτός αν σου μεταφέρουν 100.000 ξέρω γω). Και πάλι πάντως θα πληρώσεις μία μικρή προμήθεια μετατροπής σε λίρες. 1
tsallinia Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Έχετε καμία εμπειρία από το online banking της Πειραιώς?
arc Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Για κάποιο φεγγάρι έστελνα από ebanking πειραιως εμβάσματα σε λογαριασμό αγγλικής τράπεζας. Υπήρχαν ΚΑΙ έξοδα απο μετατροπή συναλλάγματος (ακους νικο; ) ΚΑΙ εξοδα εμβάσματος. Αυτό με την hsbc το είχα ακουσει κι εγώ αλλά δεν το είχα διασταυρώσει.
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Χρεωση μετατροπης λιρας σε ευρω και το αντιθετο υπαρχει σε ολες τις τραπεζες, η καθε τραπεζα εχει διαφορετικα ποσοστα που κραταει. συνηθως ειναι 2-3 ευρω. πχ, στην Lloyds με κραταει 2.7 ευρω οποτε ερχομαι Ελλαδα, η Barclays ομως μου κραταει 3.2 ευρω…. Στην HSBC(το λογαριασμο τον ειχα ανοιξει Ελλαδα,) δεν μου κραταει τιποτα. Αυτα ειναι καθε φορα που βγαζω απο ATM στην Ελλαδα... Απο Εθνικη οταν βγαζω στην Αγγλια ειναι 4 ευρω περιπου. Οποτε καλυτερα κανε e-banking για να στα μεταφερουν ευκολοτερα και φθηνοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα