pantelis16 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 παιδια αγορασα απο τα footlocker στην θεσσαλονικη κατι nike airmax! μετα απο λιγες μερες παρατηρησα οτι στο ενα παπουτσι η μια πλευρα του ειναι στραβα ραμενη ολοκληρη και επισης στην δεξια πλευρα που ειναι ραμενη στραβα με χτυπαει παντου! το θεμα ειναι οτι τα εχω φορεσει! τι λετε να κανω? να παω απο το καταστημα? θα γινει τιποτα?
free@last Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Eννοείται ότι θα πας,αν δεν είναι εμφανώς φθαρμένα ..Έχε μαζί σου την απόδειξη αγοράς..
pantelis16 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 εχω αποδειξη και κουτι! απλα φαινεται οτι τα εχω φορεσει
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καθάρισέ τα λίγο να μην είναι και λερωμένα, και πες ότι άμα δεν τα φόραγες να τα περπατήσεις δεν θα καταλάβαινες ότι είναι θεόστραβα οπότε αλλάχτε τα μην σας μπιπ το μαγαζάκι
arc Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εφόσον ειναι προβληματικά, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε πολλούς προβληματισμους. Αντιμετωπίζει το προϊόν όπως (π.χ.) ένα προβληματικό κινητό. Πάει πίσω με την αποδειξη, περιγράφει το πρόβλημα και αξιώνει αλλαγή/πιστωτικό/επιστροφή χρημάτων.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ε και εσυ στις λασπες τα εβαλες?περασε τα με ενα πανακι και πηγαινε τα.
pantelis16 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδια πηγα απο το καταστημα και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχουν τιποτα!Ενα θα σας πω μακρια απο τα FOOTLOCKER
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μη το αφησεις ετσι. Εφοσον εχεις δικιο απευθυνσου στον συνηγορο του καταναλωτη, στειλε και κανα email στη μαμα nike. Σε δικη μου περιπτωση ειχα παρει adidas με τρυπα. Ευτυχως μου εδωσαν τα χρηματα μου πισω αλλα απο τοτε δε ξαναπατησα.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδια πηγα απο το καταστημα και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχουν τιποτα! Ενα θα σας πω μακρια απο τα FOOTLOCKER Τα συγκρίνατε με κάποιο άλλο ζευγάρι? Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά μήπως είναι τπτ β'διαλογής με μικροελαττώματα? Τα πήρες πιο φτηνά από όσο έχουν σε άλλα καταστήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα