Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας, ψάχνει φίλη για αγορά ξύλινου κρεβατιού μασίφ αλλά οι επιλογές είναι μηδαμινές.

Οι εκθέσεις έχουν μόνο κρεβάτια από ύφασμα, άντε και ένα ίσως από ξύλο.Έχετε κατα νου έχθεση με επιλογές;Έχουμε πάει σε αρκετά, και στο internet δε βρίσκω κάτι

Δημοσ.

Έτοιμο κομμάτι δύσκολα..δεν νομίζω ότι συμφέρει κανέναν να ξεκινήσει παραγωγή για κάτι τέτοιο. Μεγάλο κόστος κατασκευής και μεταφοράς του προιόντος με σχεδόν μηδαμινή ζήτηση για αυτό.

Σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο...θα είναι κάτι ανάμεσα σε vintage με αντίκα βέβαια το κρεβάτι.

Όπως είπε και ο φίλος πας σε μαραγκό...και το κόστος ξέρεις ούτως ή αλλως ότι θα είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Άλλη λύση είναι να ψάξεις σε αγγελίες για κρεβάτι από 80ς 90ς. Πριν την εποχή του ΙΚΕΑ τα περισσότερα κρεβάτια ήταν από μασίφ ξύλο. Υπόψιν το ξύλο αν είναι προσεγμένο κρατάει μια ζωή (το πολύ πολύ να τρίζει λιγο).

Δημοσ.

καλημέρα σας, ψάχνει φίλη για αγορά ξύλινου κρεβατιού μασίφ αλλά οι επιλογές είναι μηδαμινές.

Οι εκθέσεις έχουν μόνο κρεβάτια από ύφασμα, άντε και ένα ίσως από ξύλο.Έχετε κατα νου έχθεση με επιλογές;Έχουμε πάει σε αρκετά, και στο internet δε βρίσκω κάτι

τι περιοχή σας βολεύει?

υπάρχουν μαραγκοί που ασχολούνται ακόμα. Και με πιο μοντέρνα σχέδια

Δημοσ.

περιστέρι αλλά δε νομίζω να θέλει να παραγγείλει, θέλει να ξέρει το αποτέλεσμα εκ των προτέρων, δηλαδή έτοιμο.

Αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τάχα μου μασίφ αλλά απο μέσα mdf ε;

Δημοσ.

περιστέρι αλλά δε νομίζω να θέλει να παραγγείλει, θέλει να ξέρει το αποτέλεσμα εκ των προτέρων, δηλαδή έτοιμο.

Μια χαρα πιστευω θα ειναι σε μαραγκο.Εγω εχω φτιαξει κατι επιπλα τηλεορασης, ασηκωτα, σε παρα πολυ καλες τιμες.

Και τι ειναι το κρεββατι ? 4 ξυλα.Ας της δειξει και μερικα δειγματα λουστραρισμενα ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πουστιά είναι διπλό mdf και επένδυση με κανονικό ξύλο (καρυδιά, κερασιά).Μαραγκό θα σου έλεγα να αποφύγεις.Πολλά τα λεφτα (Άρη).

Πριν 2 χρόνια που κοίταζα για κρεβάτι, σχετικά κοντά με Περιστέρι, ήταν στην Πέτρου Ράλλη, όπως κατεβαίνεις από Εθνική προς κέντρο, λίγο πριν τον Παπαδόπουλο.Αν θες ρωτάω ένα φίλο στη δουλειά που μου τον είχε συστήσει.Καλές τιμές:Για διπλό κρεβάτι 400 ευρώ η οξιά και 500 και κάτι ο δρυς.Επίσης και στη Λιοσίων και Αγίου Μελετίου.Όπως πάμε προς κέντρο 10 μέτρα από την διασταύρωση στο δεξί σου χέρι.Μικρή έκθεση, αδιάφορος χώρος αλλά έχει πράγματα για διάφορα βαλάντια.

Δημοσ.

Η πουστιά είναι διπλό mdf και επένδυση με κανονικό ξύλο (καρυδιά, κερασιά).Μαραγκό θα σου έλεγα να αποφύγεις.Πολλά τα λεφτα (Άρη).

Πριν 2 χρόνια που κοίταζα για κρεβάτι, σχετικά κοντά με Περιστέρι, ήταν στην Πέτρου Ράλλη, όπως κατεβαίνεις από Εθνική προς κέντρο, λίγο πριν τον Παπαδόπουλο.Αν θες ρωτάω ένα φίλο στη δουλειά που μου τον είχε συστήσει.Καλές τιμές:Για διπλό κρεβάτι 400 ευρώ η οξιά και 500 και κάτι ο δρυς.Επίσης και στη Λιοσίων και Αγίου Μελετίου.Όπως πάμε προς κέντρο 10 μέτρα από την διασταύρωση στο δεξί σου χέρι.Μικρή έκθεση, αδιάφορος χώρος αλλά έχει πράγματα για διάφορα βαλάντια.

Αν και μας πήγες απέξω, μόνο άμα σου είναι εύκολο, ρώτα.

Θέλει μοντέρνα, αλλά απότι βλέπουμε στις εκθέσεις έχουνε το πολύ ένα ξύλινο και τα υπόλοιπα "ντυμένα" , δεν υπάρχει ποικιλία. Μας λέγανε και ψέματα ότι ήταν μασίφ, και ένας μας είπε να μην πιστεύουμε σαυτά, όλα είναι mdf με επένδυση αληθινού..

καλά είναι και τα mdf παιδιά; έχετε mdf;

Μιάς και θέλει μοντέρνο και νάναι και έτοιμο αναγκαστικά θάναι mdf τελικά σωστά; αυτό είδα στην αγορά, αλλά το φοβάται αυτό το υλικό, αν και της είπανε ότι είναι άριστες οι κατασκευές..

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και μασιφ ,μπορει mdf, μπορει νοβοπαν κλπ, η μπορει συνδυασμος διαφορων υλικων, αλλο το κεφαλατι , αλλα τα πλαινα.Το ικεα (επειδη κοιταζα κατι ασχετο ) ειδα οτι εχει στον καταλογο του αναλυτικη περιγραφη υλικων.

Δεν ειναι και θεμα υλικου μονο, αλλα και συναρμολογησης/κολλησης και ευρυτερης κατασκευης.Εχω ειχα παρει ενα και οι βιδες ηταν μισο εκατοστο που λεει ο λογος μεσα (της πλακας δηλαδη) και μεσα σε μια εβδομαδα ανοιξε.Και τον φωναξαμε και εβαλε αλλες.Κατασκευαστικο λαθος (η και τσιγγουνοκακομοιρια θα το ελεγε αλλος ),σε ομορφο κρεβατι οχι και παφθηνο,που αντε τωρα να το υποθεσεις καν.Αλλα ο γενικοε κανονας λεει οτι αλλο κρεβατι των 100 Ε αλλων των χιλιων..Εσυ δεν μας ειπες καν ποσα λεφτα δινει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, τα χρήματα είναι το  βασικό.Η αγορά του επίπλου περνάει τεράστια κρίση και δεν έχουν λεφτά για τις εκθέσεις τους.

Εδώ είναι ένας καλός οδηγός για να λυθούν απορίες:

http://www.epiplonet.com/symvoules-kai-plirofories-gia-ta-epipla-sas.html

Ανάλογα με τα χρήματα, κρίνεται και το value for money για το mdf.Το καλό με το mdf και τη μελαμίνη είναι πως κατεργάζονται εύκολα και μπορείς να δημιουργήσεις πολλά σχέδια.Στα μασίφ, δεν είναι τόσο εύκολο για αυτό θα βρεις ποιο κλασικά σχέδια.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα κρεβάτι από mdf ή μελαμίνη.Θα προτιμούσα μεταλλικό.

Μια μεσοβέζικη και όχι κακή κίνηση θα ήταν να πάει σε ένα ξυλουργό και να ζητήσει τιμή για κρεβάτι που να είναι από σουηδικό πεύκο.Είναι μασίφ και σχετικά φθηνό.Το μόνο κακό είναι οι ρόζοι που έχει το οποίο λύνεται με ένα καλό βάψιμο.Είναι μια λύση που δεν τη σκέφτονται πολλοί, μα την χρησιμοποίησε ο θείος μου (ξυλουργός είναι) για το σπίτι του.Βέβαια τα έφτιαξε αυτός και ήξερε τι έκανε.Για αυτό ο ξυλουργός θα πρεπει να είναι αξιόπιστος.

ΥΓ:Αν θυμάμαι καλά ήταν αυτό στην Π. Ράλλη:

http://www.silas-koutsochristou.com/

Επειδή το άλλον θα τον βρω από Τρίτη στη δουλειά και θα ποστάρω τρίτη βράδυ, για αυτό ρισκάρω να στο δώσω πιο νωρίς.

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και μασιφ ,μπορει mdf, μπορει νοβοπαν κλπ, η μπορει συνδυασμος διαφορων υλικων, αλλο το κεφαλατι , αλλα τα πλαινα.Το ικεα (επειδη κοιταζα κατι ασχετο ) ειδα οτι εχει στον καταλογο του αναλυτικη περιγραφη υλικων.

Δεν ειναι και θεμα υλικου μονο, αλλα και συναρμολογησης/κολλησης και ευρυτερης κατασκευης.Εχω ειχα παρει ενα και οι βιδες ηταν μισο εκατοστο που λεει ο λογος μεσα (της πλακας δηλαδη) και μεσα σε μια εβδομαδα ανοιξε.Και τον φωναξαμε και εβαλε αλλες.Κατασκευαστικο λαθος (η και τσιγγουνοκακομοιρια θα το ελεγε αλλος ),σε ομορφο κρεβατι οχι και παφθηνο,που αντε τωρα να το υποθεσεις καν.Αλλα ο γενικοε κανονας λεει οτι αλλο κρεβατι των 100 Ε αλλων των χιλιων..Εσυ δεν μας ειπες καν ποσα λεφτα δινει.

1000 τα δίνει και κάτι παραπάνω

vforvendetta85 το μέταλλο είναι και για μένα τέλειο (αλλά θέλει ξύλινο)

Δημοσ.

Σε μεταλλο πρεπει να τα σκασεις χοντρα κατα την γνωμη μου αλλιως μοιαζει με κρεβατι νοσοκομειου..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην το λες.Έχουν βγει πολλά σχέδια, σύγχρονα και για όλα τα βαλάντια, μα δυστυχώς οι δικοί μας "επιχειρηματίες" έχουν τον ίδιο προμηθευτή και το μόνο που αλλάζουν είναι οι τιμές.

@kyriakh:Στα 101 (Πέτρου Ράλλη και πειραιώς) να πάει, τώρα θυμήθηκα και αυτό.Εφόσον πρόκειται να τα σκάσει (1000+ ευρώ δεν τα δίνεις εύκολα) να τα επισκεφτεί.Πιστεύω θα βρει αυτό που θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...