Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αγορασα απο τα footlocker στην θεσσαλονικη κατι nike airmax! μετα απο λιγες μερες παρατηρησα οτι στο ενα παπουτσι η μια πλευρα του ειναι στραβα ραμενη ολοκληρη και επισης στην δεξια πλευρα που ειναι ραμενη στραβα με χτυπαει παντου!  το θεμα ειναι οτι τα εχω φορεσει! τι λετε να κανω? να παω απο το καταστημα? θα γινει τιποτα?

Δημοσ.

Καθάρισέ τα λίγο να μην είναι και λερωμένα, και πες ότι άμα δεν τα φόραγες να τα περπατήσεις δεν θα καταλάβαινες ότι είναι θεόστραβα οπότε αλλάχτε τα μην σας μπιπ το μαγαζάκι

Δημοσ.

Εφόσον ειναι προβληματικά, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε πολλούς προβληματισμους. Αντιμετωπίζει το προϊόν όπως (π.χ.) ένα προβληματικό κινητό. Πάει πίσω με την αποδειξη, περιγράφει το πρόβλημα και αξιώνει αλλαγή/πιστωτικό/επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

παιδια πηγα απο το καταστημα και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχουν τιποτα!
Ενα θα σας πω μακρια απο τα FOOTLOCKER

Δημοσ.

Μη το αφησεις ετσι. Εφοσον εχεις δικιο απευθυνσου στον συνηγορο του καταναλωτη, στειλε και κανα email στη μαμα nike.

Σε δικη μου περιπτωση ειχα παρει adidas με τρυπα. Ευτυχως μου εδωσαν τα χρηματα μου πισω αλλα απο τοτε δε ξαναπατησα.

Δημοσ.

παιδια πηγα απο το καταστημα και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχουν τιποτα!

Ενα θα σας πω μακρια απο τα FOOTLOCKER

Τα συγκρίνατε με κάποιο άλλο ζευγάρι? Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά μήπως είναι τπτ β'διαλογής με μικροελαττώματα? Τα πήρες πιο φτηνά από όσο έχουν σε άλλα καταστήματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...